Şimdi Ara

Edit:Bu senede olmadı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • umarim dalga gecmezsiniz ben 5 senedir sınava giriyorum hedef Odtü bilgisayar mühendisliği piyasada çözmediğim kaynak izlemedigim video kalmadı ne yapsam olmuyor yinede hayalimden vazgeçmedim yaşıtlarımdan iş hayatına başlayanlar var bu ve bunun gibi şeyler beni bunalıma soksada yinede pes etmiyorum çalışmayı bilmiyordum öğrenemedim de öğrenene kadar bu döngü devam edecek sizden istegim sıralaması ilk 20 bin de olanlar nasıl çalıştı neler yaptı yol gösterebilirmisiniz?
    sınav sonuçlarım ;
    2015:250k
    2016:150k
    2017:225k
    2018:95k
    2019:120k
    2020:90k
    Edit:Bu sene 90k geldi 50-60 arası bekliyordum.Yine olmadı intiharı düşünmeye başladım.Napacam bilmiyorum.Cocukluk hayalim odtü ceng için 6. seneye kalınır mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0B61B042B -- 30 Temmuz 2020; 18:52:1 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• tavsiyem odtu bote yazman

gerçekçi olman lazım bu sistemde başarılı olamıyorsun kaç sene denemişsin olmamış (hedefe göre değişir tabiki) ama moralini sakın bozma sonuçta bu bir iq testi falan değil , bu sistemde başarılı olamayan hayatta başarılı olamaz diye kural da yok.

ki ceng istiyormuşsun muhtemelen yazılıma ilgin var. Yazılımda kimse seni işe alırken diplomana bakmayacak , sahip olduğun bilgiye bakacak

odtü botedekilerinde öğretmen olma amacı yok zaten yazılımcı oluyor onlar da
  • Odtü ceng 1500 siralama ile aliyo arkadaşim 20k ya girsen ne faydasi var?

• quote:

Orijinalden alıntı: Ilk100beni bekle

Odtü ceng 1500 siralama ile aliyo arkadaşim 20k ya girsen ne faydasi var?
    hocam amaç sıralamayı biraz daha altlara alabilmek 100-200 bandında takılı kaldım en azından 20 binlere gelebilsem cok da hayal gibi kalmaz odtü ceng

• Eger trol degilsen biraz gerçekçi olmaya ihtiyacin var bence. Bi yerlerde yanliş yaptiğin kesin. 5 yilda olmadiysa 10 yil daha mi gireceksin sinava? Daha gerçekçi hedefler koyman veya yolunu değiştirmen gerek demekki. 2 yillik bilgisayara girip sonra dgs ile odtu ye gecmeyi denesen daha kolay isin

• quote:

Orijinalden alıntı: Ilk100beni bekle

Eger trol degilsen biraz gerçekçi olmaya ihtiyacin var bence. Bi yerlerde yanliş yaptiğin kesin. 5 yilda olmadiysa 10 yil daha mi gireceksin sinava? Daha gerçekçi hedefler koyman veya yolunu değiştirmen gerek demekki. 2 yillik bilgisayara girip sonra dgs ile odtu ye gecmeyi denesen daha kolay isin
    hayalim için 10 yıl kayıp drgil diye düşünen biriyim dgs ile dedginizi düşündüm ama bu da ayrı bir kumar bilmiyorum ben nasıl çalışacağımı ogrenmek isitoyrum çalışmayı bilmiyorum bu yuzden dgs de de bir basari gösteremem diye düşündüm gerseyi calimsayi bilmeye bagli bence ilk 5 bine girenler de bizim gibi insan sonucta

• bence bilgisayara yakın bir bölüme başla o sırada alabilirsen özel ders almaya bak (zayıf olduğu konular) sonra hazır olduğunda tekrar sınava gir bu seferde yapamazsan elinde en azından bir üniversiten olur oradan devam edersin

yada odtü yerine daha mütevazı puanlar alan bir üniversite seç notlarını yüksek tutup odtüye geçiş yapmayı denersin veya lisansını ödtüde yaparsın (bu seçenek daha mantıklı)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moşer -- 27 Kasım 2019; 19:44:42 >
  • .

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tavsiyem odtu bote yazman

gerçekçi olman lazım bu sistemde başarılı olamıyorsun kaç sene denemişsin olmamış (hedefe göre değişir tabiki) ama moralini sakın bozma sonuçta bu bir iq testi falan değil , bu sistemde başarılı olamayan hayatta başarılı olamaz diye kural da yok.

ki ceng istiyormuşsun muhtemelen yazılıma ilgin var. Yazılımda kimse seni işe alırken diplomana bakmayacak , sahip olduğun bilgiye bakacak

odtü botedekilerinde öğretmen olma amacı yok zaten yazılımcı oluyor onlar da

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mbayediagne10 -- 30 Temmuz 2020; 19:7:45 >
  • Hocam bu saatten sonra ne yapmayı düşünüyorsunuz ?
  • Kalinmaz bence kac yil olmus hocam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İlk senenden2 yıllık okusan dgs ile odtu kazansan şuan odtüde 3.sınıf falan olurdun herhalde.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-2CE6EA6FE

Hocam bu saatten sonra ne yapmayı düşünüyorsunuz ?
    Kırıkkale ceng yazmayı düşünüyorum ankarada ceng gelmiyor.Yada bir sene daha zorlamayai düşünüyorum.Yas 24 oldu

• Kardeşim madem bu kadar azimlisin bence başla bir yerde bilgisayara. Ayni azmi unide gostersen odtu olmasa bile iyi bir uniye yatay gecis yapabilirsin. 5 sene sinava girme azmi gosterebilmek kolay değil. Sunu da goz onunde bulundur kanka belki potansiyelin bu kadardir (Yks konusunda) ancak YKS iyi bir muhendis olmak icin bir ölçüt değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-97D83CB43

Kalinmaz bence kac yil olmus hocam
    Hocam bu sene 50k gelir ve Gaziye girerim diyordum bir baktım 90k gelmis bir sene daha bıraksam en azından Gaziyi zorlasam diyorum.Yada Kırıkkale ceng gidicem artık yatay geçiş denerim Odtu cenge

• Hayırlısı olsun. Çok çalışıp yatay geçişle Ankara veya Gazi'ye geçiş yaparsınız.
  • Hocam bu sirlamayala yatay gecis mumkun mu ortalamaniz 4 olsa bile
    bilmedigidim icin soruyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-5D17A1E45

Kardeşim madem bu kadar azimlisin bence başla bir yerde bilgisayara. Ayni azmi unide gostersen odtu olmasa bile iyi bir uniye yatay gecis yapabilirsin. 5 sene sinava girme azmi gosterebilmek kolay değil. Sunu da goz onunde bulundur kanka belki potansiyelin bu kadardir (Yks konusunda) ancak YKS iyi bir muhendis olmak icin bir ölçüt değil.
    Olabilir.5. sınıftan beri Odtü bilgisayar hayaliyle geldik buralara ama bu sınavı beceremedim bir türlü aksilik oldu hep.Yaoan kişileri görünce imreniyorum üzülüyorum

• hocam askerliği nasıl hallettin.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.