Şimdi Ara

Edebiyat Telegram Grubu??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
2
Favori
1.783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Edebiyat coğ Telegram grubu açılsa kimler gelir, ona göre eğer +5 kişi gelirse grup açılır ve 10-15 e kadar üye alımıma açık olur, edebiyata dair yazar eser, anlık soru çözümü ve diğer her şey olur. Forumda da bunu yapabilirsiniz ama WhatsApp hızı diye de bir gerçek var. Telegram ile WhatsApp tasarım olarak hemen hemen aynı hatta Telegram dosya gönderimi sayesinde daha işlevsel. Fakat WhatsApp yerine Telegram tercih edilmesinin sebebi ise cep telefonu numaranızı vermenize gerek olmaması, vereceğim davet linkiyle gruba girebiliyorsunuz, telefon numaranız sadece uygulamaya ilk giriş yaparken uygulama tarafından isteniyor ve kesinlikle hiç kimse göremiyor. Uygulamayı 100 milyon kişiden fazlası indirmiş, varsa katılacak olan belirtsin lütfen, kod linkini göndereyim.

+5 kişi olunca açılacaktır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi J.Valjean -- 5 Nisan 2017; 23:54:36 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadasim edebiyatta sana tavsiyem onur hoca izle mutlaka ezel yayincilik bn basladim.tum konulari bastan calisiyorum cok guzel anlatiyo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alırım bi link
  • quote:

Orijinalden alıntı: arap2000

Arkadasim edebiyatta sana tavsiyem onur hoca izle mutlaka ezel yayincilik bn basladim.tum konulari bastan calisiyorum cok guzel anlatiyo

Youtube'a yüklemediği için izleyemiyorum malesef o hocayı fakat edebiyatta konu anlatım kitapları zaten tamamen yetiyor konuyu anlamak için, hocaların ekstra bir şey öğrettiğini ya da yol gösterdiğini sanmıyorum hatta edebiyat için bütün konularda konu anlatım videoları izlemek net şekilde zaman kaybıdır.

• Telegram'ın pinleme olayı falan güzel, hergün bi tane bilgi pinleriz yukarıya (inşallah doğru hatırlıyorumdur bu olayın ismini.) Açılırsa gelirim
  • youtube.com/ezelyayincilik adresinden izleyebilirsin ben oradan takip ediyorum

• youtube.com/ezelyayincilik adresinden izleyebilirsin ben oradan takip ediyorum youtube da anlatiyo

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Telegram grubu
    3 yıl önce açıldı
    odtü wp grubu
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arap2000 A kullanıcısına yanıt
    Ben anladım ya sen Onur hocasın😀her konuya aynı şeyi yazdığına göre...

• Grupta 6 kişi var son 4 kişi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.