Şimdi Ara

@Efe gibi pazar yaparak char dizme.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
1.973
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ne kadar bütçem olmalıdır başlamak için.Neler alıp satmalıyım?Nasıl bir yol izlemem gerekir açıklarsanız sevinirim.

• En az bi 10 gb almalısın bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: JusT1Turk

Ne kadar bütçem olmalıdır başlamak için.Neler alıp satmalıyım?Nasıl bir yol izlemem gerekir açıklarsanız sevinirim.

O başlık ne öyle:D

Öncelikle 80 char olması senin avantajına olur.gem girersin ve 2 silver kapıp satar sermaye oluşturursun.daha sonra pazar gezer bütün fiyatları ezberlersin.Arada sitelerden gb fiyatlarını kontrol edersin.Piyasa ile gb fiyatları arasında bir orantı vardır...Pazar itemleri arasında mage itemlerinden uzak duracaksın.Satılması zor çünkü.+10gb üstü itemleri satarken en az 1gb kar yaparsın.+21 gb lik itemlerin fiyatlarını sen belirlersin.En az 5 gb kar yapabilirsin item başına.+9 itemlere gelince.Bu itemleri alınca çok iyi takas teklifleri gelebilir ve çok sağlam kar yaparsın.Sanırım şimdilik bu kadarıyla iyi itemler dizebilirsin.Tabi en önemlisi SABIR...

• 8-10 gb ile başla derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: efege

quote:

Ne kadar bütçem olmalıdır başlamak için.Neler alıp satmalıyım?Nasıl bir yol izlemem gerekir açıklarsanız sevinirim.

Öncelikle 80 char olması senin avantajına olur.gem girersin ve 2 silver kapıp satar sermaye oluşturursun.daha sonra pazar gezer bütün fiyatları ezberlersin.Arada sitelerden gb fiyatlarını kontrol edersin.Piyasa ile gb fiyatları arasında bir orantı vardır...Pazar itemleri arasında mage itemlerinden uzak duracaksın.Satılması zor çünkü.+10gb üstü itemleri satarken en az 1gb kar yaparsın.+21 gb lik itemlerin fiyatlarını sen belirlersin.En az 5 gb kar yapabilirsin item başına.+9 itemlere gelince.Bu itemleri alınca çok iyi takas teklifleri gelebilir ve çok sağlam kar yaparsın.Sanırım şimdilik bu kadarıyla iyi itemler dizebilirsin.Tabi en önemlisi SABIR...

Hacı ünlü oldun valla

• Yorumlar için sağolun hazır yaz geliyor biraz pazar yaparak zaman geçireyim dedim 80 levele kasmaya başlarım yazın.Birazda gb alırım sonra pazar.İyi akşamlar herkese.
  • Aman ha dikkat et bi sabah uyandıgında kastıgın itemleri almasınlar fazla sitelere felan girme
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Kaç kere anlattın bana Efe aynı şeyleri uyguladımda 13gbyi 18e çıkardım sonra yine şeytane uydum.Gittim krowaz bastım yandı.Silver kırdırdım yandı:D charı satıyımda 21gb falan para olcak elimde +7wirinom 21gbye alıp 21 gb +iteme satıcam:)

• 5 aylik oyun maceramda 4 ay moradonda sabahladim. Kutularla baslayip old takilarla devam ettim. 10GB lik itemlari 7-8GB den alip 8.5 yada 9 gb den sattim. Boylelikle elimdeki itemlari cok hizli degistirdim. Sanada tavsiye ederim. Ha bu 4 ayda nelere sahip oldun dersen esya satis bolumunden itemlarimi gorebilirsin. Elin degmisken birde UP larsan sevinirim.
  • 1.3m coins ile başladım.. 20 gün içerisinde +8 chitin set,dual 8 shard,wp+2,dual rol, ske belt dizdim.kafanın ve dilinin (elinin) çok çalışması lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TaMaM MaRiQuAnTe -- 21 Mayıs 2010; 8:33:21 >
  • Pazar yaparken kesinlikle upgrade,gem,krovaz,item çıkarma falan gibi şeylerle uğraşmayın.Şans işleriyle pazar olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Satriykon

Aman ha dikkat et bi sabah uyandıgında kastıgın itemleri almasınlar fazla sitelere felan girme

Doğru söylemişsin..
  • İron Neck ile 1,5 ay önce ticarete başladım şuanda iron set dragon set 10 gb falan param var bu aralar krowaz yaptırıyorum 1 günde krowazdan 4 gb kastım.
  • Moradon sayesinde kullanmadık item bırakmayan birisiyim. Hava olsun diye demiyorum, vereceğim taktikler işine yarayabilir.

Eğer characterimi merak ediyorsan, Resim Ve Karakter tanıtımında, charın pk sırasında, vs sırasında çekilmiş ss'leri ve itemleri hakkında bilgi var. Ayrıca 4 yıl öncesinin character tanıtımınıda o linkte bulabilirsin.

Öncelikle, çok çakal olmalısın. Bütün işin gücün moradon olmalı, eğer tl basmadan kâr edip item dizmek istiyorsan. Her serverda, bu işin çakalı olmuş kişiler vardır. İtem alırken, onlara akıl danışmamayı öğrenmelisin. Çünkü sana düşük fiyatını söyler, gider sonra kendisi alır. Ardından, yabancı playerlarla sohbetini sıcak tutmalısın, kaldı ki bütün itemlerini USD ile dizdiklerinden IN GAME COINS olarak adlandırılan tabirle pazar yapmayı bilmezler. Akla hayale zarar verecek ucuzlukta item satabilirler. Bunların dışında gece 11'den sonra piyasayı dolaşmalısın. Gece 11'den sonra ecnebiler online olduğu için kelepir item kapıp, ertesi sabah minimum 3 gb kâr ile satabilirsin. Bunların dışında büyük itemler alırken Bknz: Dark Vane+8, Xigenon piyasasında IN+10GB civarı. Ben genelde Iron neck+1-2gb sunup Dark Vane'i alıyorum. Yine aynı gün yada ertesi gün IN+8-10GB arası bir fiyattan satılıyor.

Burda olay senin online olma sürene, item takibine, ve bulacağin müşteride bitiyor.

• Full onnline olmak 1. kural zaten
  • Ayık ol
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nickname...

Moradon sayesinde kullanmadık item bırakmayan birisiyim. Hava olsun diye demiyorum, vereceğim taktikler işine yarayabilir.

Eğer characterimi merak ediyorsan, Resim Ve Karakter tanıtımında, charın pk sırasında, vs sırasında çekilmiş ss'leri ve itemleri hakkında bilgi var. Ayrıca 4 yıl öncesinin character tanıtımınıda o linkte bulabilirsin.

Öncelikle, çok çakal olmalısın. Bütün işin gücün moradon olmalı, eğer tl basmadan kâr edip item dizmek istiyorsan. Her serverda, bu işin çakalı olmuş kişiler vardır. İtem alırken, onlara akıl danışmamayı öğrenmelisin. Çünkü sana düşük fiyatını söyler, gider sonra kendisi alır. Ardından, yabancı playerlarla sohbetini sıcak tutmalısın, kaldı ki bütün itemlerini USD ile dizdiklerinden IN GAME COINS olarak adlandırılan tabirle pazar yapmayı bilmezler. Akla hayale zarar verecek ucuzlukta item satabilirler. Bunların dışında gece 11'den sonra piyasayı dolaşmalısın. Gece 11'den sonra ecnebiler online olduğu için kelepir item kapıp, ertesi sabah minimum 3 gb kâr ile satabilirsin. Bunların dışında büyük itemler alırken Bknz: Dark Vane+8, Xigenon piyasasında IN+10GB civarı. Ben genelde Iron neck+1-2gb sunup Dark Vane'i alıyorum. Yine aynı gün yada ertesi gün IN+8-10GB arası bir fiyattan satılıyor.

Burda olay senin online olma sürene, item takibine, ve bulacağin müşteride bitiyor.

Deneyeceğim bakalım.

• quote:

Orijinalden alıntı: TaMaM MaRiQuAnTe

1.3m coins ile başladım.. 20 gün içerisinde +8 chitin set,dual 8 shard,wp+2,dual rol, ske belt dizdim.kafanın ve dilinin (elinin) çok çalışması lazım.

1.3m den bu kadar dizdiysen helal olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheDarkElf

İron Neck ile 1,5 ay önce ticarete başladım şuanda iron set dragon set 10 gb falan param var bu aralar krowaz yaptırıyorum 1 günde krowazdan 4 gb kastım.

iyi güzelde nasıl yaptın
  • quote:

quote:

adam anlatmış her şeyi sabır olduktan sonra 1 senede 1 milyar bile kar yaparsın yeterki sabret arkadaşlar 1 ay maradondan cıkmadı charı serverın sağlam charları arasına getirdiler maradonda yat kalk

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.