Şimdi Ara

EDEBİYATI YGS SONRASINA BIRAKMAK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
823
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Edebiyatı ygs sonrasına bıraksam ama sadece onu mat2 geo şimdi elimden geldiği kadar halletcem ygs sonrasındada tekrar etmiş olayım istiyorum ama edebiyata vakit ayıramıyorum onu ygs sonrasına bıraksam halledemezmiyim ? kimisi hallolur diyor kimisi kesinlikle karışır diyor sizce ne yapmalıyım ?

Orijinalden alıntı: beLa95

Edebiyatı ygs sonrasına bıraksam ama sadece onu mat2 geo şimdi elimden geldiği kadar halletcem ygs sonrasındada tekrar etmiş olayım istiyorum ama edebiyata vakit ayıramıyorum onu ygs sonrasına bıraksam halledemezmiyim ? kimisi hallolur diyor kimisi kesinlikle karışır diyor sizce ne yapmalıyım ?

Bende ygs sen sonra çalışacağım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeşim sakın öyle bi hataya düşeyim deme, yetişir falan diye. kıçı kırık ygs coğrafyaya ve ygs tarihe 4-5 vaktini ayırıp da koskoca edebiyatı 2 ay boyunca sindirebileceğini düşünüyorsan büyük yanılgı içindesin.

Mantıken halledilir gibi geliyor edebiyat 2 ayda, aslında evet 2-3 ayda rahat bitirirsin edebiyatı 1-2 soru bankasıyla da beraber fakat kastettiğim 2-3 ay YGS den sonraki iki ay değil. YGS den çıkınca dımdızlak kalacaksın lan bunlara 4-5 ay çalıştım da edebiyat mat 2 yi 2 ayda nasıl bitiririm diye kara kara düşüneceksin. He şunu da çok duymuşundur ''edebiyata sadece son 2 hafta baktım, fazlasıyla yetti, çok iyi geçti sınavım'' . Bunu diyen adamların YGS si çok iyi geçmiştir ve Mat-2 yi çok iyi yapmışlardır. He edebiyatı da çok iyi yapmışlarsa istisnadır bu tip adamlar.

Edebiyatı bu aydan itibaren yaya yaya çalışmalısın, zaten bilgilerini baştan almadığın sürece unutursun bazı kısımları gayet normal. Soru bankasından soru bankasına atlıyacaksın edebiyattan ciddi bişeyler yapayım diyorsan. Sindire sindire tüm konuları bi soru bankasından bitirdikten sonra diğerini çözüceksin.

Benim görüşlerim bu yönde. Allah yardımcın olsun.

• Yoğun bi şekilde çalışırsan sıkıntı olacağını zannetmiyorum bende ygs den sonra başlayacağım. 20 civarı soru parağraf oluyor zaten.

Orijinalden alıntı: kadirg27

Yoğun bi şekilde çalışırsan sıkıntı olacağını zannetmiyorum bende ygs den sonra başlayacağım. 20 civarı soru parağraf oluyor zaten.

İnşallah seneye hatanı anlayıp benim düşündüğüm gibi düşünen, senin şu andaki düşüncene sahip olan arkadaşlara akıl vermek zorunda kalmazsın.

Bu düşünce yapını son 2 aya kadar koruyabilmen için YGS den moralli çıkman lazım ve 4-5 ayın yorgunluğunu 3-4 günde atıp daha zorlu bi çalışma temposuna girmen lazım. Gerçekten zor.

Başarılar dilerim.

Orijinalden alıntı: MJabdulkadir

quote:

Orijinalden alıntı: kadirg27

Yoğun bi şekilde çalışırsan sıkıntı olacağını zannetmiyorum bende ygs den sonra başlayacağım. 20 civarı soru parağraf oluyor zaten.

İnşallah seneye hatanı anlayıp benim düşündüğüm gibi düşünen, senin şu andaki düşüncene sahip olan arkadaşlara akıl vermek zorunda kalmazsın.

Bu düşünce yapını son 2 aya kadar koruyabilmen için YGS den moralli çıkman lazım ve 4-5 ayın yorgunluğunu 3-4 günde atıp daha zorlu bi çalışma temposuna girmen lazım. Gerçekten zor.

Başarılar dilerim.

Dostum senin ki de farklı bir bakış açısı. Akıl vermek haddimiz değil sadece düşüncelerimizi söylüyoruz kafasına yatan uygular yatmayan uygulamaz. Zor olduğunu bende biliyorum. Ama YGS ye kadar coğrafya tarih felsefe grubu biterse kalan 2 aylık süre sıkı çalışmayla edebiyata yetecektir. Başarılar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: MJabdulkadir

Kardeşim sakın öyle bi hataya düşeyim deme, yetişir falan diye. kıçı kırık ygs coğrafyaya ve ygs tarihe 4-5 vaktini ayırıp da koskoca edebiyatı 2 ay boyunca sindirebileceğini düşünüyorsan büyük yanılgı içindesin.

Mantıken halledilir gibi geliyor edebiyat 2 ayda, aslında evet 2-3 ayda rahat bitirirsin edebiyatı 1-2 soru bankasıyla da beraber fakat kastettiğim 2-3 ay YGS den sonraki iki ay değil. YGS den çıkınca dımdızlak kalacaksın lan bunlara 4-5 ay çalıştım da edebiyat mat 2 yi 2 ayda nasıl bitiririm diye kara kara düşüneceksin. He şunu da çok duymuşundur ''edebiyata sadece son 2 hafta baktım, fazlasıyla yetti, çok iyi geçti sınavım'' . Bunu diyen adamların YGS si çok iyi geçmiştir ve Mat-2 yi çok iyi yapmışlardır. He edebiyatı da çok iyi yapmışlarsa istisnadır bu tip adamlar.

Edebiyatı bu aydan itibaren yaya yaya çalışmalısın, zaten bilgilerini baştan almadığın sürece unutursun bazı kısımları gayet normal. Soru bankasından soru bankasına atlıyacaksın edebiyattan ciddi bişeyler yapayım diyorsan. Sindire sindire tüm konuları bi soru bankasından bitirdikten sonra diğerini çözüceksin.

Benim görüşlerim bu yönde. Allah yardımcın olsun.

Hocam edebiyata hangi konu anlatımlıdan çalışıyorsun?

• Temelin varsa halledersin yoksa tam olarak öğrenemezsin. Ben mezunum,geçen sene sözelden hazırlanmıştım o yüzden ygs sonrasına bırakıyorum onu suan matematiğe bakıyorum sürekli
  • edebiyatı şimdiden başlayın derim ben başladım temelim olmasına rahmen eksiklerim var şimdiden 37 netim var hazirana kadar 50 net amacım tek edebiat değil tm öğrencileri mat 2 çalışmalı mat 2 baya zor

Orijinalden alıntı: lawyerxxl
    Hocam edebiyata hangi konu anlatımlıdan çalışıyorsun?

Fem simetri iyidir ben ordan takip ediyorum konuları. Diğer kaynaklardan da çalışabilirsin ama konu anlatım bazında tek bi kaynağı iyice bitirmeni tavsiye ederim.

@kadirg27
    Akıl vermek derken o anlamda kastetmemiştim yanlış anlaşıldıysam özür dilerim kardeşim. Edebiyatın hafife alınmaması gerektiğini anlatmaya çalıştım sadece.

Orijinalden alıntı: beLa95

Edebiyatı ygs sonrasına bıraksam ama sadece onu mat2 geo şimdi elimden geldiği kadar halletcem ygs sonrasındada tekrar etmiş olayım istiyorum ama edebiyata vakit ayıramıyorum onu ygs sonrasına bıraksam halledemezmiyim ? kimisi hallolur diyor kimisi kesinlikle karışır diyor sizce ne yapmalıyım ?

benim arkadaşım bu şekilde halletti ve şu an ankara hukukta yapabilirsin
  • Yapmak yapamamak sana kalmış bişey öncelikle.Çünkü 2 ay boyunca hiçbişey çalışmayıp edebiyat çalışman gerek.Diğer derslere bakmıcaksan ve hepsini unutmadan yapacaksan sorun yok. Fakat bence şimdi başlayıp edebiyata 2 günde bir 1-2 saat ayırsan yeterli
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.