Şimdi Ara

Efe Aydal: Kılıçdaroğlu Adayımız Yavaş Olsun Deseydi Şu Başımızda Mansur Yavaş Vardı. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Banane ne olduğundan. İsterse 7 el inançsız olsun. Mevzu bu mu? Anketlerde bu adam istenmedi, mansur açık ara önde gösterildi. Neden halkın isteğine kulak verilmedi?

Neden mesela bu adam halen koltuğa kene gibi yapıştı istifa etmiyor? Rezil bir insanmış. Belediye seçimlerinde yatağımdan kalkıp oy atmaya gitmek gibi bir hata yapmayacğaım. İstanbuldayım, ne halleri varsa görsünler :)

• BalkanGöçmeniBirBey kullanıcısına yanıt

Ev müdüresini unuttun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önemli olan Kılıçdaroğlu ve onun partiye doldurduğu eş dost akrabanın istekleridir.

Kılıçdaroğlu'nun istekleri her şeyin üstündedir.

Paşa paşa gidip oy vereceksiniz. Gidip oy vermezseniz partinin içindeki beslemeler nasıl beslenecek?

Biraz vicdanlı olun.

• Akp kurucu baskanı tayyip,
    Kurtarıcı bakan kılıştar dır…

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • İlk oyumu Başkanlık sisteminde kullanmıştım. O zamandan beri sürekli muhalefete oy verdim. Bu seçimde de aynı şekilde. Ama bu sondu. Ankara'da yaşıyorum. Ankara'da BB adayı Mansur çıkarsa veririm, onun dışında bundan sonra oy kullanmak yok. Ne hâlleri varsa görsünler

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sandığa gitmedim çok rahatım .oy verseydim verdiğim emeğe acırdım .  

• Şu Piro dedem demokrat dedem diyenlere postalayacaksin tepe tepe kullansınlar
    Adam dünyanın en yüzsüz insanı çıktı
    Sokağa çıksa millet suratına tükürür hala hicbir şey olmamış gibi oturuyo orda
    6ay sonra yiyeceği tokadı bilmiyo galiba

• CHP tarihinde kapatılması ile meşhurdur. Yine kapanabilir. Böylece dert te biter...

Bunu ifade ettim diye AKP li filan sanmayın. Emanet oylarim olmuştur sadece.

Bu ülkede herhangi bir partili olmak yozlaşma gerektirir veya kaçınılmazdır da ...

Ülkede atanmışlik sistemi olduğu sürece demokrasi de yaşanmıyordur.

Seçilmiş valiler yok.

Cumhurbaşkanı seçimleri bile yeni sayılır.

AVRUPA'DAKİ medeniyeti işine geldiği gibi alıp veya red eden veya yozlaştiran sistematik duzendeki CHP vs kim olsa kaderi aynı olacaktır.

• Orası öyle ama inanın Ekrem ve mansurdaki korkaklikla bir arpa boyu yol alınmaz.

Zamanında cesaret gösterselerdi keşke ama birisi pirosundan korktu aday olmadı şimdi gitsin ühühühü metro için para vermiyorlar desin digeride gitsin mercimeği ıslatsın malum yarin çorba dağıtacak.

• Daha yerel seçimleri kaybedecek, ömrü izin verirse 2028'i de kaybedecek. KK'ya tepkimizi koymazsak bu düzenden kurtulamayız.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.