Şimdi Ara

Edebiyat puanları düşer mi? Düşerse ne kadar düşer?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar edebiyat puanlarında formasyon olan dönemlere bakıyorum devamlı düşüş var, hele 2011 den 2013 e, bu sene düşer mi düşerse ne kadar düşer?Mesela bir üniversite 2011de 55k ile kapatmış, 2013te 95k ile kapatmış.Yarın tercihlerimi giricem, 106k ts2 sıralamam var 10-15k yüksek yerleri yazsam tutma ihtimali var mıdır?

• +++
  • 2012'de formasyonun kaldırılmasının etkisidir diye düşünüyorum 2013'de fazla bi artış olmamasının yavaş yavaş 2011 deki sıralamalara yaklaşır diye düşünüyorum büyük ihtimal de artacak fakat yazmamanı gerektirecek bi durum yok yaz ama çok fazla ümitlenme bence düşme değil ufak bi artış bile olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: fa362

2012'de formasyonun kaldırılmasının etkisidir diye düşünüyorum 2013'de fazla bi artış olmamasının yavaş yavaş 2011 deki sıralamalara yaklaşır diye düşünüyorum büyük ihtimal de artacak fakat yazmamanı gerektirecek bi durum yok yaz ama çok fazla ümitlenme bence düşme değil ufak bi artış bile olabilir

Dostum belki haklısındır ama 2010 dan 2011 e de düşüş var devamlı düşüşte gibi gözüküyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __SpartacuS__ -- 15 Temmuz 2014; 6:07:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: __SpartacuS__

quote:

Orijinalden alıntı: fa362

2012'de formasyonun kaldırılmasının etkisidir diye düşünüyorum 2013'de fazla bi artış olmamasının yavaş yavaş 2011 deki sıralamalara yaklaşır diye düşünüyorum büyük ihtimal de artacak fakat yazmamanı gerektirecek bi durum yok yaz ama çok fazla ümitlenme bence düşme değil ufak bi artış bile olabilir

Dostum belki haklısındır ama 2010 dan 2011 e de düşüş var devamlı düşüşte gibi gözüküyor?

İnşallah sen haklısındır ama ben pek sanmıyorum düşüş olacağını keşke olsa benimde ilk tercihim ede.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    oran neden artar neden düşer
    12 yıl önce açıldı
    BU NETLERLE KAÇ K OLUR?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.