Şimdi Ara

EFE Mİ? BORA MI?ANKARADAKİ HONDA SEVERLERLE TARTIŞALIM. (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
143
Cevap
0
Favori
24.686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dream hanımefendi sizi son kez seviyeli olmaya davet ediyorum.
    Bana yonelik bir daha yorum ve eleştiri yapmamanızı rica ediyorum.
    Umarım bu yazdıklarım ve diğer arkadaşlarımın yazdıkları yeterli olmuştur size.
    Aman yokuşta aracınızı kaçırmayın başınıza durduk yere bela acılmasın. trafikte herkes bu forumdaki gibi saygılı olmaz size.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Deli_mi_ne

quote:

Orjinalden alıntı: aadrty

quote:

Orjinalden alıntı: Deli_mi_ne

quote:

Orjinalden alıntı: *DREAM*

merhaba arkadaslar bir honda sahıbı olarak böyle bir foruma üye olmak istedım cunku yorum yapabılecek kadar 2 bayıyıde gayet iyi tanıyorum.bence burda bıraz haksızlık yapıyorsunuz 2005 yılında honda jazz almak için evıme yakınlıgında dolayı honda borayı ziyaret ettım ve bir bayan olarak tek basıma arac bakmaya gittiğim için sanırım borada hiçbir ilgi ve alaka göremedim zannedersem onlara arac alma konusunda yeterı kadar ınandırıcı gelmemiştim....arac hakkında bilgi sahıbı olabılmek için etrafıma bakındıgımda masasında TIRNAKLARINI TÖRPİLEYEN BİR BAYAN arkadas ve yaklasık 15 dakka kesıntısız cep telefonu görüşmesi yapan bır bay arkadasla karsılastım...ne olursa olsun ben oraya gıden gercekten potansıyel bir müsterıydım(lakın onlar bunun farkında degıldı...)kırmızı bir jazz vardı showroomda bu kadar lakayıt bir messesede cok sevmeme ragmen jazz bıle benı orda daha fazla kalmamı saglayamadı ve yaklasık bir 20 dakıka oyalandıktan sonra fiyat listesi aldım ve cıktım akabınde baska bayı yokmu diye cok yakın bır arkadasımı aradım oda bana istanbul yolunda efe var bide oraya bak ıstersen dedi aynı gun arabam olmamasına ragmen atladım efeye gıttım....bir bayan arkadas merdıvenden cıkar cıkmaz benı ayakta karsıladı jazz hakkında inanılmaz detaylı bilgi verdı(bir coguyla ılgılenmıyordum cunku tek istedıgım sunrooflu kırmızı jazz dı ama o heyacanla anlatıyordu....kırmızı istiyorum dedım ...maalesef ellerınde olmadıgını ama 2 gun içerisinde getırtebıleceklerını 3 .günde teslım edebıleceklerını söyledıler....verılen söz YERINE GETIRILDI 3.gün kırmızı jazzımı almaya gıttıgımde bana birde ufak jest yapmışlar kırmızı jazzımı beyaz bır kurdelayla paketlemişlerdi....(bu bayan temsilci arkadasımın bana jestıydı ilk aracım oldugundan dolayı)....İŞTE HİZMET BUYDU.....BIRAKIN 300 500 ÜN PEŞİNDEN GİTMEYİ HERSEY RAKAM DEĞİL ARKADASLAR REKABETTE RAKAMIN ÖNEMİ 90 LI YILLARDA KALDI ŞİMDİ TÜKETİCİ HİZMET KALITESİ ARIYOR....
    GELELİM SERVİSE.... BALGATTA OTURUYORUM İŞ YERIM EMEKTE ...
    2 YASINDA VE 55 000 KM DE OLAN JAZZIMI İŞ YERIMDEN ALIP PERIYODIK BAKIMINI YAPIP KAPIMA KADAR GETIREN SERVISTEKI ARKADASLARIMIN İLGİ VE ALAKASINI DA EKLEMEDEN GECEMEYECEĞİM....ÖVÜLMEYE DEGER BİR EKİP ÇALIŞMASI...

süper bi yazı. hatta ilk mesajda süperötesi.

ilk cümleye dikkat!yakından tanımanın tanımı bu olamaz,olmamalı göreceli kavramlar üzerine yorum yapmışsın...sana yapılan resmen göz boyama;bayan olduğun için öyle söylüyorsun!para sokakta kazanılmıyor rekabette 90 lı yıllarda felan kalmadı ben pazarlığımı yaparım adamda fiyat indirir,bu sonuçta iki tarafın karşılıklı akdidir.Bu aldığım fiyattan bana hizmet verilir verilmeli en iyi şekilde(Tüketiciye hizmet budur).Parayı en çok veren düdüğü zaten çalar dimi...

Birde bu tür topic'lere ilk kez mesaj atan kişilerin fikirlerini önemsemiyorum açıkcası,hem bu topic'e ilk hemde forum donanimhaber'e ilk mesajınız paronayaklık yapmak istemem ama senin yanlı olduğunu vede iki taraftan özelikle eleştirilen taraftan olduğunu düşünüyorum saygılar...(son cümlen iyice pekiştiriyor)

benden alıntı yapmışında bende zati aynı şeyi diyom almış bi nik hemen girmiş. süper ekip çalışması falan. onu diyom. bak arkadan hemen ilk mesajı bi tarafı savunan nikler doldurmuş.

bende o iğnelemeni açtım zaten anladım yani demek istediğini Deli_mi_ne

• quote:

AMACI SAPTIRAN SİZDİNİZ GÜYA ALT ETMEYE ÇALIŞTIĞINIZ KONU EFE DİİL BENIM ŞÖFÖRLÜĞÜM OLDU....ACIKLAMALARIM ONA İSTİNADEN.....HANİ SEN NE ANLARSIN ARABADAN DA BİZİM ARAMIZA KARISIP EZİLECEN ...HADDİNMİDİR BİZE TAKILMAK DER GİBİ BİR İMA SEZDİM YAZILARINISDA....ONUN KARSILIGIDIR SAMİMİ İTİRAFLARIM... BURDA KIMSENIN KIMSEYE ÖZENEBILECEK YAŞTA OLDUGUNU SANMIORUM HERKESİN O OLGUNLUKTA OLDUGUNU DÜŞÜNDÜĞÜM İÇİN İTİRAFLARIM BU KADAR ACIKTI....TAKDİR EDERSINISKI KONUŞMALARIMIN ÜSERİNE + 18 GİBİ Bİ UYARI BU FORUM İÇİN GEREKSİZ OLUR....
    SABİT FİKİRLİ OLMAYA GEREK YOK...BU KADAR DETAYDAN SONRA TRAFIKTE KARSILASSAK SİZİN BİLE TEPKİ KOYACAK VAKTINISIN OLDUGUNU SANMIORUM....

öncelikle sürücülüğünüzün çok iyi olduğunu siz gündeme getirdiniz. bu foruma kimlerin girip girmediğini takdir edersinizki hiç kimse bilemez. özellikle motorlu araçlar topiğinde yazı yazan ve ehliyeti dahi olmayan çok fazla genç arkadaşımız olduğunu hem biliyorum hemde tahmin ediyorum. (bu arada forum sayfalarını sadece ziyaret edenleri saymıyorum bile.) böyle hassas bir ortamda, trafikte yapılacak ve başkalarını tehlikeye düşürecek abuk subuk hareketleri nasıl da üstesinden (!) gelineceğini ve insanların nasılda bunlardan korkacağını (!) anlatmak 18 yıldır araç kullanan birisi olarak şahsen bana yanlış geliyor.

• BAYAN OLUPTA TRAFİKTE AGRESİF HAREKETLER YAPMAK SİZİN BÜYÜKLÜNÜZÜ GÖSTERMEZ TAM TERSİ KOMİK DURUMA DÜŞERSİNİZ BEN BAYAN OLUPTA ÇOK İYİ ARABA KULLANAN LARI TANIYORUM ÇEVREMDE AMA HİÇBİRİSİ MAKAS YAPMIYOR SOLLADI ARACIN ŞÖFÖRÜNÜ KALP KRİZİNDEN GÖTÜRMÜYOR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Riazor Blues -- 7 Mart 2007; 11:31:00 >
  • quote:

AMACI SAPTIRAN SİZDİNİZ GÜYA ALT ETMEYE ÇALIŞTIĞINIZ KONU EFE DİİL BENIM ŞÖFÖRLÜĞÜM OLDU....ACIKLAMALARIM ONA İSTİNADEN.....HANİ SEN NE ANLARSIN ARABADAN DA BİZİM ARAMIZA KARISIP EZİLECEN ...HADDİNMİDİR BİZE TAKILMAK DER GİBİ BİR İMA SEZDİM YAZILARINISDA....ONUN KARSILIGIDIR SAMİMİ İTİRAFLARIM... BURDA KIMSENIN KIMSEYE ÖZENEBILECEK YAŞTA OLDUGUNU SANMIORUM HERKESİN O OLGUNLUKTA OLDUGUNU DÜŞÜNDÜĞÜM İÇİN İTİRAFLARIM BU KADAR ACIKTI....TAKDİR EDERSINISKI KONUŞMALARIMIN ÜSERİNE + 18 GİBİ Bİ UYARI BU FORUM İÇİN GEREKSİZ OLUR....
    SABİT FİKİRLİ OLMAYA GEREK YOK...BU KADAR DETAYDAN SONRA TRAFIKTE KARSILASSAK SİZİN BİLE TEPKİ KOYACAK VAKTINISIN OLDUGUNU SANMIORUM....

• allaahım neler olmus burada =) desevigne komserim el koy hemen =)
  • quote:

Orjinalden alıntı: JMac

allaahım neler olmus burada =) desevigne komserim el koy hemen =)

aslında olan bişey yoktu. baştan beri ilgiyle takip ettiğim bir topic. ancak biraz gereksiz yere heyecan yapıldı. gördüğüm kadarıyla da tansiyon düşmüş ve bende sevindim. topic sonunda hangi bayi nasıl bir sonuçla öne çıkacak hayırlısıyla göreceğiz
  • seviyeli yorumlarınız için teşekkürler sayın tonk. bende efeye 8 sene gittim hem arac sattım hem aldım,servisinide kullandım. yani hiçbir onyargım yok kurumlara ve kişilere karşı. ama 8 sene sonunda bana yapılan birkaç şey beni tamamen soguttu. amacım baska kişilerin aynı yanlısları yapmaması, ya da servislerde daha dikkatli olması. bunu yaparken de duzeyli ve konuyu saptırmadan bir muhabbet en iyisi olsa gerek.
    efe ya da bora hangisi musteriye daha iyi yaklasırsa biz onun yanındayız. kurumlarla işimiz yok,onemli olan honda kullanıcılarının mutlulugu. lutfen olaya boyle bakalım sevgili honda severler.
  • tabiki efe honda
  • peki neden?
  • quote:

YA BIRAKIN BU İŞLERİ YAAA...EMİNİM HEPİNİZİN İHLAL ETTİĞİ BİR SÜRÜ TRAFİK KURALI VAR....KOMSERİM CİVANIM SİZİNDE BU KONUDA AK PAK OLDUGUNUZU SANMIORUM....BUNLARI BİR BAYANIN AĞZINDAN DUYMUŞ OLMANIZ SİZİ BİRAS ŞOKLADI SANIRIM....

elbetteki bütün herkes gibi bende ne kadar dikkat edersem edeyim trafikte hatalar yapmışımdır ve yapıyorumdur. önemli olan bu hataları yapmamak ve bunları bir marifetmiş gibi millete ifşa etmemek. sanki övünç duyulacak atraksiyonlar. ayrıca burada bayan yada erkek olmanız fark etmiyor. insanların cinsiyetleri değil fikirleri tartışıldığı için herhangi bir şok yaşamadım.

• dream hanımefendi bana yonelik eleştiri getirmeniz hala dusundurmuyor değil,siz kesin efedensiniz.
  • yahu arkadaşlar konuyla bağlantısı olmayanlar damdan duser gibi atlamasın, banlarkende ii dusunsun bundan sonra.
  • quote:

Orjinalden alıntı: the patriot

yahu arkadaşlar konuyla bağlantısı olmayanlar damdan duser gibi atlamasın, banlarkende ii dusunsun bundan sonra.

eğer bu yazdıklarınızla beni kastediyorsanız şunu belirtmek zorundayım ki konuya damdan düşer gibi atlamadım. daha önceki yazılarımı da okuduysanız başından beri konuyu takip ediyorum. bunun dışında 30 yıllık arkadaşım geçen sene efe otomotivden honda city satın aldı ayrıca k.pederimin de civic`i var. yani konu doğrudan ve dolaylı olarak ilgimi çekiyor ve ilgilendiriyor.

bunun dışında her iki servisede gitmişliğim var ve her ikisinin de müşteriye davranışlarını biliyorum. ancak şahsım bir honda sahibi olmadığı için haddimi bilerek her ikisi hakkında da yorum yapmıyorum.

ayrıca sürekli söylüyorum gerek benim, gerek ailemin gerekse de masum diğer insanların (yayalarda dahil) hayatını tehlikeye atacak atraksiyonlar olursa banlarım. bunun için çok da fazla düşünmeye gerek olmadığı kanısındayım. (cumartesi akşamı laila çıkışı eskişehir yolundaki kazayı lütfen hatırlayınız )

saygılarımla

• beyefendi trafik ile ilgili goruslerinize kesinlikle katılıyorum bu arada bunuda belirteyim. ama biraz daha konuya hakim olup honda sahibi olursanız burda yorumlarınız merakla herkes okur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the patriot -- 8 Mart 2007; 16:42:11 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: the patriot

beyefendi trafik ile ilgili goruslerinize kesinlikle katılıyorum bu arada bunuda belirteyim. ama biraz daha konuya hakim olup honda sahibi olursanız burda yorumlarınız merakla herkes okur.

trafikle ilgili görüşlerime katılmanıza sevindim benim buradaki konuya müdahil olmam *DREAM* hanımefendinin trafikle ilgili görüşleriydi. onuda yazmayacaktım ama kendimi tutamadım. (cumartesi günkü kaza beni gerçekten etkiledi). daha sonraki yazılarım şahsıma cevap verme zorunluluğu doğurduğu içindir. honda sahibi olmadığım için yorum yapmayı kendimde görmediğimi zaten belirtmiştim. ancak honda sahibi olmamak fikir sahibi olmamayı da gerektirmez değil mi?

saygılarımla

• o zaman seviyeli düşünceleriniz için ben size teşekkür ederim.
  • quote:

EN İYİ BENIM.... :P SÜPERMENIM HATTA.... :P BÜYÜYÜNCE DE ÖRÜMCEK ADAM OLACAM.... :P ÇOĞU ERKEĞİN AKIL EDIPDE YADA CESARET GÖSTERIPTE DALAMAYACAGI MAKASLARLA TRAFIĞİN AKISINI DEĞİŞTİRİR VE ÇOĞUNUZUN YOKUŞTA KULLANIĞI ELFRENINI SADECE 0 ÇİZMEK İÇİN KULLANIRIM BEN....SOLDAN TAKIP EDEN USTA ŞÖFÖR HEMCİNSLERINIZI SAĞDAN SOLLAYIP ÖNUNE DALMAK GERCEKTEN HAZ VERICI HATTA DİKİZ AYNASINDAN BAKTIGIMDA SAĞA CEKİP SIKIŞAN KALBINI SAKINLEŞTİRMEYE ÇALIŞMASI MÜTHİŞ BİR ADRENALIM BENIM İÇİN....

Neler olmuş bu topikte böyle 2 servis karşılaştırılması yapılırken...
    Sayın patriot,
    Topiğin ismini değiştirmek gerekli sanırım, "bir trafik canavarının itirafları" olarak

• Sadece sunu belirteyim, lutfen buyuk harfle yazi yazmayin, ben okurken yazimina dikkat eder ve ona gore okurum eminim ki bircok arkadas da yapiyordur. Eger bilmiyorsaniz buyuk harf kullanmak BAGIRMAK anlamina gelir. Bu sekilde konusmaniz beni rahatsiz etti. Ben de Efe'den memnunsuzlugumu dile getirdim; siz ise Efe'den memnun kalmissiniz. Tabi ki memnun kaldiginiz surece gitmeye devam edin, bu benim umrumda bile olmaz. Ama lutfen BUYUK HARF KULLANMAYIN, en azindan beni cok rahatsiz ediyor. Burada kimsenin kimseye bagirma hakki olugunu sanmiyorum.
    tesekkurler

quote:

SAYIN PATRİOT...;
    MADEM 8 SENE EFEYE GELIP DE SORUN YASAMADINIS AMA BORANIN HİZMET KLITESINI GÖRÜP O YÜSDEN BORAYA DEVAM ETTINIS PEKİ SORUN YASAMADIGINIZ HALDE EFE HAKKINDA OLUMLU DÜŞÜNEN KİŞİLERİN İTİRAFLARI SİZİ NEDEN BU KADAR RAHATSIZ EDIYOR VE HEMEN MUHALEFETE GECIOSUNUS....BUDA ŞÜPHE UYANDIRMIYOR DİİL TABİ........
    SİZE YETERI KADAR INANDIRICI GELMEDI GALIBA BIR BAYAN OLARAK PROFESYONEL ARABA KULLANMAK...TİPİK BİR BORA MANTALİTESİ ZATEN...EN İYİ BENIM.... :P SÜPERMENIM HATTA.... :P BÜYÜYÜNCE DE ÖRÜMCEK ADAM OLACAM.... :P ÇOĞU ERKEĞİN AKIL EDIPDE YADA CESARET GÖSTERIPTE DALAMAYACAGI MAKASLARLA TRAFIĞİN AKISINI DEĞİŞTİRİR VE ÇOĞUNUZUN YOKUŞTA KULLANIĞI ELFRENINI SADECE 0 ÇİZMEK İÇİN KULLANIRIM BEN....SOLDAN TAKIP EDEN USTA ŞÖFÖR HEMCİNSLERINIZI SAĞDAN SOLLAYIP ÖNUNE DALMAK GERCEKTEN HAZ VERICI HATTA DİKİZ AYNASINDAN BAKTIGIMDA SAĞA CEKİP SIKIŞAN KALBINI SAKINLEŞTİRMEYE ÇALIŞMASI MÜTHİŞ BİR ADRENALIM BENIM İÇİN....
    FORUMU OKUYUP NİCKLE FORUMA KATILMAM COK NORMAL SİZİNDE GEÇMİŞİNİZ BÖYLE SANIRIM YOKSA SİZ 3 YASINDA MI KURDUNUS BU FORUMU DA KIDEMLİ OLDUNUS.....DOLAYISIYLA YORUMLARINIS COK DAHA ETKI KAZANDI.... :P HERKESIN BİR BAŞLANGICI VARDIR ZATEN...HATTA BIRILERININ BASLANGICI DİĞERININ SONU OLABILIR....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi my-unc -- 9 Mart 2007; 10:34:20 >

• Biz akrabaya AOÇ kavşağının oradaki bayisinden city elite otm aldık. Gayet de ilgililerdi ve sonrasında da sorun yok gibi. Alalı 5 ay falan oldu
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.