Şimdi Ara

Edgar Allan Poe Bütün Hikayeleri (Ciltli) İthaki Yayınları: 29,87 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
998
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ren Kitap'tan çıkan kitap da aynı fiyatlarda (Daha önce konusu açılmıştı.). Hepsiburada üzerinden bulabilirsiniz. İthaki'den almak isteyenler için link:

https://www.ilknokta.com/
    Bütün Hikayeleri: Edgar Allan Poe (Ciltli) %70 indirimli Edgar Allan P
    https://www.ilknokta.com/edgar-allan-poe/butun-hikayeleri-edgar-allan-poe-ciltli.htm

Piyasa fiyatı 60 TL civarında.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bence almayın çevirmeni berbat dost körpe diye bir vatandaş hiç düzgün çevirmemis. Bu çevirmenin otomatik Portakal kitabını okumuştum resmen kitaptan soğuttu beni sonra is bankası yayınlarına mail attım tekrar başım yaptılar aziz Üstel çevirisine döndüler. Fahrenheit 451 okudum yine dost körpe çevirisiyle o güzelim kitabı da mahvetmis resmen anlamak için 2 3 defa okuyordum cümleyi
  • ren'den almıştım ithaki ile arasında umarım çok fark yoktur

• hb'de 28 lira, dün sipariş geçtim.
  • 100 TL altı kargo 10 TL.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence almayın çevirmeni berbat dost körpe diye bir vatandaş hiç düzgün çevirmemis. Bu çevirmenin otomatik Portakal kitabını okumuştum resmen kitaptan soğuttu beni sonra is bankası yayınlarına mail attım tekrar başım yaptılar aziz Üstel çevirisine döndüler. Fahrenheit 451 okudum yine dost körpe çevirisiyle o güzelim kitabı da mahvetmis resmen anlamak için 2 3 defa okuyordum cümleyi

• burak_5866 kullanıcısına yanıt
    Dost Körpe not alındı, bir daha adı geçen kitapları almam, teşekkürler hocam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Edgar Allan Poe Bütün Hikayeleri
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.