Şimdi Ara

Edebiyatmasterclass ve Türkçemasterclass İndirim Kuponu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar arkadaşlar ben bir eşit ağırlık bölümü öğrencisiyim. Mezuna kaldım bu sene, ders çalışmaya başladığım zamandan beri edebiyat dersini nasıl halledebileceğim hakkında pek çok araştırma yaptım. Youtubedeki hocaları, ücretli siteleri hepsini tek tek araştırdım. Aradığım şey belli bir sistemi olan,konunun anlatılması gereken her şeyini anlatan asla ama asla eksik bir kazanım veya bilgi olmayan bir sistemdi. Hem böyle olunca daha da kolay öğrenebiliriz diye düşünüyorum. Neyse araştırma yaparken önüme instagramda edebiyat masterclass seti çıktı. Girdim sitelerini (ethemtefekyayinlari.com) araştırdım içeriklerine baktım ve tam da aradığım gibi bir sistem kurmuş hocalarımız bunu gördüm. Tüm soruları doğru yanıtlayacaksınız diye sloganları da var çok da iddialılar bu konuda kaliteleri belli zaten bilenler bilir. Zaten Türkçe kısmını Önder hoca anlatıyor birçok kişi tanıyordur Önder hocayı. O da türkçe masterclass setiyle anlatıyor Türkçeyi ve o da mükemmel bir set. Zaten alıp kullanan arkadaşlarım haklı olduğumu göreceklerdir. Ben sistemlerini araştırdım ve çok güzel olduğunu ve fiyatlarının da çok uygun olduğunu görünce aldım. Resmen bir iki özel ders fiyatına adamlar saatlerce video anlatımı yapıp ve doların da bu kadar yüksek olduğu dönemde bu kadar uygun fiyata o kitapları çıkarabilmişler valla tebrikler.. Almak isteyen arkadaşlarım Sitelerini(ethemtefekyayinlari.com) girip inceleyip istedikleri seti alabilirler. Ben şu indirim kodunu kullanarak %20 indirimli şekilde aldım. Kod: fatihTMC  Kodun bitiş tarihi yok sınırsız süreliğine aktifmiş istediğiniz ürünlerin hepsinde de geçerliymiş. Siz de faydalanabilirsiniz. İyi çalışmalar…

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• forumda dolasiyorsun hocam, goruyorum bircok kez turkceye yonelik post atip duruyorsun. zaten bu hesabin uyelik tarihi 1 aralik 2021 yani bugun acmissin hesabi; diyelim ki seni hoca degil ogrenci kabul ettik, indirim kodunu paylasmak icin mi actin? senin deyiminle hocanin degil de senin isin gucun yok anlasilan.

zorla alindigina dair konuya herhangi bir iddia yoneltilmedi, daha cok insan faydalansin elbette, buna da laf eden olmadi. reklamin iyisi kotusu olmaz nasil olsa.

ayrica, reklama ihtiyacin oldugunu soylesen anlayacagim, hatta destek yorumu yapip konuyu yukariya cikaracagim ama sen gelmissin "millet faydalanmasin mi, nesi kotu bunun" diyorsun, bizi salak yerine koyuyorsun, alemsin hoca :)

neyse ben seni daha fazla tutmayayim, calismalar yogun anlasilan, kolay gelsin.

• guzel reklam yapiyorsunuz onder hocam tesekkurler

• önder hocam işler çok mu kötü

• Arkadaşlar ben öğrenciyim ne Önder hocası? Adamın işin gücü yok forumda mı dolaşacak? Ben sadece deneyimlemiş birisi olarak önermek istedim. Kimse de zorla almıyor hani. Sitesine girip inceleyip karar veriyorlar almak ya da almamak yönünde. Adamlar online eğitimde işlerini düzgün yapıyorlar. Daha çok insan faydalanabilse nesi kötü bunun?Dediğim gibi kimse zorla almıyor. Almak isteyenler sitelerine (ethemtefekyayinlari.com)a girip inceleyip karar verebilirler. Ayrıca bir de adamlar fatihTMC indirim kuponu kullanarak %20 indirimli şekilde alabilme imkanı sağlamışlar daha ne olsun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mezunungünlüğü -- 1 Aralık 2021; 21:44:5 >
  • Mezunungünlüğü M kullanıcısına yanıt

forumda dolasiyorsun hocam, goruyorum bircok kez turkceye yonelik post atip duruyorsun. zaten bu hesabin uyelik tarihi 1 aralik 2021 yani bugun acmissin hesabi; diyelim ki seni hoca degil ogrenci kabul ettik, indirim kodunu paylasmak icin mi actin? senin deyiminle hocanin degil de senin isin gucun yok anlasilan.

zorla alindigina dair konuya herhangi bir iddia yoneltilmedi, daha cok insan faydalansin elbette, buna da laf eden olmadi. reklamin iyisi kotusu olmaz nasil olsa.

ayrica, reklama ihtiyacin oldugunu soylesen anlayacagim, hatta destek yorumu yapip konuyu yukariya cikaracagim ama sen gelmissin "millet faydalanmasin mi, nesi kotu bunun" diyorsun, bizi salak yerine koyuyorsun, alemsin hoca :)

neyse ben seni daha fazla tutmayayim, calismalar yogun anlasilan, kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B849B3DA4 -- 2 Aralık 2021; 0:8:12 >
  • Mezunungünlüğü M kullanıcısına yanıt
    Hesap açım tarihi 1 Aralık 2021 ve ilk açtığın konuda Önder Hoca'ya methiyeler dizmişsin. Bence salın artık, kendiniz için olumsuz bir reklam yapıyorsunuz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • hocam rüştüye kazıktan sonra işler iyi gitmedi anlaşılan dh de kanıp alan olur diye serbest atışlar başlamış

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • adam kendini savunurken bile reklam yapıyor :D

• kim bu fatihtmc ya, her hesapta aynı kodu veriyor herhalde bu arkadaş her kimse

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.