Şimdi Ara

Edebiyatta şöyle yapsam olur mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Güvender edebiyattan giiyordum ama çok zorladı lise 1 konuları ve islamiyet öncesi anca bitti (bunlar bile 200 sayfa falan)
    Sonra sıkıldım bıraktım simdi internetten fem el kitabını söyledim önce buradan bitirip sonra güvenderden devam etmek mantıklı mı sizce 50 net hedefim var günde 1 saat yeter mi son hafta bayağı kasıcam heralde
    Hedef ilk 2k

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cern'demuhendis -- 2 Mayıs 2013; 19:01:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Edebiyattan 50 net için tek kaynak yetmez bence. 1 saat de yetersiz olacaktır büyük ihtimalle.
  • bendede güvenderden çalışıyorum tanzimata geçtim baya uzun sürüyor bence şimdi güvendere devam et cep kitabıda okula fln giderken okursun veya başka bir musait yerde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uqala34

bendede güvenderden çalışıyorum tanzimata geçtim baya uzun sürüyor bence şimdi güvendere devam et cep kitabıda okula fln giderken okursun veya başka bir musait yerde

Peki batıyı atladın mı çok uzun orası

• quote:

Orijinalden alıntı: Cern'demuhendis

quote:

Orijinalden alıntı: Uqala34

bendede güvenderden çalışıyorum tanzimata geçtim baya uzun sürüyor bence şimdi güvendere devam et cep kitabıda okula fln giderken okursun veya başka bir musait yerde

Peki batıyı atladın mı çok uzun orası

sadece edebi akımlara baktım orada o kadar oda zaten az bir sayfaydı atladım diyebilirim
  • Olum sen tm öğrencisi misin mf öğrencisi misin? nickinle çok fazla ters düşüyorsun söyleyeyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: sogukadam

Olum sen tm öğrencisi misin mf öğrencisi misin? nickinle çok fazla ters düşüyorsun söyleyeyim

Tm den mühendis olmak da var
    Bknz:sabancı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dilci var mı? Kaç k gelir?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Dershanemde kızın biri bir hafta çalışarak 47 net yapmış sende yaparsın
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sogukadam

Olum sen tm öğrencisi misin mf öğrencisi misin? nickinle çok fazla ters düşüyorsun söyleyeyim

Tm den mühendis olmak da var
    Bknz:sabancı

çok örnek verme bence sen
  • valla ben guvenderin cumhuriyet kismini fotokobi cektirdim ikinci yeni kismi da bitti herkes guvenderi ovuyo ama bence fazla ayrinti o kadari da gereksiz
    okurken uykumu getiriyo yahu 1 saat yetersiz olur 50net icin

• Edebiyatta her şeyi bilirim mantığıyla yaklaşanlar +50yi geçemiyor böyle düşünenlerdensen senin de geçebilecegini sanmıyorum fem el kitabı ile 50 yapmak mümkün fakat 1 haftada olur mu sana bağlı
  • quote:

Orijinalden alıntı: shouva

Edebiyatta her şeyi bilirim mantığıyla yaklaşanlar +50yi geçemiyor böyle düşünenlerdensen senin de geçebilecegini sanmıyorum fem el kitabı ile 50 yapmak mümkün fakat 1 haftada olur mu sana bağlı

Ben hiçbir şey bilmiyorum ki o mantık bana çok çok uzak :D

• bence güvenderi salla.femin el kitabını hakkıyla bitir 50yaparsın.

• Helal herkes 50 yapiyor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: shouva

Edebiyatta her şeyi bilirim mantığıyla yaklaşanlar +50yi geçemiyor böyle düşünenlerdensen senin de geçebilecegini sanmıyorum fem el kitabı ile 50 yapmak mümkün fakat 1 haftada olur mu sana bağlı

Ben hiçbir şey bilmiyorum ki o mantık bana çok çok uzak :D

O halde şansına güveniyorsun 40 yaparım desen 1 hafta çalışarak olur derim fakat temeli olmayan biri nasıl 50 yapacak bilemiyorum biz TM öğrencisiyiz en zor sınavlarda 45-50 arası gidiyoruz en zoru ÖSYM ayarı olur zaten Zaman denemeleri lys ile kendini bir dene ona göre karar ver ama fem el kitabıyla calısmak daha rahat ettirir.

• güvende bence full yapmayı hedefleyenler için ne kadar çok ayrıntı var öyle ya
  • güvenderi şimdilere bıraktıysanız atın köşeye. güvender bu saatten sonra sindirilecek kitap değil.
    yapılır mı bilmiyorum cep kitabıyla 50 yapan varsa yazsın da biz de bilelim.
  • Cep kitabını baştan sona tam bilirsen 50 yaparsın. Bence güvender 53- icin gereksiz. Fakat 50 yapabilmen için kalan 50 günde hayvanı bi çalışma yapman lazım. Şahsen benim sadece Divanın yarısı ve Cmhuriyetin büyük çoğunluğu kaldı ama 43-44 ü anca görürüm gibime geliyor. Çok zor bence 50 yapmak.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.