Şimdi Ara

EF Okulları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhabalar ben ingilizcemi geliştirmek için EF Okulları hakkında araştırma yapmaya çalışıyorum ama neyazıkki sitesinde tamamiyle bilgi sahibi olamadım EF Okullarına giden var mı arkadaşlar aramızda

1-Haftalık ders saatleri/Öğrenciye kalacak vakit
    2-Konaklama
    3-Öğrenmedeki başarı artışı hakkında

öğrenmek istediğim şeyler varda

• quote:

Orijinalden alıntı: Alttan1Tire

Herkese merhabalar ben ingilizcemi geliştirmek için EF Okulları hakkında araştırma yapmaya çalışıyorum ama neyazıkki sitesinde tamamiyle bilgi sahibi olamadım EF Okullarına giden var mı arkadaşlar aramızda

1-Haftalık ders saatleri/Öğrenciye kalacak vakit
    2-Konaklama
    3-Öğrenmedeki başarı artışı hakkında

öğrenmek istediğim şeyler varda

Merhabalar,

EF fena degil ama hangi merkezine gidiyorsun onemli, buyuk bir okul EF her yerde merkezleri var ama tum merkezlerde ayni kaliteye sahip degiller. Konaklama tamamen sana bagli aile yani mi, yurt mu vs. iyiler bu konusa problem olmuyor fazla. haftalik ders saatleri de 20 ve 30 yine sen hangisini istersen.

Eger Ingiltereye gideceksen butik okullari secmeye calis, daha faydali olur:)) tecrubeyle sabittir:)

• İngiltere Londra veya Manchester'ı düşünüyorum 6 hafta olacak ve ders olarak haftalık 32 ders düşünüyorum.Konaklamada tek kişilik,2,3,4 kişilik yurt hakkında ücret konusu biraz sıkıcı 130$ deniliyor haftalık böylemidir.

Şimdiden teşekkürler
  • EF hakkında bilgisi olan vars detaylı şekilde yazabilir mi?
  • aracı şirket yerine okullar ile kendin görüşürsen bayağı bi kara geçebilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.