Efes Pilsen malumunuz Oktay Hoca ile yollarını ayırdı. haberi burada Taraftarlar arasında Baldwin adı geçiyor gerçektende çok iyi hoca ama üst düzey takımlarda yer aldı mı hiç bilmiyorum... Sizce Efes'in başına kim gelmeli?
Fatih Terim
Aydın Örs diyecem ama gelmez.
Bu soru önceden sorulmuş olsa cevap verirdim.ama artık efes pilsen umrumda değil
Çifte standartçılar
Hakan DEMİR gelmeli bence.
Tab Baldwin adı konuşuluyordu..
bence banvitte gayet başarılıydı umarım o gelir..
evet büyük ihtimalle baldwin gelcek.. mahmudi ispanyaya gider muhtemelen..
bu arada bjk ergin ataman'la anlaşmak üzereymiş.. hayırlı olsun dicem ama iyi oyuncu alınmadıktan sonra d'antoni'yi de getirsek bi işe yaramaz
quote:
Orjinalden alıntı: drexler22
evet büyük ihtimalle baldwin gelcek.. mahmudi ispanyaya gider muhtemelen..
bu arada bjk ergin ataman'la anlaşmak üzereymiş.. hayırlı olsun dicem ama iyi oyuncu alınmadıktan sonra d'antoni'yi de getirsek bi işe yaramaz
tabiki kadro yeterli değil ama gelen antrenör sistemide değiştirebilir.Baldwin sanki takımı hızlı oynatıp, dışarıdan skor bulmaya çalışan bi antrenör Efes bu sistemle oynamamalı bence.
"Geçtiğimiz günlerde antrenör Oktay Mahmuti ile yollarını ayıran Efes Pilsen, ABD'li çalıştırıcı David Blatt ile anlaştı."( NTVSPOR.NET)
walla super coach bulmuş EFES. Başarı bu sezon ya da gelecek sezon geliyor artık. Bu arada Aydın Örs FBÜlker'den istifa etmiş...
Evet Efes 'in yeni coach 'u çok iyi.Nicholas ve Haislip kalacaktır bence..Çünkü çok kaliteli coach ile çalışacaklar. Ve kaliteli 2 tane yabancı oyuncu gelecektir.. Savunma sistemi biraz aksayabilir çünkü benim bildiğim Efes ilk kez kendi bünyesinden olmayan biri ile çalışacak..
birkaç gün öncesinde "blatt paylaşılamıyor" diye bir haber görmüştüm.. avrupada birçok klübün istediğini, hatta nba'den bile teklif aldığını yazıyordu.. açıkçası kendisi hakkında pek bir bilgim yok ama fena bir adam değil galiba.. umarım efes'i euroleague'de final-four'a hatta şampiyonluklara taşır
beşiktaş ergin ataman'la imzalamış.. her ne kadar çok büyük bir olay olsa da beni heyecanlandırmıyor.. çünkü eminim bu yeteneksiz yönetim adam gibi kadro kuramıcak, yine boşuna heveslenip durcaz.. takımdaki adam gibi 2-3 oyuncudan biri, hatta en iyi türk oyuncu olan barış özcan telekom'la anlaşmış
quote:
Orjinalden alıntı: drexler22 barış özcan telekom'la anlaşmış
şu ana kadar en iyi türk oyuncu transferi olmuş.. TT seneye daha çok can yakar.
Bjk ve Gs yönetimleri bir markanın ürünleriyle sponsorluk anlaşması yapıyor ezeli rakipleri aynı markanın kendisiyle. İşte zaten bu durumu kabullenen yönetimlerden ne bekliyoruzki. Bir ara Vestel adı dolaşıyordu Gs Vestel'le anlaşacaktı ama sonra n'oldu o iş bilmiyorum. Ligde 4 takım aynı sponsor olacak iş değil...
quote:
Orjinalden alıntı: fuatturkrap
Bir ara Vestel adı dolaşıyordu Gs Vestel'le anlaşacaktı ama sonra n'oldu o iş bilmiyorum.
ben de tam emin değilim ama gelecek seneden itibaren anlaşacaklarmış diye duymuştum
barış özcan da mı gitti ya telekom seneye coşar m.wright da geldi galiba marcus brown da konuşuluyodu!adamlar coştu yav
quote:
Orjinalden alıntı: mrt0392
barış özcan da mı gitti ya telekom seneye coşar m.wright da geldi galiba marcus brown da konuşuluyodu!adamlar coştu yav
gerçektende marcus brown adı dolaşıyordu bir ara ama euroleague'de oynamayan bir takıma gitmez bence...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme