Şimdi Ara

EFE Mİ? BORA MI?ANKARADAKİ HONDA SEVERLERLE TARTIŞALIM. (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
143
Cevap
0
Favori
24.691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mombik

Arkadaşlar merhaba;
    Başlık, Ankara'daki 2 servisle ilgili fakat Adapazarı ve Kdz.Ereğli servislerine giden arkadaşlar var mı? şeklinde sormuştum.Kimse cevap vermediğine göre, demek ki yokmuş sonucunu çıkartıyorum.Yine de muhtemelen, randevu alıp Adapazarı'na gitmeyi düşünüyorum.Yorum ve tavsiyesi olan var mı?
    Saygılar...

Alıntıları Göster
    Bu arada PATRİOT arkadaşım, özel mesajınıza cevap yazmıştım.Bakarsanız, haberleşiriz.
    Saygılar..
  • mtv vergisi hem bora hem de efenin sitelerinde kesinlikle alıcı tarafından odenir deniyor arkadaslar bilgilerinize..
  • quote:

Orijinalden alıntı: the patriot

Dream hanımefendi sizi son kez seviyeli olmaya davet ediyorum.
    Bana yonelik bir daha yorum ve eleştiri yapmamanızı rica ediyorum.
    Umarım bu yazdıklarım ve diğer arkadaşlarımın yazdıkları yeterli olmuştur size.
    Aman yokuşta aracınızı kaçırmayın başınıza durduk yere bela acılmasın. trafikte herkes bu forumdaki gibi saygılı olmaz size.

Alıntıları Göster
    gncll
  • quote:

mtv vergisi hem bora hem de efenin sitelerinde kesinlikle alıcı tarafından odenir deniyor arkadaslar bilgilerinize..
    quote:

Orjinalden alıntı: the patriot

mtv vergisi hem bora hem de efenin sitelerinde kesinlikle alıcı tarafından odenir deniyor arkadaslar bilgilerinize..

sitelerinde ne yazdığını bilmiyorum ama aracı aldıgınızda bir vergi oduyorsunuz. yeni arabalarda bunun altı aylıgını satan bayiler oduyor, birçok yerde. bora ve efe nasıl yapıyr bilmiyorum ama pazarlıkta odeler.
  • güncel
  • quote:

güncel
    arkadaslar bende buraya EFe maceramı paylaşmak istiyorum,yaklasık 2 ay once ıkıncı bır el araba aldım,butayı ordan bırı okursa kesın anlarlar kım oldugumu cunku olayar cok ozel olaylar.Arabada yedek yazlık tekerler vardı,verıcekmısınız demıstım hayır aracın sahıbı alıcak demıstı,aracın sahıbıyle ben arabayı aldıktan sonra baglantı kurdum adam sans eserı bana sordu yazlıkları aldın mı dıye bende hayır vermedıler sıze gerı vereceklermıs dedim,o hayır ben onlara verın dedım dedı,adamlara abunu anlatınca verdıler bana.Yoksa kendılerıne saklayacaklardı.Arabalarını satıyorlar ama nesı var arabnın dıyorum bılmıyoruz dıyorlar,bunu gectım devır teslım zamanını cok gec yaptılar ve teslımat gunu bızım tarafımızdan verılen bır parayı vermedınız dedıler.Sonra tartısmanın ardından para cantalarını actılar para ordan cıktı.Daha buraya EFE ıle alakalı bır cok sey yazabılırım.Belkısanssızlık bana denk gelmıstır ama ben sıze aktarmak ıstedım.Ve bundan sonra araba alırsam EFE'nin dısında bır bayi'den ve gercekten ınceleyerek alıcam.

Saygılarımla

• quote:

Orijinalden alıntı: selinseli

arkadaslar bende buraya EFe maceramı paylaşmak istiyorum,yaklasık 2 ay once ıkıncı bır el araba aldım,butayı ordan bırı okursa kesın anlarlar kım oldugumu cunku olayar cok ozel olaylar.Arabada yedek yazlık tekerler vardı,verıcekmısınız demıstım hayır aracın sahıbı alıcak demıstı,aracın sahıbıyle ben arabayı aldıktan sonra baglantı kurdum adam sans eserı bana sordu yazlıkları aldın mı dıye bende hayır vermedıler sıze gerı vereceklermıs dedim,o hayır ben onlara verın dedım dedı,adamlara abunu anlatınca verdıler bana.Yoksa kendılerıne saklayacaklardı.Arabalarını satıyorlar ama nesı var arabnın dıyorum bılmıyoruz dıyorlar,bunu gectım devır teslım zamanını cok gec yaptılar ve teslımat gunu bızım tarafımızdan verılen bır parayı vermedınız dedıler.Sonra tartısmanın ardından para cantalarını actılar para ordan cıktı.Daha buraya EFE ıle alakalı bır cok sey yazabılırım.Belkısanssızlık bana denk gelmıstır ama ben sıze aktarmak ıstedım.Ve bundan sonra araba alırsam EFE'nin dısında bır bayi'den ve gercekten ınceleyerek alıcam.

Saygılarımla

Alıntıları Göster
    Allahtan Ankarada 2. bir servis daha var

• quote:

Allahtan Ankarada 2. bir servis daha var

Alıntıları Göster
    selinseli geçm,ş olsun efeyle ilgili ne kadar çok şikayet var ateş olmayan yerden duman çıkmaz derler
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALATBEY

selinseli geçm,ş olsun efeyle ilgili ne kadar çok şikayet var ateş olmayan yerden duman çıkmaz derler

Alıntıları Göster
    Ya bırakın arkadaşlar EFE'yi karalama kampanyası yapmayı.Benim 3 tane arabam var ve 3üde Efe'nin sayesinde HONDA.Müşteriye karşı tutumları içtenlikleri mükemmel tesisleri ve profosyenellikleri ile Ankara'da NUMBER ONE hizmet veriyorlar.Daha önceleri Bora ya da gitmişliklerim oldu ama hiç memnun kalmadım.Bana karşı olan tavırları ilgilenmez tutumları ve tamamen duygusal(!) yaklaşımları ile beni Honda dan soğutmuşlardı taki EFE ile tanışana kadar.Buradan birkez daha Efe çalışanlarına teşekkür ediyorum.Şikayette bulunan arkadaşlar Ankara gibi büyük bir Honda pazarına sahip bir şehirde eminim ki azınlığın sesi...!!!!!!

• quote:

Aman yokuşta aracınızı kaçırmayın başınıza durduk yere bela acılmasın. trafikte herkes bu forumdaki gibi saygılı olmaz size.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar burada sizlerle Bora Honda ile başımdan geçen bir olayı paylaşmak istiyorum.2003 model civic aracım vardı ve o tarihde aracımı 0 olarak teslim aldıktan sonra kullanmaya başladım.Ancak henüz 2.günümde aracın göüs bölümünden sesler geldiğini hissettim ve hemen Bora Honda ya gittim.Aracı servise aldılar ve göğüsü sökmek zorunda olduklarını,garanti kapsamında yardımcı olacaklarını ve aracı bikaç gün servisde bırakmak zorunda olduğumu söylediler ve hiç sesimi çıkartmadım.Aradan 2gün geçmesine rağmen arama tenezzülünde bulunmadılar ve ben artık dayanamayıp kendilerini aradım ve biraz daha kalması gerektiğini belirtiler:( Aracımı yeni almıştım ancak araç benden çok servisde durmaya başlamıştı çnk problemi çözemediklerini ifade ediyorlardı.Daha sonra aradan 10gün gbi uzun birsüre geçtikten sonra aradılar ve aracımı teslim alabileceğimi söylediler.O gün günün ilk ışığıyla büyük bi heyecanla arabamı teslim almaya gittim ve AMAN TANRIM O DA NE....!!! Problemi çözdük die bana teslim ettikleri araba göğüsü enkaz haline getirilmiş bi araçtı ve ben hayır bu benim arabam değil dedim.Göğüsün 8 bölgesinde uzunluğu en az 4cm ile 10 cm arasında çizikler bulunmaktaydı ve inanın gözlerim doldu sinirden.Şikayetimi belirttiğimde ise çiziklerin önceden bnm tarafımdan yapıldığını küstahça ve alaycı bi tavırla bana ilettiler.Ben nasıl yapabilirdim aracı daha 2gün önce almıştım.Adeta beni servisden KOVDULAR,bu tutumları beni büyük bir heyecanla aldığım arabamdan soğutmuştu ve hemen mahkemeye başvurdum ve sonuç çok açık olarak KAZANDIM...SAHTEKAR BORA

O tarihden itibaren EFE HONDA ya götürüyorum aracımı ve inanın çok memnunum.Müşteri herzaman haklıdır prensibini benimsemiş bu firma birkere.Servis danışmanlarının sıcaklığı ve müşteri kabul alanındaki koşullar aracımı seve seve EFE ye götürmemi sağlıyor.O yüzden tartışmaya gerek yok tabiiki EFE HONDA...!!!!

• quote:

Alıntıları Göster
    EFE tabiiki yaaaa.Bu sirkete bos yere 3kez arka arkaya SANAYI BAKANLIGI TUKETICI MEMNUNIYET ODULU verilmiyor yani.Zaten bunun yaninda servis kismindaki odullerin durdugu vitrini incelerseniz EFE mi bora mi daha ii anlarsiniz.Tartismaya son noktayi koyuyorum arkadaslar.Atla Hopla Zipla Yanla Honda EFE herzaman yaninizda...!!!

• quote:

Orijinalden alıntı: hande006

Arkadaşlar burada sizlerle Bora Honda ile başımdan geçen bir olayı paylaşmak istiyorum.2003 model civic aracım vardı ve o tarihde aracımı 0 olarak teslim aldıktan sonra kullanmaya başladım.Ancak henüz 2.günümde aracın göüs bölümünden sesler geldiğini hissettim ve hemen Bora Honda ya gittim.Aracı servise aldılar ve göğüsü sökmek zorunda olduklarını,garanti kapsamında yardımcı olacaklarını ve aracı bikaç gün servisde bırakmak zorunda olduğumu söylediler ve hiç sesimi çıkartmadım.Aradan 2gün geçmesine rağmen arama tenezzülünde bulunmadılar ve ben artık dayanamayıp kendilerini aradım ve biraz daha kalması gerektiğini belirtiler:( Aracımı yeni almıştım ancak araç benden çok servisde durmaya başlamıştı çnk problemi çözemediklerini ifade ediyorlardı.Daha sonra aradan 10gün gbi uzun birsüre geçtikten sonra aradılar ve aracımı teslim alabileceğimi söylediler.O gün günün ilk ışığıyla büyük bi heyecanla arabamı teslim almaya gittim ve AMAN TANRIM O DA NE....!!! Problemi çözdük die bana teslim ettikleri araba göğüsü enkaz haline getirilmiş bi araçtı ve ben hayır bu benim arabam değil dedim.Göğüsün 8 bölgesinde uzunluğu en az 4cm ile 10 cm arasında çizikler bulunmaktaydı ve inanın gözlerim doldu sinirden.Şikayetimi belirttiğimde ise çiziklerin önceden bnm tarafımdan yapıldığını küstahça ve alaycı bi tavırla bana ilettiler.Ben nasıl yapabilirdim aracı daha 2gün önce almıştım.Adeta beni servisden KOVDULAR,bu tutumları beni büyük bir heyecanla aldığım arabamdan soğutmuştu ve hemen mahkemeye başvurdum ve sonuç çok açık olarak KAZANDIM...SAHTEKAR BORA

O tarihden itibaren EFE HONDA ya götürüyorum aracımı ve inanın çok memnunum.Müşteri herzaman haklıdır prensibini benimsemiş bu firma birkere.Servis danışmanlarının sıcaklığı ve müşteri kabul alanındaki koşullar aracımı seve seve EFE ye götürmemi sağlıyor.O yüzden tartışmaya gerek yok tabiiki EFE HONDA...!!!!

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar, sakın tahriklere aldanmayın diyorum ve yeni bir DREAM vakası mı acaba diye düşünüyorum.
    (Bknz:Bu başlığın, benden önceki son mesajı)
    DREAM arkadaşımız, esip gürledi ve şu an kendisinden hiç haber alınamıyor.
    (Bknz:DREAM arkadaşımızın profili)

• quote:

Arkadaşlar, sakın tahriklere aldanmayın diyorum ve yeni bir DREAM vakası mı acaba diye düşünüyorum.
    (Bknz:Bu başlığın, benden önceki son mesajı)
    DREAM arkadaşımız, esip gürledi ve şu an kendisinden hiç haber alınamıyor.
    (Bknz:DREAM arkadaşımızın profili)

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar kusura bakmayın;
    Ben mesaj yazarken, aynı anda mesaj yazıp yollayan bir arkadaşımız olmuş.
    Bu nedenle son mesajımı takrarlıyorum.
    Sakın tahriklere aldanmayın.
    Yeni bir DREAM vakası olabilir.
    (BAKINIZ, benden önceki SON 2 MESAJ.)
    Saygılar...

• quote:

Saygılar...

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: mombik

Saygılar...

Merhabalar tekrar.Anlasilan burda subjektif olarak bi cephe acilmis EFE ye karsi ve yazdigim mesajimi tahrik olarak algilayan arkadaslar olmus.Daha fazla yorum yapmayacagim.Burasi bi forum portali ve herkesin gorusune yasadigi olaylara saygi duymak lazim yani en azindan ben boyle dusunuyorum ve herkesin gorusune saygi duyuyorum.Kimseyi galeyana getirmek tahrik etmek gibi bir niyetim yok arkadasim.O acidan rahat olabilirsin.Seni de yorumlara karsi saygi duymaya ve daha ozverili davranmaya davet ediyorum.HERKESE SAYGILAR...!!!

• quote:

Orijinalden alıntı: slayerboy

quote:

Orjinalden alıntı: mombik

Saygılar...

Merhabalar tekrar.Anlasilan burda subjektif olarak bi cephe acilmis EFE ye karsi ve yazdigim mesajimi tahrik olarak algilayan arkadaslar olmus.Daha fazla yorum yapmayacagim.Burasi bi forum portali ve herkesin gorusune yasadigi olaylara saygi duymak lazim yani en azindan ben boyle dusunuyorum ve herkesin gorusune saygi duyuyorum.Kimseyi galeyana getirmek tahrik etmek gibi bir niyetim yok arkadasim.O acidan rahat olabilirsin.Seni de yorumlara karsi saygi duymaya ve daha ozverili davranmaya davet ediyorum.HERKESE SAYGILAR...!!!

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar, şu sözcükler size de tam bir reklam gibi gelmiyor mu?
    TARTIŞMAYA SON NOKTAYI KOYUYORUM ARKADAŞLAR.ATLA HOPLA ZIPLA YANLA HONDA EFE HERZAMAN YANINIZDA...!!!
    Belki de EFE'nin sloganı budur ve arkadaşımız ağzından, pardon parmaklarından kaçırmıştır.Ne dersiniz?
    Forumdaki arkadaşların takdirine bırakıyor saygılarımı sunuyorum.
    NOT:Mesaim bitti ve yoruldum artık eve gidiyorum. Evde internet olmadığı için bundan sonraki mesajları ancak sabah 09:00 civarı okuyup cevaplandırabilirim.

• quote:

Alıntıları Göster
    slaverboy ve hande arkadaşlar damdan düşer gibi ,slm vermeden tanışmadan trdeki en buyuk paylasım forumlarından biri olan ve bizim buyuk cabalar içerisinde arşivini genişlettiğimiz bu topiclere girmeniz ve her ikinizinde hatta bu iki değil birde olabilir gerçekten dikkattt çekici oldugunuzu gosteriyor.. ama honda severlerin dikkatini çekmeniz gercekten ii oldu efeyle baglantınız olma ihtimali yuksek demicem kesin. BU FORUMDA YAZILAN HERŞEY TRYE HİTAP EDİCİ, TUM HONDA KULLANICILARINA HİTAP EDİCİ BİR OZELLİKTEDİR. BURDAKİ GORUSLERİN COGUNLUGUN GORUSLERİNİ YANSITIYOR. burda yazılanlar hondaseverlerin daha ii hizmet ve daha ucuz hizmet alabilmesi adınadır. ama sizin bunları anlamıyacagınız kesin, cunku siz arac sahibi değil araclardan para kazanan kişilersiniz. bu nedenle forumun ve bu topicin huzurunu bozmaya hakkınız yok. burda yazılanların hepsi yazıyı yazanların kendisini baglar. bora ya da efe değil bizim meselemiz ya da hangisinin cok arac sattıgı değil(bunu siz dusunun), bizim meselemiz sorunlar yasayanlarını sorunlarını dinleyerek en iisine ulasmak. baskalarının dustugu hatalara dusmemek. burdan efeye karsı olan elestirilerin fazlalıgı sizi uzmesin demekki bizlere denk gelmiş efenin negatif yonleri belkide efe cok ii bi servis biz kıymetini anlayamadık ya da bora her neyse......

• quote:

slaverboy ve hande arkadaşlar damdan düşer gibi ,slm vermeden tanışmadan trdeki en buyuk paylasım forumlarından biri olan ve bizim buyuk cabalar içerisinde arşivini genişlettiğimiz bu topiclere girmeniz ve her ikinizinde hatta bu iki değil birde olabilir gerçekten dikkattt çekici oldugunuzu gosteriyor.. ama honda severlerin dikkatini çekmeniz gercekten ii oldu efeyle baglantınız olma ihtimali yuksek demicem kesin. BU FORUMDA YAZILAN HERŞEY TRYE HİTAP EDİCİ, TUM HONDA KULLANICILARINA HİTAP EDİCİ BİR OZELLİKTEDİR. BURDAKİ GORUSLERİN COGUNLUGUN GORUSLERİNİ YANSITIYOR. burda yazılanlar hondaseverlerin daha ii hizmet ve daha ucuz hizmet alabilmesi adınadır. ama sizin bunları anlamıyacagınız kesin, cunku siz arac sahibi değil araclardan para kazanan kişilersiniz. bu nedenle forumun ve bu topicin huzurunu bozmaya hakkınız yok. burda yazılanların hepsi yazıyı yazanların kendisini baglar. bora ya da efe değil bizim meselemiz ya da hangisinin cok arac sattıgı değil(bunu siz dusunun), bizim meselemiz sorunlar yasayanlarını sorunlarını dinleyerek en iisine ulasmak. baskalarının dustugu hatalara dusmemek. burdan efeye karsı olan elestirilerin fazlalıgı sizi uzmesin demekki bizlere denk gelmiş efenin negatif yonleri belkide efe cok ii bi servis biz kıymetini anlayamadık ya da bora her neyse......

Alıntıları Göster
    ayrıca sunu bilmelisinizki azınlıgın sesi falan değiliz biz ,,tum honda severler için bir şeyler paylasan kişileriz. biz honda adında birleşiyoruz ama siz bize azınlık diyerek hondacılarla birleşemediğinizi gosterdiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the patriot -- 27 Mart 2007; 19:44:31 >

• quote:

ayrıca sunu bilmelisinizki azınlıgın sesi falan değiliz biz ,,tum honda severler için bir şeyler paylasan kişileriz. biz honda adında birleşiyoruz ama siz bize azınlık diyerek hondacılarla birleşemediğinizi gosterdiniz.

Alıntıları Göster
    bence siz kesinlikle efe çalışanı ya da yalakasısınız herkes efe hakkında yorum yapıyor 10 yorumdan 8i kötü
    herkes orada başına gelenleri yazdı ama siz ikiniz çıkıyorsunuz "efe süper sahtekar bora" diyorsunuz. sonra da saygılı olun vır vır da vır vır....
    1- saygı görmek istiyorsanız önce siz saygılı olun
    2- nedense daha 1. ve 2. mesajınız forumda ama hemen efe şakşakcılığı yapmışsınız
    3- bunca insan başına güzel şeyler geldiği için,memnun kaldığı için ve mutlu olduğu için mi kötü yorum yazıyor efe hakkında? salağa benziyor muyuz? memnun değiliz işte hayret birşey yaw (ayrıca servisi fena değil deniyor efe hakkında ama diğer yönleri -1500)
    4- bence herzaman bora. efe de olanları gördükten ve duyduktan sonra....
    5- üff sinirlendim ama ya bu kadar da olmaz ki

• quote:

Orijinalden alıntı: barisin

bence siz kesinlikle efe çalışanı ya da yalakasısınız herkes efe hakkında yorum yapıyor 10 yorumdan 8i kötü
    herkes orada başına gelenleri yazdı ama siz ikiniz çıkıyorsunuz "efe süper sahtekar bora" diyorsunuz. sonra da saygılı olun vır vır da vır vır....
    1- saygı görmek istiyorsanız önce siz saygılı olun
    2- nedense daha 1. ve 2. mesajınız forumda ama hemen efe şakşakcılığı yapmışsınız
    3- bunca insan başına güzel şeyler geldiği için,memnun kaldığı için ve mutlu olduğu için mi kötü yorum yazıyor efe hakkında? salağa benziyor muyuz? memnun değiliz işte hayret birşey yaw (ayrıca servisi fena değil deniyor efe hakkında ama diğer yönleri -1500)
    4- bence herzaman bora. efe de olanları gördükten ve duyduktan sonra....
    5- üff sinirlendim ama ya bu kadar da olmaz ki

Alıntıları Göster
    yenıden merhabalar....
    ankaradan ve sizlerden yaklasık 2 haftadır uzaklardayım sebebi ise antalyadaki tanıtım semineri...(çoğunluğu tatıl olarak gectıgını itiraf etmeliyim....:) ama onun öncesınde sizinle daha mühim bir heyecanımı paylaşmak istiyorum...cok sevdiğim jazzımı YENİLEDİM...siyah bir CİVİC HB sahıbı oldum.yine düz vites....otm sevmiorum çünkü....zaten mayıstan berı aklımdaydı antalya dönüşü bu gayeme de ulaştım cok şükür....darısı diğer arkadaslarımın başına.müthiş bir performans hele jazz dan sonra...honda işi çözmüş ya....
    arkadaşlar gittim geldim burda hiçbir sey degişmemiş...yıne hodrı beydan devam ediyor....EFEYMİŞ BORAYMIŞ ya bırakın bu işleri yaa herkes memnun kaldıgı yere gıder sen uyarsanda uyarmasan da sen üzülme kimse kimsenın kara kasına kara gözüne bakmıyor....kımın işine neresı gelıyorsa oraya gidiyor....bayı sahıplerının ruhu bıle duymuyor herkez işine gücüne bakıyor bizde burda paronayak yaklasımlar içindeyiz....ZENGİNİN MALI ZÜĞÜRTÜN ÇENESİNİ YORARMIŞ....
    hem biraz uzaklasmaya gelmıyor bakıorum hemcinslerımı aratmıyorsunuz dedıkodu da....üzgünüm sizin gibi her gün yorum yazabılecek vaktım yok hele şimdiden sonra daha seyrek takılabılecegım....sebebi ise işlerimin yogunlugu....SİZE DOYUM OLMAS AMA....sıkı bir döneme giriyorum arkadaslar....ARA ARA SİZE YENİ HB İLGİLİ HAVADİSLERİMİ ANLATIRIM....merakta bıramam sizleri....

• quote:

Alıntıları Göster
    arkadaşlar sizlerden ricam dream,slayerboy,hande006,pdaboy adlı kullanıcıların aslında bunların hepsi =bir kişi. kullanılan noktalama işaretlerine ve efe,bora isimlerinin buyuk harflerle yazılmasına bir bakın isterseniz. cok komik bunu kim yapıyorsa efeyi seveceğiim varsada sevmem ,,acaba bu sahıs efenin hangi departmanında??????
    bu sahısa bi de karsılık ...!!!EFEhahaahaha

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.