Şimdi Ara

EF 81 KULLANANLAR SİZE SELENİYORUUUM!!!! (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
191
Cevap
0
Favori
18.450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar yok mu bileniniz ya wmv dosyası atamiyorum telefona.bi de prc uzantili bisey war onlari da açmiyo nolur yardm edin film izlemek istiyorum
  • Ben dosyaları 3g formatına çevirip atıyorum wmv olması şartmı?
  • Anneme aldırdığım Ef 81 in kendi kendine kapanma sorunu var. Servise götürüp (kendim yüklesem garanti kapsamında çıkıyor galiba) yeni Firmware yükletsem çözülür mü bu sorun.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: dsensoy
    Ya ben dosya atarken direk hafiza kartina atmayi beceremedim.Haliyle büyük boyutlu dosyalar da atamadim simdilik.Bir de tel hafizasina atip sonra dosyadan hafiza kartina tasi dedigimde niyeyse bir sarki disiinda hiçbirini tasimadi onu da çözemedim

    bluetooth ile doğrudan hafıza kartına atamazsın. sadece data kablosuyla atabilirsin. ve bunun için MPM programında telefon gezgini ni açman lazım. orada mms dosyasının içine atman lazım. ben en fazla 100 MB lik bir film attım. daha büyüğünü denemedim ama 100 MBde hiç bir sorun olmamıştı.
    senin kartında sorun da olabilir. bence kartın içindekileri yedekledikten sonra, kartı formatla, sonra telefona takıp tekrar dosyaları atmayı dene.düzelebilir.


    quote:

    Orjinalden alıntı: dsensoy
    Arkadaslar yok mu bileniniz ya wmv dosyası atamiyorum telefona.bi de prc uzantili bisey war onlari da açmiyo nolur yardm edin film izlemek istiyorum

    wmv leri desteklemez. 3gp uzantılı olması lazım.




  • Arkadaslar çok tesekkür ederim.Bütün sorunlari çözdüm simdi telefon canavar gibi.Daha önce bu özelliklerde tel kullanmadigim için becerememistim Simdi hallettim hepsini 2 gb lik karti alinca da tam süper olacak Ancak bir sorum var.Videoları 3gp formatına çevirici programlarla çeviriyoruz.Peki telefona attigimizda ya da o uzantiya çevirdigimizde görüntü kalitesinde düsme oluyor mu? (Gerçi elbet oluyodur diye düsünüyorum ama ne ölçüde?)
  • Arkadaslar bisey sorucam.Telefona videolari 3gp formatina çevirip atiyorum tel de gözüküyolar ama açip izleyemiyorum ses war görüntü yok.İleri sardirdigimda görüntüyü kare kare görüyorum ama oynat dedigimde yok.Sorun ne acaba bilen var mi film izlemek istiyorum ama yapamiyorum
  • quote:

    Orjinalden alıntı: dsensoy
    Arkadaslar bisey sorucam.Telefona videolari 3gp formatina çevirip atiyorum tel de gözüküyolar ama açip izleyemiyorum ses war görüntü yok.İleri sardirdigimda görüntüyü kare kare görüyorum ama oynat dedigimde yok.Sorun ne acaba bilen var mi film izlemek istiyorum ama yapamiyorum

    videoları 3gp ye çevirirken diğer özelliklerine de dikkat etmen gerekli. videoların fps si gibi niteliklerini telefon desteklemiyorsa açmakta sorun yaşayabiliyorsun. telefonun içinde oynatabildiğin bir tane videoyu bilgisayara atıp fps si mhz i gibi değerlerini not al. yeni oluşturacağın 3gp videonun yan değerlerini de bu rakamlara göre ayarla. sorun düzelebilir




  • Sagol kahve.Yalniz fps lerini bs playerda görebildim ama mhz lerini nasi bulucam onu yapamadim nerden bakabilirim
  • EF81'E micro sd yi çıkartıp herhangi birşey yüklediğimde tel hafızasına kaydedilen kişilere atanan müzikler resimler vs. siliniyo bu neden kaynaklanıyor olabilir.??
  • quote:

    Orjinalden alıntı: dsensoy
    Sagol kahve.Yalniz fps lerini bs playerda görebildim ama mhz lerini nasi bulucam onu yapamadim nerden bakabilirim

    video çevirici (converter) programlarında bu iki değeri de rahatlıkla görebilir.istenen değere çevirebilirsin.


    quote:

    Orjinalden alıntı: Oz_An
    EF81'E micro sd yi çıkartıp herhangi birşey yüklediğimde tel hafızasına kaydedilen kişilere atanan müzikler resimler vs. siliniyo bu neden kaynaklanıyor olabilir.??

    pm attım.
  • Arkadaslar iki sorum olcak

    1) Msj sesini ayarladigm sarkinn, msj geldgnde sdc 2-3 saniyesi çalıyo.Bunu daha uzun yapmam mümkünmü?
    2) Tel in yanında verilen kulaklığın malzeme kalitesi biraz dandik.Acaba ef71 in radyolu kulaklığı ya da z2 nin remote contrlollü olanı buna uyumlu mu? Değilse buna uygun kulaklık nerden bulabilirim?

    Simdiden tesekkürler
  • Kahve sen de mi bilmiyosun
  • Arkadaşlar bu telefona video atarken hangi formata çeviriyorsunuz?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ozgur

    Arkadaşlar bu telefona video atarken hangi formata çeviriyorsunuz?


    3gp formatına çevriliyor.3gp video converter programlarıyla bunu halledebilirsin.Ama programın süreli kullanım olmamasına dikkat et tam sürüm olsun çünkü süreli kullanımlar genelde 10 dk lık bir kullanıma izin veriyor.

    Benim soruma cevap verecek yok mu ya??



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eeny.Meeny -- 28 Kasım 2007; 17:07:54 >
  • Bende 3gp ye çeviriyorum ama kalitesi düşüyo acaba dedim başka hangi formatı kullanabilirim.Benim telefon limitsiz çalıyo mesaj seslerini, firmware son sürümmü senin?
  • Walla 3gp converter programi olarak hangisini kullaniyosun bilmiyorum da ben allok 3gp converter ı kullanıyorum.Orada fps degeri kalitesi fln herseyi seçilebiliyo kaliteyi de max yapabiliyosun onda düsme olmuyor.
    Benim firmware im de türkiyede son olan 48.Ama çalmiyo mesaji bikaç saniyeden fazla kimse de nasi yapilacagi hakkinda bisey de söylemiyo
  • Kahve arkadasimiz bugünelrde yok forumda sanırım o bilirdi ama hala soruma cevap alamadım ya
  • Hocam tuhaf bi sorun sendeki şimdi mesaj,ses ayarlarına falanda baktım ama konuyla alakalı ayar bulamadım.Bilgilerini yedekleyip telefona format atmayı dene istersen.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: dsensoy
    Arkadaslar iki sorum olcak

    1) Msj sesini ayarladigm sarkinn, msj geldgnde sdc 2-3 saniyesi çalıyo.Bunu daha uzun yapmam mümkünmü?
    2) Tel in yanında verilen kulaklığın malzeme kalitesi biraz dandik.Acaba ef71 in radyolu kulaklığı ya da z2 nin remote contrlollü olanı buna uyumlu mu? Değilse buna uygun kulaklık nerden bulabilirim?

    Simdiden tesekkürler

    16 kasımdan beri foruma giremediğim için yanıt veremedim. kusura bakma.

    1) maalesef yok. ama en azından 5-6 saniyelik bazı şarkıları çalıyor diye duymuştum. onları bir dene istersen. yani uzun şarkıyı mesaja atama. kısa süreli şarkıyı ata, öyle dene. belki olabilir.
    2) EF71 ve Z2 nin soketleri EF81 ile uyumlu değil. gerçi ara bir soket yapmışlar onunla oluyor ama. bu soketi bulması zor tabi. EF81 in kulaklığı da bir tek sendeki.




  • Kahve çok tesekkürler..
    Kulakligin olmamasi kötü oldu çünkü gerçekten kulaklik malzemesi kalitesiz.Ha sesi kaliteli veriyor ona birsey diyemem ama
    Ara soket de bulabilecegimi sanmiyorum ama bakalim arastiririm biraz..
    Tekrar tsk kahve
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.