Şimdi Ara

EFLC hakkında 2 soru sormak istiyorum :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben GTA IV indirdim kurdum, bilgisayarımın özellikleri en azından lowda oynarken fps sorunu yaşatmiycak derecede olsa bile ( i5-430M işlemci, ATI HD5650 1GB ekran kartı, 4 GB RAM) ne yazıkki en düşük ayarlarda bile 20 fpsnin üstüne çıkamadım. Tüm patchleri falan kurdum ama olmadı. EFLC de fps sorunu yok dediler şu anda %50 oldu indiriyorum.

1- EFLC de fps sorunu oluyor mu birde sizden duymak istedim?

2- EFLC GTA IV ün üzerine bir eklenti paketimi yoksa başlı başına bir oyunmu? yani sistemde GTA 4 kurulu olması gerekir mi?

Teşekkür ederim şimdiden :)

• yokmu cevap verebilcek :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: tuna3543

Ben GTA IV indirdim kurdum, bilgisayarımın özellikleri en azından lowda oynarken fps sorunu yaşatmiycak derecede olsa bile ( i5-430M işlemci, ATI HD5650 1GB ekran kartı, 4 GB RAM) ne yazıkki en düşük ayarlarda bile 20 fpsnin üstüne çıkamadım. Tüm patchleri falan kurdum ama olmadı. EFLC de fps sorunu yok dediler şu anda %50 oldu indiriyorum.

1- EFLC de fps sorunu oluyor mu birde sizden duymak istedim?

2- EFLC GTA IV ün üzerine bir eklenti paketimi yoksa başlı başına bir oyunmu? yani sistemde GTA 4 kurulu olması gerekir mi?

Teşekkür ederim şimdiden :)

1 - EFLC ' de fps sorunu yok bildiğim kadarıyla

2-BAŞLI BAŞINA BİR OYUN GTA IV ' E GEREK DUYMUYOR

• Teşekkür ederim kardeşim %90 oldu bekliyorum bu akşama kadar iner, umarım dediğin gibi FPS sorunum olmaz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.