Şimdi Ara

efes pilsende şok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
51
Cevap
0
Favori
1.103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar biraz önce ntv sporda duydum.güvenlik gerekçesi nedeniyle partizan maçına gitmeyen nicholas,woods,wright ve hudsonın bir daha efeste forma giyemeyeceği açıklanmış.

Euroleague'de yarın Partizan ile deplasmanda karşılaşacak olan Efes Pilsen'de, ABD'li Nicholas, Woods, Wright ve Hutson güvenlik gerekçesiyle Sırbistan'a gitmedi. Lacivert-beyazlı kulübün genel menajeri Engin Özerhun, "Bu 4 oyuncu bundan sonra kesinlikle Efes Pilsen forması giymeyecekler" diye konuştu.

NTVSPOR ve Ajanslar
    Güncelleme: 15:03 TSİ 27 Şubat 2008 Çarşamba

Sırbistan'ın Partizan Igokea takımıyla yarın yapacağı maç için Belgrad'a giden Efes Pilsen'de, ABD'li 4 oyuncu Nicholas, Woods, Wright ve Hutson'un İstanbul'da kalması şok etkisi yarattı.

Efes Pilsen Basketbol Takımı Genel Menajeri Engin Özerhun yaptığı açıklamada, ''ABD hükümeti, Sırbistan'a ABD vatandaşlarının seyahat etmesinin sakıncalı olduğunu bildirmiş. Buna saygı duyuyorum. Ama öte yandan Sırbistan hükümetinin Türk Büyükelçiliği'ne verdiği garanti var'' diye konuştu.

Sırbistan'a gitmeyen ABD'li oyuncuların bundan sonra Efes Pilsen forması giymeyeceğini ifade eden Özerhun, ''4 Nisan'a kadar yabancı oyuncu transfer hakkımız var. Bakacağız, bulabilirsek alacağız'' dedi.

Öte yandan Belgrad'a 8 oyuncuyla gitmek zorunda kalan Efes Pilsen'de, sahaya çıkabilmek için ULEB yetkilisiyle görüşmeler yapılacak.

Menajer Engin Özerhun konuyla ilgili olarak, ''Maçı oynamamız için kurallara göre 10 oyuncuyla sahaya çıkmamız gerekiyor. Şu anda 8 oyuncu geldi. Bu durumda 8 kişiyle sahaya çıkmak için konuşacağım. Sanıyorum problem çıkmaz'' diye konuştu.

Bu arada, uçaktan indikten sonra pasaport kontrolünden geçmeden oyuncular ve teknik heyete bir konuşma yapan Özerhun, durumu anlatıp gelen oyunculara teşekkür etti.

• Özerhun fazla hararet yapmış anlaşılan...ABD hükümetinin tavsiyesi var sonuçta.Ciddi bir tehlike var sırbistanda,efesinde gitmemesi gerekirdi bu maça.Dere geçilirken at değiştirilmez efes bu senede yalan oldu...
  • Öncelikle Engin Özerhun ve Tuncay Özilhan'ı kutluyorum bu kararlarından dolayı. Efes asla bikaç oyuncunun gölgesinde kalamaz. G.tü yemeyen Belgrad'da değil İstanbul'da da durmasın. İçlerinde kayıp olarak nitelendirilecek tek bi oyuncu Nicholas var ama eğer bu kadar korkak olduğunu bilseydik zaten getirmezdik buraya. Woods, Wright, Hutson üçlüsüne güle güle diyorum. Zaten Wright tatile gelmişti, Woods ve Hutson çabalıyordu ama kapasite meselesi. Efes gerekirse Pertevniyal'den oyuncu katar kadrosuna. Bu sezonunda üstüne çizgi çizer ama üzüldüğüm nokta Nicholas, Penn kadar Blatt kadar tanıyamamış Türkiye'yi ve Türk insanını. Yazıklar olsun...

Edit: Atıp tutmak kolay diyenler için; Ben Amerikan vatandaşı olsaydım, giderdim diyorum. Ermal Arnavut ve gitti...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fuatturkrap -- 27 Şubat 2008; 15:34:20 >
  • Büyüklüklerine yakışır bir karar olmuş gerçekten takımla ilişkileri kesilecekse. Ama Efes in şampiyonluk şansı çok azaldı. Normalde de eskisi gibi favori değildi ama artık ilk turu geçemezler sanırım.

Tabi çok iyi yabancılar bulurlarsa bu saatten sonra o başka. Umarım eurolig te Türk oyuncular biraz iş yaparda gelecek sene için umut verirler.
  • Hakikaten şok etkisi yarattı bu haber ancak Efes yönetimi doğruyu yapmış.Takımda bir kenetlenme getireceği kesin.Ve tabiikide Woods ve Hutson olmadığından Kerem,Ermal daha fazla oynuyacak ki bu oyuncular diğerlerini hiç aratmaz bence.
    Fenerbahçe de şok transfer
    5 yıl önce açıldı
    Ronaldinho yüzde 90 Fener'de
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bu maçın başka bir yerde oynanması lazım kesinlikle.. euroleague yönetimi büyük bir sorumsuzluk göstermiş.. biz bir Türk takımıyız(Türkiye kosova'yı 2. tanıyan ülke), 5 tane abd'li oyuncumuz var(abd kosova'yı tanıyan ilk ülke) ve 1 tane arnavut oyuncumuz var(ermal).. durum bu iken, sırpların ne kadar gözü dönmüş fanatik insanlar olduğu biliniyor iken efes'i resmen cehennemin ortasına atıyorlar..

ben oyunculara kızmıyorum açıkçası(bu arada gregory gidiyor mu).. sonuçta ortada hayati bir durum var.. efes pilsen yönetimi de biraz mantıklı olsun.. böyle yaparlarsa kendilerini cezalandırmış olurlar başkasını değil..

sonuç umrumda değil.. umarım sağ salim gidip gelirler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drexler22 -- 27 Şubat 2008; 15:54:48 >

Hoşçakal Efsane
  • Bu tür olayları iyi yönetemediğimizi düşünüyorum...Devletlerarası problemlerin oyuncuların sırtına bindirilmesi yanlış..Efes sonuçta sezon başında milyonlarca dolar harcayarak bir takım kuruyor ve başarı kovalıyor.ABD'li oyuncuların haklı olarak verdikleri bir kararda hemen sil baştan yapıyor..Bu aşırı duygusallıktır, bu kafayla klüp yönetmeye devam edersek ancak tribünlre oynarız başarı hikaye olur..Zaten batıyla farkımızda duygusallığımızda ortaya çıkıyor adamlar daha çok mantıklarıyla karar veriyorlar..
  • efes en doğru kararı vermiş fuatın dediği gibi gerekirse pertevniyel'den oyuncu alırlarki bence ordaki gençler çok iyi en azından tecrübe kazanırlar ve eğerki efes gerçekten bu oyuncuları yollarsa bence onların yerine başka oyuncular bulur

bi tek nicholas büyük kayıp ama oda zaten bence sezon sonu ayrılıcak gibi duruyodu
    nicholas hariç diğer yabancılar zaten vasatlar, gelecek senenin planları şimdiden yapılabilir,,çok daha iyi yabancılar alınır ve takımdaki diğer oyuncular ermal+kerem vb çok daha fazla süre alarak iyice kendilerini gösterebilir-geliştirebilirler,
  • Nicholas hariç diğer oyuncular önemli değil zaten.Gregory ve penn gidiyor sanırım.Efeste manayla pertevniyaldan oyuncu alır.Bu saatten sonra işe yarar oyuncu bulmak zor olacaktır.İsraile nasıl gidiyorlar anlamadım.Sırbistandan farkı var sanki
  • Haber doğruysa Efes yönetimine helal olsun Oraya sıradan bir ABD vatandaşı gitmiyor, Efes'in ABD'li oyuncuları gidiyor. Ağır derecede pislik yaptırdıkları takdirde men bile edilirler. Eğer 4 Amerikalı gönderilip yeni oyuncular alınırsa takımı oturtmak kolay değil. Avrupa liginden direkt umudu keserim.
  • efes yönetimini bu kararlı duruşundan dolayı tebrik ediyorum.böyle karaktersiz oyuncuları hemen kapının önüne koymak gerek.en ufak olayda g.tleri tırsıyor adamların.dördünü toplasan bir tane ermal etmez.zaten nicholas dışındakiler 3.sınıf amerikalı oyuncu.her yerde bulursun böylelerini.yönetim muhakkak bu oyuncuların yerlerini doldurur.umarım bu şoku en kısa zamanda atlatırlar.

Sırbistan şuan Irak gibi..büyükelçilikler yakılıyor gösteriler yapılıyor..Sonuçta oyuncular keyfi davranmıyorlar..tehlike varki gitmiyorlar..efesin galibiyetinde eminim ki o saha karışacak..Sırpların öyle medeni taraftarları yok..

Bu müsabakanın ertelenmesi en dogrusuydu..bu olaylar başladıgında ilk maç İstanbulda diğer maç Sırbistanda oynanabilirdi..

Efes ise bu kararından caymazsa yabancı oyuncu için para harcamalarına gerek yok bu saatten sonra gelen yabancıdan hayır gelmez..penn ve gregoryi de yollasınlar Türk oyuncularla çıksınlar..

Ama benim anlamadığım Nicholos nasıl reddetti gelmeyi ? Yani 2 senedir Efes de güvenmiyor mu hiç ? Penn ,Gregory ,Blatt gitmişler işte ne güzel..
    Nicholas dışındakiler'in gönderilmesi lazımdı iyi oldu bu olay. Şimdi Bora , Barış oynar biraz. Geçen hafta Siena ya yenilmeseydik çıkma şansımız olabilirdi ama şimdi yok gibi geliyor ilk 2 ye giremeyiz.

Ama allahtan Gregory ve Penn gelmişler , onlarda kalsaydı ne olurdu halimiz. Blatt zaten gelirdi ona şüphem yok..
    Serkan'ın durumu kritikleşti burada.Nedir sakatlık durumu acaba ?

• saçmalık. Kosova'yı tanıyan ilk ülke ABD ise 2. ülke de Türkiye. Türkler oraya nasıl gidiyorsa, o gitmeyen 4 tane arkadaşa güle güle demek en doğrusu.
    sırbistan'ın şu anda ne kadar karışık bir durumda olduğunu, Türk ve abd büyükelçiliklerinin saldırıya uğradığını biliyorsunuzdur umarım.. balkanlar ortadoğu ile birlikte yüzyıllardır dünyanın en karmaşık yeri.. bu karmaşanın en büyük nedeni de inanılmaz milliyetçi ve saldırgan yapısıyla sırplardır.. 1. dünya savaşına sırp'ların neden olduğunu inkılap tarihi dersinde okumuşunuzdur.. 90'ların başında yugoslavya'nın bölünüp makedonya, bosna, slovenya ve hırvatistan bağımsızlığını kazanması, sonrasında sırpların boşnakları yıllarca katletmesi(hayvan herifler), sonra karadağ'ın ayrı devlet kurması ve en sonunda da kosova olayı.. yani anlayacağınız yugoslav toprakları hala kaynıyor.. ortada tam bir belirsizlik mevcut.. bu koşullarda orada maç oynatmak büyük hata.. apo olayında juventus şampiyonlar ligi'nde fenerbahçe ile maçını iptal ettirmişti.. şimdiki durum bundan çok daha tehlikeli ama euroleague yönetimi uyuyor resmen.. şansızlığa bak ki beşiktaş'a da kızılyıldız çıktı

Hoşçakal Efsane

• Ne güzel yazmışın be drexler Çıka çıka Kızılyıldız çıktı (gerçi önceden belliydi ama) şansımıza bak Aman orada 4-5 sayıyla yenilelim yoksa kan çıkar Akatlarda gene hallederiz turu geçeriz
    Efes'e de Allah kolaylık versin valla..
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.