Şimdi Ara

edit medit

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alper3333 -- 20 Kasım 2012; 17:21:34 >

• kız biriyle daha önce hiç çıkmadıysa şimdi de çıkması zor gibi rahatı seviyordur,veya sevgi aşk gibi şeyler saçma geliyordur(gayet haklı bu konuda) hocam sana tavsiyem çok zorlama kız istemezse olmaz bu iş unut onu,hem seven kaybeder kimseyi sevmeyeceksin bana duygusuz diyebilirsiniz ama başıma gelenlerden dolayı böyle duygusuz oldum gayet de memnunum,velhasıl kolay gelsin ama bence bırak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    bende kaybetmek istemiyorum pek bu kızı acıkcası
  • quote:

Orijinalden alıntı: KibritVsÇakmak

Benim olayla az çok alakası var. Bende anlam veremedim ama böyle kodu bozuklar çıkıyor arasıra. Psikolojik geliyor bana daha çok.
    Not: Benim kızla aram da böyle. Halen çözemedim. Ve 1 seneyi geçti

1 senede çokmuş ya
    yokmu tavsiyesi olan saat geç oldu bi uplayayım dedim

• Ergenlik dönemi (büluğ çağı) 11-21 yaşları arasında dalgalanmaların yoğun görüldüğü zor bir dönemdir.

Sen de henuz ergensin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wadjet -- 30 Ağustos 2012; 2:37:49 >

• Belki o da ne yapacağını bilmiyordur, dışarıdan etkileniyormuş zaten dediğin gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kril -- 30 Ağustos 2012; 2:43:18 >
  • Aile baskısı ?

Orijinalden alıntı: shotufuk

1 haftada bir kıza seni seviyorum dersen o da seni 1 saniyede postalar.Bu kadar.
    İşin yaşla alakası yok. Bahsettiğin ilişki lisede yaşanacak kıvamda bir şeye benziyor.
    Yürümez.
    1111

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alper3333 -- 29 Ocak 2013; 5:45:54 >
  • çağırdım konuştuk böyle olcaksa bitirmek istiyorum fazla ilerlemeden falan dedim
    şaşırtıcı bir şekilde çok ısrarcı davrandı bitirmememiz konusunda , değişeceğini falan söyledi şimdi durumumuz eskisinden çok daha iyi gibi gözüküyor
    yani demem o ki ara sıra böyle şeyler yapmakta fayda var sanırım . kendini bulunmaz hint kumaşı zannetmemesi için
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.