Şimdi Ara

Edit

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tala Valkov -- 22 Eylül 2020; 16:17:20 >

• Ben de aynisini yasadim hem de o tarz seylerden ve caresini bulamadim. Allah yardimcin olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeşim gün gelecek arkana baktığında şu günlere güleceksin. Bak kardeşim dert bunlar değil en büyük dertlerin bunlar olsun senin anladığım kadarıyla morale ihtiyacın var içine dönük düşünme bak dışarıya şükürler olsun sağlığın yerinde hiçbir engelin yok birde olumlu yönlerine bak senin yerinde olmak için herşeyini verebilecek insanlar vardır. Bence bir an önce kendini sevmeye başlamalısın en önemlisi budur zaten bunu uygulayabilirsen mutlu olmak senin için çok kolay olacak ve kafanı geleceğine yoracaksın doğruyu bulacaksın. Şu zamanda daha 18 yaşındasın artık geleceğinin şekillendiği zamanlar bunlar sen eğer bu zamanları boyuna telefonuna takarsan ileride iş işten geçtiğinde kendini sevmediğin bir işi yaparak hayatını belkide karanlığa sürükleyebilirsin.
  • Biz napak lae 1.65 le dahada uzamayacağız hobbit gibi kaldık.Taktığın şeylere bak gül geç bunlara
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seroga

Kardeşim gün gelecek arkana baktığında şu günlere güleceksin. Bak kardeşim dert bunlar değil en büyük dertlerin bunlar olsun senin anladığım kadarıyla morale ihtiyacın var içine dönük düşünme bak dışarıya şükürler olsun sağlığın yerinde hiçbir engelin yok birde olumlu yönlerine bak senin yerinde olmak için herşeyini verebilecek insanlar vardır. Bence bir an önce kendini sevmeye başlamalısın en önemlisi budur zaten bunu uygulayabilirsen mutlu olmak senin için çok kolay olacak ve kafanı geleceğine yoracaksın doğruyu bulacaksın. Şu zamanda daha 18 yaşındasın artık geleceğinin şekillendiği zamanlar bunlar sen eğer bu zamanları boyuna telefonuna takarsan ileride iş işten geçtiğinde kendini sevmediğin bir işi yaparak hayatını belkide karanlığa sürükleyebilirsin.

quote:

Orijinalden alıntı: UsainBolt

Biz napak lae 1.65 le dahada uzamayacağız hobbit gibi kaldık.Taktığın şeylere bak gül geç bunlara

Sağolun hocam biraz olsun moralim yerine geldi , Allah razı olsun.

• UsainBolt kullanıcısına yanıt
    AGA OLMUYOR İŞTE 18 yaşında 1.71 boyunla arkadaşların yanında cüce kalıyorsun üniversiteye başlayacaksın liseye geçen bebe gibisin büyük bir sorun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Giraybeey -- 22 Temmuz 2014; 12:01:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Giraybeey

AGA OLMUYOR İŞTE 18 yaşında 1.71 boyunla arkadaşların yanında cüce kalıyorsun üniversiteye başlayacaksın liseye geçen bebe gibisin büyük bir sorun

Yav geç bu işleri çok boş şeylere takılıyorsunuz.İlerde boyu boyuna huyu huyuna birini bulucan iş peşinde koşturup durucan bunlar aklına bile gelmeyecek.Ne olmuş yanı kısaysan yada onlar senden uzunsa? her şey bitti kafaya takacak bir bu kaldı.Azıcık şükür et sağlıklısın elin ayağın tutuyor vs
  • Takıntılıyım diyorsun ama ekranın ortasındaki kocaman gadget'ın üstü ile altı simetrik değil... Okb diyecektim ama o orantısızlığı görünce kendi kendini takıntılı kabul etmişsin ve bunun için uğraşıyorsun gibi geldi kusra bakma.
  • UsainBolt kullanıcısına yanıt
    haklısınız aslında da çok var o günlere biz bugünü düşünelim :D

kafa ütüledim sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pomocus2

Takıntılıyım diyorsun ama ekranın ortasındaki kocaman gadget'ın üstü ile altı simetrik değil... Okb diyecektim ama o orantısızlığı görünce kendi kendini takıntılı kabul etmişsin ve bunun için uğraşıyorsun gibi geldi kusra bakma.

Resim temsilidir arkadaşım , aynı şekilde uygulamaları falan düzenli bir şekilde dizmeye çalışıyorum çok takıyorum bunları.
  • KARDELEN TAKINTILIYIM DİYORSUN.
  • OKB ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: HyperAkif

OKB ?

Aynısını düşünüyorum ama ileri düzeyde değil. Şuanda masamda bir sürü dağınık , yamuk şeyler var mesela.
  • Bende zaman zaman oluyor gün içinde ilk başta birkaç belirtisini veriyor odayı düzeltmeye çalışıyorum bazen nefes nefese kalıyorum resmen kalbim duracak dereceye geliyor uğraşmaktan. Bazende birden başlıyor odanın düzensizliğini görünce nefes darlığı geliyor ilk zamanlarda kusma isteğide geliyordu ama onu zamanla atlattım. Ama bende OKB olduğu zannetmiyorum. Gün içinde yapmam gereke3n tüm işlerimi bitirince kafam etrafıma çok takılıyor sanki :D ama seninkide zor
  • quote:

Orijinalden alıntı: HyperAkif

Bende zaman zaman oluyor gün içinde ilk başta birkaç belirtisini veriyor odayı düzeltmeye çalışıyorum bazen nefes nefese kalıyorum resmen kalbim duracak dereceye geliyor uğraşmaktan. Bazende birden başlıyor odanın düzensizliğini görünce nefes darlığı geliyor ilk zamanlarda kusma isteğide geliyordu ama onu zamanla atlattım. Ama bende OKB olduğu zannetmiyorum. Gün içinde yapmam gereke3n tüm işlerimi bitirince kafam etrafıma çok takılıyor sanki :D ama seninkide zor

Hemde çok zor hocam , inanamazsın

• Kardeşim bu kadar takıntı seni ilerde çok zor durumlara düşürebilir. Bunlar belirtisi deyip erken tanıyı koyduğumuza göre çözüme geçelim.

Maddi şeylere çok değer verme.

2 sene içinde 5 cm daha uzarsın ama bunun bir önemi yok. Düşünsene dünyada tek tip boy var, herkes aynı kiloda ?

Uzun boyun avantajları olduğu gibi kısa boyunda avantajları vardır, ki 1.70 kısa sayılmaz.

Kendinle barışık olmalısın. Başkaları seninle dalga geçtiğinde sen de gülmelisin ki bir dahakine yapmazlar emin ol.

Burda devede de boy var ama cart curt laflarına girmek istemiyorum. Maneviyata ne kadar değer verirsen, başkaları içinde sen öyle olursun unutma.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cash Bank

Kardeşim bu kadar takıntı seni ilerde çok zor durumlara düşürebilir. Bunlar belirtisi deyip erken tanıyı koyduğumuza göre çözüme geçelim.

Maddi şeylere çok değer verme.

2 sene içinde 5 cm daha uzarsın ama bunun bir önemi yok. Düşünsene dünyada tek tip boy var, herkes aynı kiloda ?

Uzun boyun avantajları olduğu gibi kısa boyunda avantajları vardır, ki 1.70 kısa sayılmaz.

Kendinle barışık olmalısın. Başkaları seninle dalga geçtiğinde sen de gülmelisin ki bir dahakine yapmazlar emin ol.

Burda devede de boy var ama cart curt laflarına girmek istemiyorum. Maneviyata ne kadar değer verirsen, başkaları içinde sen öyle olursun unutma.

Eyvallah hocam, şu dünyada senin gibi insanlar varken hala iyi bir gelecek kaçınılmaz diye düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kynsia

quote:

Orijinalden alıntı: Pomocus2

Takıntılıyım diyorsun ama ekranın ortasındaki kocaman gadget'ın üstü ile altı simetrik değil... Okb diyecektim ama o orantısızlığı görünce kendi kendini takıntılı kabul etmişsin ve bunun için uğraşıyorsun gibi geldi kusra bakma.

Resim temsilidir arkadaşım , aynı şekilde uygulamaları falan düzenli bir şekilde dizmeye çalışıyorum çok takıyorum bunları.

İstatistiksel olarak konuşmak gerekirse her iki insandan bir tanesi OKB, ancak sadece bin kişiden birisi takıntı hastasıdır. Yani burda anlatmak istediğim şey OKByim diyenlerin %90'ı kendilerini hastalık hastası yapmaya çalışan ilgiye muhtaç 10-20 yaş arası insanlardır. Çoğunlukla hayatlarında kötü şeyler yaşamamış veya kötü bir şeyin etkisinde olmamış kişilerde görülür. Benim aklımda çok güzel örnekler var ama madem elimizde sen varsın; Dostum hasta falan değilsin, sadece rahat batıyor sana o kadar, gereksiz işlerle uğraşmayı bırak, anan baban ölse cesedin kafası yamuk dursa düzeltir misin? Evet diyorsan takıntı hastasısın, hayır diyorsan ilgi çekmeyi bırak, gerçekten kötü bir durumda bile hastalığın kendini göstermiyorsa hasta değilsindir. Sen hiç annesi öldüğünde üzüntüden alzheimer'ı geçen birisi gördün mü? Hayır göremezsin, çünkü insanlar ilgi çekmek için Alzheimer olmazlar!

• Birde boy konusuna değineyim kardeş. Necati şaşmazdada boy yok pek 1.75 ama adamı görüyorsun yani durumu nasıl :D
  • Boyla ilgili birşey yazacaktım ama telefonla ilgili olan şeyi görünce vazgeçtim.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.