Şimdi Ara

eDonkey Hakkında Bilgi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Biliyorsunuz ki son günlerde geniş bant internet ülkemizde yayılmaya başladı dolayısı ile web üzerinden çeşitli dosyaların elde edilmesinde kullanılan programlar da ön plana cıkmaya başladı.Bu amaçla araştırdığım bir program olan eDonkey ile ilgili geniş bilgi verebilecek arkadaş olursa sevinirim.
    örneğin bu da bir share programımıdır,upload sınırlanabilirmi,spy icerirmi,download hızı nasıldır nelere baglıdır vs.
    Şimdiden tesekkur ediyorum saygılar.

• ücretsizdir.
    upload sınırlanabilir ama download'ı da upload'a uygun olarak o sınırlar
    spy içermez.
    dl hızı, ul hızınıza bağlıdır. Ne kadar çok UL ederseniz o kadar DL edersiniz.

Kısa dosyalar için uygun bir program değildir, ilk bekleme süresi çok uzundur, bir süre sonra verim verir. Ancak uzun dosyalar için bence en iyi network edonkey network'udur.

Ayrıca bu network'e başka programlarlar da bağlanılabilir. Örneğin emule.. Aynı avantaj ve dezavantajlar onun içinde geçerli.. Ben şahsen emule'u tercih ediyorum..

edonkey network'u deyincehttp://www.sharereactor.com da kaynak olarak unutulmamalıdır. ;)

• peki nerden indirebiliriz bunu?
  • bu nası bi sorudur ya... post sayınız artsın diye mi yapiyosunuz nedir anlamıyorum ki... ac google ı edonkey yaz gelsin karsına nedir yani
    www.edonkey2000.com [}:)][dry]
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by keyn</i>
    <br />bu nası bi sorudur ya... post sayınız artsın diye mi yapiyosunuz nedir anlamıyorum ki... ac google ı edonkey yaz gelsin karsına nedir yani
    www.edonkey2000.com [}:)][dry]

<hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

kardeş post meraklısı değilim bazı arkadaşlar gibi. emule ile ilgili bir ton şey indirdim hepsi bozuk bi boka yaramadı o yüzden soruyoz sen saçma sapan yer işgal et diye değil

• belli zaten ... bi post sayına bi de sordugun sorulara bakınca anlasılıyo...[lamer] [dry]
  • keyn senin işin gücün yokmu ? gevezelik etmek içinmi geldin buraya
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hayır post artırmak icin gelmiş buyuk ihtimal.
  • nedir yanii
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.