Şimdi Ara

-Edward +XANTARES olsa?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Edward'ın son maçları özellikle ESL New York da olan performansı gerçekten kötüydü. GuardiaN'ın o kadar da formda olmadığı zamanlarda maalesef Edward gerçekten kötü oynuyor. Navi'nin 1.6 dan beri kadrosunda olduğu için adama hem ben hem de Navi camiasında saygı büyüktür sanırım. fakat Edward'ın gerçekten gitmesi lazım diye düşünüyorum. çok bot hamleler yapıyor. elbette ben yaptıklarını yapamam fakat pro olarak değerlendirdiğimiz de yerine xanta gelse dehşet olur diye düşünüyorum. arkadaşlar demişti xantaya teklif geldi fakat gitmemiş diye (doğru mu değil mi araştırmadım) duydum.

ama nasıl s1mple'ı aldıklarında hem ct setupları hemde t side ları bi o kadar iyi oldu ise bence xantayıda almaları heleki flamie gibi bi makina ekipteyken acayip ölümcül ikili izlermişiz gibi geliyor :D

bu konuda sizin görüşleriniz nedir?

• Ciddiyetle cevap veriyorum. Navi gibi bir takıma girmesi imkansız öncelikle konuştukları dil ingilizce değil diye biliyorum, Xantaresin ingilizcesi kötü bu ingilizceyle ancak yurtdışında takımlarında 1 tane yarı türk bulunduran ( tarik maj3r ) gibi oyuncuların olduğu takıma gidebilir, ingilizce doğru dürüst öğrenmesı durumunda çoğu takıma almak isterlerse eğer davet gelirse girebilir dil faktörü büyük bir etken malesefff
  • Edward support oyuncusu. Kimsenin yapmak istemediği işleri yapan, oynamak istemediği pozisyonları oynayan bi oyuncu. Guardian peeklemeden önce bunny hop yapıp rakip awpcinin mermisini boşa harcatan oyuncu. Bunun gibi bizim oyun içinde önemsemediğimiz, detay olarak gördüğümüz işleri yapan kişi. O takımda herkes değişir ama ona kolay kolay dokunmazlar gibime geliyo. Çünkü o pozisyonu oynayacak oyuncuyu nerden bulacaklar bidaha?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • herifteki ingilizce cidden berbat yav :( ama bence dünya klasmanında izlenilir ise keşfedilir bence. fakat dilden dolayı biraz sıkıntı olabilir. yoksa bir çok farklı dilden oyuncu barındıran takımlar var. ortak dilin ing olduğu yani.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • xantares ve navi he vay be
  • Xantares support oynayamaz tam bir entry ve machinaaaaa, aim konusunda kimse trden xantarese laf edemez dunyadada tier 1 takimlarinda dil olmasa oynayabilecek kapasitede fakat dil problem dill coook buyuk problem adam eseada oyuncu bile becerip kickleyemiyo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: kekomania

arkadaşlar demişti xantaya teklif geldi fakat gitmemiş diye (doğru mu değil mi araştırmadım) duydum.

quote:

xantada support olabilir gibime geliyor gerçekten. fakat tecrübe bu oyunda çok önemli. ama oyun zekasının ve aiminin gayet yeterli olacağını düşünüyorum. ki yeterli de.

quote:

de muhabbeti döndü dedi arkadaşlar kendisine sormak lazım varmıdır işin aslı diye

/>

• kekoluğun hakkını veriyon yine helal olsun reis aynen devam

Orijinalden alıntı: nightwish34

kekoluğun hakkını veriyon yine helal olsun reis aynen devam

-Edward +XANTARES olsa?

• Kaç kere söylediler zantares spacesle kalıcak spacesin gelişeceğine inanıyor diye.

• paragraf şaka herhalde
  • Ya siz madem bu kadar seviyosunuz adamın stream'ini falan hiç takip etmiyo musunuz. Xantares'in başka takımda oynamak gibi bir derdi yok Amerika'dan teklif gelse giderim, NiP'e 5 olayım gibi bir düşüncesi yok kaldı ki navi. Adamlar s1mple'ı bile bundan 1 sene önce alması gerekirken resmen süründürdü. Siz xantares diyosunuz afam Space'de kalacağım diyo, o vizyon yok gibi. En azından fnatic academy^3e girerdi karusla beraber ama o da yok. Bu adam space'de kalacak.

Steam :http://steamcommunity.com/id/hakanwow/
  • The_North_Face kullanıcısına yanıt
    Hiç

• okumadım işsizlik bu olsa gerek yada yakalalık
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.