Şimdi Ara

editt

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
132
Cevap
2
Favori
10.581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Red Bully -- 11 Haziran 2017; 21:26:18 >

• Yanlış bilmiyorsam bunlara bir ses dalgası gonderiliyor eger o ses dalgası istenilen şekilde geri dönmezse ürün defolu oluyor yani bu tur defolar gözle görülmez cok hassas testler bunlar çünkü

Yani ürün orjinaldir büyük ihtimal

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmethan46100

Yanlış bilmiyorsam bunlara bir ses dalgası gonderiliyor eger o ses dalgası istenilen şekilde geri dönmezse ürün defolu oluyor yani bu tur defolar gözle görülmez cok hassas testler bunlar çünkü

Yani ürün orjinaldir büyük ihtimal

cidden çok iyi kaliteli ürünler
  • başka fikri olan yokmu
  • Ses dalgasi.

Nick entry tisort

• quote:

Orijinalden alıntı: Tamam peki deki trip

Ses dalgasi.

Nick entry tisort

ses dalgası derken :D
  • iyi etmişsin buldun mu alacan

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İninal kart [SS GELDİ]
    12 yıl önce açıldı
    Beklene Video Geldi(DH İfşa Tim)
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Nerden aldınız hocam nike tişörtüne ba-yıl-dım

• quote:

Orijinalden alıntı: A D M I R A L

Nerden aldınız hocam nike tişörtüne ba-yıl-dım

tam aesthetic bi tişört, 1tane kalmıştı onuda ben aldım :D
  • Tamam hocam farklı bir şey bakarım güle güle kullanın da hangi pazardan aldınız 😀😀

• quote:

Tamam hocam farklı bir şey bakarım güle güle kullanın da hangi pazardan aldınız 😀😀

antalyada oturuyorum kırcamii pazarından aldım
  • Defolu ürünler - ucuza satılıyor hocam ama b öyle ucuza satılmıyor.Tanesi 10 lira aşırı ucuz defolu malları 30.40 a satan uyanıklar var zaten.Pazara düşürmezler o malları.Bir çok üründe Türkiyede üretildiğinden ülkemiz bu konuda bir cennettir.Tavsiyem arayın araştırın bulun
  • Tüüüh be istanbulda var mıdır acaba

• Güzelmiş

• ben de istiyom la çok güzel tişört

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: maşık

Defolu ürünler - ucuza satılıyor hocam ama b öyle ucuza satılmıyor.Tanesi 10 lira aşırı ucuz defolu malları 30.40 a satan uyanıklar var zaten.Pazara düşürmezler o malları.Bir çok üründe Türkiyede üretildiğinden ülkemiz bu konuda bir cennettir.Tavsiyem arayın araştırın bulun

yani ne diyosun hocam bunlar çakmamı
  • quote:

Tüüüh be istanbulda var mıdır acaba

pazara gidip bakmanı öneririm :)
  • Benim tahminim öyle çünkü bu piyasayı az çok biliyorum.Defolu aldığım hiç bir üründe sorun olmazken(Fiyatları 30,40,50 lira) bir yakınımın dükkanı var net bir şekilde korsan satıyor İstanbuldan mal alıp geliyor yerini bilmiyorum.Nike tşört kendisi 20 ye satıyor.Ama olsa olsa tanesini 5 liraya alıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maşık

Benim tahminim öyle çünkü bu piyasayı az çok biliyorum.Defolu aldığım hiç bir üründe sorun olmazken(Fiyatları 30,40,50 lira) bir yakınımın dükkanı var net bir şekilde korsan satıyor İstanbuldan mal alıp geliyor yerini bilmiyorum.Nike tşört kendisi 20 ye satıyor.Ama olsa olsa tanesini 5 liraya alıyor.

levis marka tişörtlerin etiketlerinde "inregular" yazıyordu yani "düzensiz,bozuk" anlamına geliyor bende bilmiyorum çakma olsa bile kaliteli
  • Bilmiyorum hocam Ankarada yeşim mağazası vardı mesela Bahçelievlerde.Yeşim mağaza ve artık markasımıdır nedir onun sahibi Calvin Cleine tşört üretiyormuş.Defolu malları da alt katta depo gibi bir odada saklıyorlardı.Orda gidip çalışanlara hani gizlice hafiften sorarsanız gösteriyorlardı.Çok kral birinci kalite calvin cleine nasıl yazılıyorsa işte 40 a falan alıyordum.Şimdi o mağaza kapandı.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.