Şimdi Ara

Edebiyata nasıl çalışmalıyız?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ygs yi İyi kötü atlattık. Artık lys zamanı ve benim gibi bir çok kişinin de muzdarip olduğu bir sorun var.
    Edebiyata nasıl çalışmalıyız, nereden, nasıl başlamalıyız? Gibi
    Eminim buradaki bir çok tecrübeli kişi uyguladıkları yöntemleri, tavsiyelerini paylaşmıştır ancak çok bakındım bulamadım.

Şimdiden yardımcı olacaklara teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam herkesin kendine göre bi stili vardır,ben mesela yazarak çalışmam ,sadece cok önemli bulduğum yerleri püf noktaları yazarım,diğerlerini okuyarak ezberlerim.Edebiyat çalışmaya başladıktan sonra nası çalışman gerektiğini kendin bulucaksın,ama nacizane tavsiyem acele etme bol tekrar yaparak ve sindire sindire git,ve de unutma her gün mutlaka calışmalısın,edebiyat çok nankördür hemen unutursun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YagamiLight -- 20 Mart 2016; 21:03:05 >
  • YagamiLight kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlarımın bir çoğu evinin duvarlarına mukavva üzerine yazdığı notları yapıştırmış.
    Açıkçası bende sizin gibi okuyarak ezberleyen biriyim.
    Kodlama taktiği falan yapmayı düşünüyorum.
    Bir tane de not defteri ayarladım.

Sizce bir taraftan dil anlatım(Anı eserleri tiyatro eserleri vs) bir taraftan da (Cumhuriyet halk edebiyatı falan)
    İki koldan mı yürüyeyim yoksa sırayla mı konuları işleyeyim?
    Ne dersiniz?

• Hocam okumaktan kast ettiğim o tarz işler zaten.Hani salt okumak bişe katmaz, teknik geliştirmek gerek ,kimisi kodlama yapıyor ,yazar eser imgeleri oluşturuyor, kimisi şarkı türkü kodluyor ,hangisi sana uygunsa açıkçası.Zihninde kalıcı olmasını sağlamak hepsinin ortak amacı.Çalışma konusuna gelince ben sırayla çalış derim açıkçası.Zaten bu iş bir btirmeyle olmıcak,belki onlarca kez bitirceksin bu konuları.

• quote:

Orijinalden alıntı: YagamiLight

Hocam okumaktan kast ettiğim o tarz işler zaten.Hani salt okumak bişe katmaz, teknik geliştirmek gerek ,kimisi kodlama yapıyor ,yazar eser imgeleri oluşturuyor, kimisi şarkı türkü kodluyor ,hangisi sana uygunsa açıkçası.Zihninde kalıcı olmasını sağlamak hepsinin ortak amacı.Çalışma konusuna gelince ben sırayla çalış derim açıkçası.Zaten bu iş bir btirmeyle olmıcak,belki onlarca kez bitirceksin bu konuları.

Doğru haklısın.
    Belki de onlarca kez bitircez.

Bakalım evin her tarafına yazı yapıştırmayı planlıyorum

• Limit el kitabı alabilirsin ya da ders videoları izleyebilirsin şuan adını unuttum bir hocanın kanalı var güzel anlatıyor bugün başladım çalışmaya bende fakat yazar eser olayı az sıkıntı gibi , çok fazla yazar eser var.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AYT Fen Nasıl Çalışmalı
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.