Herkese selamlar. Futbolda transfer dönemi sebebiyle maçlara ara verildiğinden Fenerbahçe özlemi tavan yaptı. eFootball Pes 2021'de Analig Fenerbahçe kariyeri yapmak ve bunu forumda paylaşmak istedim. Oyunda birkaç eklenti mevcuttur. Kariyerime 2020 yılından başlayacağım. Kendimce öyküleyici bir anlatım yapacağım. İlerledikçe paylaşımlara devam etmeyi umuyorum.
![]() Kariyerimize teknik direktör seçimiyle başlıyoruz Teknik direktör adaylarımız JOACHIM LÖW ![]() ARSENE WENGER ![]() JORGE JESUS ![]() Alman ekolünden Löw - Fransız ve uzun yıllar İngiltere tecrübesi olan Wenger ve Portekizli Jorge Jesus. Başkan ve yönetim kurulu Jorge Jesus ismi üzerinden ortak karar kıldı. 3 yıllık sözleşme imzalıyoruz kendisiyle ![]() ![]() Hoca hemen İstanbul'a geliyor ve tesislerimizi geziyor oyuncularla tanışıyor ![]() Akabinde hız kesmeden yönetime gönderilecek ve takıma kazandırılması gereken isimlerle ilgili bir rapor hazırlıyor ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Attan Inip Essege Binen -- 24 Temmuz 2021; 15:52:39 > |
🟡🔵 eFootball PES 2021 FENERBAHÇE KARİYERİM 🟡🔵
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
acaba modları bana discorddan iletişime geçip atabilirmisin kral jorge jesus face mod ve fb kareografiyi rica etsem dc= FBDEAGLEWU#9862
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X