Şimdi Ara

EDIFIER STUDIO SERIES

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu serinin bir üyesinden almayı planlıyorum. Z5500 kullanıcısım yani bu seti sadece müzik için alacağım. r1900t II, r1900t III, r2000t bu 3 model arasında daha önce setleri dinlemiş olan biri yorum yapabilir mi? Bir kullanıcı yorumuna ihtiyacım var kısacası. İnternette 1900 serisiyle ilgili incelemelere rastladım fakat 2000 ile ilgili hiçbir şey bulamadım. Şimdiden teşekkürler.

Aerocool Strike-X 1100w 80+ Gold - Thermaltake Core P5 TG V2 Black Edition
    Samsung 49” CHG90 144Hz 1Ms Curved Ultrawide QLed
  • Arkdaşım bence bu tür sistemler zaman kaybı kaliteli bir stereo amfi orta kalite bir çift hoparlörle ilk defa müzik dinlediğin hissine kapılacak kadar kaliteyi tadarsın bu sistemlere verilen paraya da kulağına da yazık.Uzak dur bence.Kaliteli avrlerin sesi bunlardan daha iyidir alma bunları bence yazıktır.Sana tavsiyem hifi sistemlere yönel farkı görünce zaten butür sistemlerden müzik dinlemek işkence gibi gelir.

tanilergun(ses kartı satın aldım)
  • quote:

Orijinalden alıntı: way_bee

Arkdaşım bence bu tür sistemler zaman kaybı kaliteli bir stereo amfi orta kalite bir çift hoparlörle ilk defa müzik dinlediğin hissine kapılacak kadar kaliteyi tadarsın bu sistemlere verilen paraya da kulağına da yazık.Uzak dur bence.Kaliteli avrlerin sesi bunlardan daha iyidir alma bunları bence yazıktır.Sana tavsiyem hifi sistemlere yönel farkı görünce zaten butür sistemlerden müzik dinlemek işkence gibi gelir.

bilgisayar için alıyorum bunları, hi-fi hatta hi-end denebilecek bir müzik sistemim var zaten.
  • Ben r1900t3 olanını kullanıyorum sesi ve malzeme kalitesi fiyatının çok üzerinde diyebilirim.
    ses olarak hafif mid ve bass ağırlıklı yapısı var.Tizleri de tam kararın'da ve kulak tırmalamıyor.
    öyle dinlemeden etmeden kötülemek çamur atmak kolay tabi.
    hig-end'in yeri farklı multimedya sistemlernın yeri farklı bir kere karşılaştırmak bile saçma.
    Hakancezin incelemesi icin;http://stereomecmuasi.com/2012/03/edifier-r1900tii-incelemesi-bolum-i.html t2'yi incelemiş ve beğenmiş.
    ben şiddetle önerıyorum dinletikten sonra siz de seveceksiniz.İyi günler.

Orijinalden alıntı: fosther

Ben r1900t3 olanını kullanıyorum sesi ve malzeme kalitesi fiyatının çok üzerinde diyebilirim.
    ses olarak hafif mid ve bass ağırlıklı yapısı var.Tizleri de tam kararın'da ve kulak tırmalamıyor.
    öyle dinlemeden etmeden kötülemek çamur atmak kolay tabi.
    hig-end'in yeri farklı multimedya sistemlernın yeri farklı bir kere karşılaştırmak bile saçma.
    Hakancezin incelemesi icin;http://stereomecmuasi.com/2012/03/edifier-r1900tii-incelemesi-bolum-i.html t2'yi incelemiş ve beğenmiş.
    ben şiddetle önerıyorum dinletikten sonra siz de seveceksiniz.İyi günler.

sağolun, zaten hi-end le kıyasalamak banada çok saçma geliyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SONY VAIO VPCEB2M1E DRIVER
    13 yıl önce açıldı
    PIONEER 111D DVDRW Alındı...
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.