Şimdi Ara

edit.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mèrt -- 7 Ekim 2010; 14:01:38 >

• Onu tek gördüğün zaman, tanışalım mı falan de . Direk olaya girme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gold Üye -- 3 Ekim 2010; 22:42:54 >
  • Lisedeyim 2 kız üzerinde denedim bu yöntemi bakışmayla vs. olacak iş olmadığını kesinlikle söylüyorum yok o bana bakıyor ben ona bakıyorum falan bunlar yalan %99 ihtimal ile reddedileceksin %1 lik olan ihtimalin ne olduğunu sende biliyorsun sana tavsiyem öncelikle kızla arkadaşlık kuracaksın kendini yakın hissettireceksin sonra zamanı geldiğinde kendini hazır hissettiğinde teklif edeceksin yoksa unut o kızı. 1. kızla yaklaşık 6 ay bakıştık kabul etmedi 2. kız yeni geldi okula 2 hafta bakıştık gittiği durağa gidip arkasına geçerek bakar mısınız bir saniye konuşabilir miyiz dedim kız geldi önce olmaz falan dedi sonra facebookta ekledim o bana mesaj atmaya başladı şuan arayı yapmaya çalışıyorum anlayacağın naz yapıyor ama yöntem yine işe yaramadı önce arkadaşlık istiyorlar. Şu bakışma kelimesinide sevmiyorum artık.
  • edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mèrt -- 7 Ekim 2010; 14:02:44 >
  • edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mèrt -- 7 Ekim 2010; 14:03:24 >
  • önce seni tanımasına izin ver. yani arkadaşın dediği gibi sevgili olmadan önce, tanıma safhası olarak arkadaş ol. konuş, gez, eğlen, arada buluşun (ama sevgilim gözüyle bakma bunlar olurken). daha sonra her şey kendini belli edecektir. bir süre sonra zamanı geldiğinde o da belli edecek, sende zamanının geldiğini anlayacaksın.olayı akışına bırakma bu oluyor: bakışıp birşeyler paylaşmadan zamanın akıp gitmesi değil...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mèrt

Tanışma olayı zor artık 1 hafta boyunca bakıştık geçen senenin son haftalarıda böyleydi büyük ihtimal reddedileceğim ama ne olursa olsun söylemek istiyorum.

Kardeş ben gerçekleri söylüyorum belki üzüleceksin ama kız %99 kabul etmeyecek yani kendini üzmene gerek yok ama eğer dersenki ben üzülmem gidip teklif etme konuşabilir miyiz diyip senden hoşlanıyorum aklımdan çıkmıyorsun vs. sözler söyleyeceksin ve teklif etmeyip tanışmak isteyeceksin aksi takdirde yoldan geçen birisinin kıza teklif etmesiyle aynı konumdasın. Yani bu duruma niyetini belli etmek diyoruz niyetini belli et ki kızın içinde belki bir şeyler oluşur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Edit
    3 ay önce açıldı
    Edit
    9 yıl önce açıldı
    edit edit edit
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • seviyorsan git konuş bence
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taffijun -- 4 Ekim 2010; 14:32:12 >
  • 3 sene önce bir kızla deli gibi bakışıyorduk.yanına gittim ve mal gibi seni seviyorum dedim.daha kızı hiç tanımadan :D sonra reddedildim tabi.

şimdi de 1 senedir bakıştığım bir kız var bi türlü cesaret edip söyleyemedim.sonra facesini buldum ve şok oldum.sevgilisiyle kucak kucağa resimleri vardı.ondan sonra kızdan nefret ettiğimi sanıyordum ama hala görünce içim eriyor :'(
  • edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mèrt -- 7 Ekim 2010; 14:04:12 >
  • edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mèrt -- 7 Ekim 2010; 14:05:26 >
  • edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mèrt -- 7 Ekim 2010; 14:06:20 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.