Benim 1 yaşımdaki kızım atıp kırmasın diye ef81 almıştım. Maalesef benim minik canavarın elinden bu da kurtulmadı. Ama atmadı, salyaladı. Dişlerini kaşımız bizimkisi telefonla. Başarı servise verdim. Adamlar sıvı teması var bunda, bir belge imzalayacaksınız dedi. Ama bu telefon ölmüş, boardı değişecek, o da 380 euro dediler. Ulan telefonun piyasa satışı 325 ytl. Telefon fiyatından fazla bord mu tutar dedim. Öyle dediler.
Arkadaşlar şimdi ne yapim, üstüne soğuk su içeyim mi telefonumun? Yapılabilecek hiçbirşey yok di mi?
garanti dışı kaldığına göre güvenilir bir servis bulup yaptırmak gerekir.anlayan bir servis bulmakta ayrı bir dert ...
İzmir'de böyl bir servis tanıyan var mı acep?
Allah rahmet eylesin abi ölenle ölünmez board fiyatları da zaten hep 300-400 arasında annemin cl75 i vardı o da aynı sıvı teması nedeniyle bozulmuştu ona da 350 istediler garanti kapsamına çıkıyo diye.
Demek ki ne yapıyoruz telefonlarımız küçük çocuklara vermiyoruz (Benimde küçük yeğenim var ağlıyo zırlıyo vermiyoruz ona telefon başka bişeyle oyalamaya çalışıyoruz)
Ya da ellerimiz ıslakken dokunmamaya çalışıyoruz telefona yoksa hiçbir telefonu hiçbir garanti kabul etmez. Bence telefonun yenisini alın yada o fiyat aralığında başka bişey alın onun kurtuluşu yok board deişiminden başka çünkü...
Kızın Büyüyünce Ona Ver 2 Sene Onu Kullansın
kızına oyuncakta yapabilirsin yeni alacağın telefonuna dadanmasın diye