Şimdi Ara

Edebiyat kaldırılan konular acil içeri !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler Allah rızası için edsbiyatta cum. dinemi roman ve tiyatro sınavda çıkacak mı Kadir Gümüş var diyo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hanfendi yanlış bilgi veriyor.müfredatı bildiğinden de şüpheliyim. 11. sınıf ikinci döneminde şubat- mart aylarında 1923 sonrası roman (orhan kemal -ahmet hamdi- oğuz atay gibi) gayet de var ve 11. sınıf konusu olarak işleniyor.

edebiyat dersi matematik gibi değil. mesela matematik de atıyorum integral konusu sadece 12. sınıf 2.dönem de mayıs ayında olabilir. ama edebiyatta 9-10-11 sınıf müfredatı içinde cum dönem roman dünya edebiyatı roman -tiyatro -deneme - eleştiri türleri var zaten

burası gözden kaçıyor.

yukardaki linkte verilen hoca da bunu gözden kaçırmış ama bi de çok emin gibi yol çiziyor. eğer çıkıp 1923 sonrası cum dönem roman tiyatro hiç yok derlerse tamam, ama diğer türlü 11. sınıf konusu içinde cum dönemi roman ve dünya edebiyatı roman var. çok ayrıntıya girmeden çalışırsınız
    doğru anlamışsın 1980 sonrası roman yani postmodern roman ve 1980 sonrası tiyatro ve belki bir de deneme söylev (nutuk) türü yok. bunun dışındakiler bütün hepsi 9-12. sınıf 1. döneme kadar ara ara işlendi müfredata göre.

bazı dershane özel okul hocaları müfredatı tam olarak bilmediği için yanlış bilgi verebiliyorlar.
  • Buraya bakarsak yok.

Edebiyat kaldırılan konular acil içeri !!!

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam en doğrusu burada gözüküyor

Nazlı Hocamyoutube
    YKS'DE NELER ÇIKMAYACAK?
    https://www.youtube.com/watch?v=q77NwsLC9Ok&feature=youtu.be

• Vallahi daha yeni edebiyat denemesi aldım . Cumhuriyet roman tiyatro çalışsam mi calismasam mi çok kafam karıştı oof

• Scath S kullanıcısına yanıt
    Hocam kampüs de cum. roman ve tiyatro çıkacak diyor çünkü 2002liler geçen sene işlemiş 1980 sonrası roman çikmaz deniyor

• arkadaşlar net bi açıklama yok mu şuna ya, youtube'daki bazı hocalar çıkacak, bazıları çıkmayacak diyor cumhuriyet romanı için.
  • İp

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Scath S kullanıcısına yanıt
    hanfendi yanlış bilgi veriyor.müfredatı bildiğinden de şüpheliyim. 11. sınıf ikinci döneminde şubat- mart aylarında 1923 sonrası roman (orhan kemal -ahmet hamdi- oğuz atay gibi) gayet de var ve 11. sınıf konusu olarak işleniyor.

edebiyat dersi matematik gibi değil. mesela matematik de atıyorum integral konusu sadece 12. sınıf 2.dönem de mayıs ayında olabilir. ama edebiyatta 9-10-11 sınıf müfredatı içinde cum dönem roman dünya edebiyatı roman -tiyatro -deneme - eleştiri türleri var zaten

burası gözden kaçıyor.

yukardaki linkte verilen hoca da bunu gözden kaçırmış ama bi de çok emin gibi yol çiziyor. eğer çıkıp 1923 sonrası cum dönem roman tiyatro hiç yok derlerse tamam, ama diğer türlü 11. sınıf konusu içinde cum dönemi roman ve dünya edebiyatı roman var. çok ayrıntıya girmeden çalışırsınız
  • Up

• wander_ kullanıcısına yanıt
    Hocam çıkmazsa 1980 sonrası roman çıkmayacak diğerleri var bunu anladım ben genel olarak açıklamalardan.

• MEB in yıllık planında Cum. Romanı yok

• Kardeşim 11. Sınıfta cum.romanı işlenmiş

• doğru anlamışsın 1980 sonrası roman yani postmodern roman ve 1980 sonrası tiyatro ve belki bir de deneme söylev (nutuk) türü yok. bunun dışındakiler bütün hepsi 9-12. sınıf 1. döneme kadar ara ara işlendi müfredata göre.

bazı dershane özel okul hocaları müfredatı tam olarak bilmediği için yanlış bilgi verebiliyorlar.
  • pzt açıklanacak işte sabırlı olun
  • Up

• wander_ kullanıcısına yanıt
    Evet aynen böyle hocam. Çok bir şey değişmedi en fazla 1-2 soru etkilenir.

Edebiyat zaten bir bütündür arkadaşlar dönemler,yazarlar birbirlerinden etkilenir. Bence normal şekilde çalışmak en doğrusu vakit çok risk almayın.
  • Up

• daha başlamadım bile edebiyata ama ben her şeye çalışacağım ne olur ne olmaz geçen sene 22 net yaptım kolaydı bu sene inşallah çok zor sorarlar edebiyattan da eleriz sadece favori eserleri ezberleyenleri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rivenordisco

daha başlamadım bile edebiyata ama ben her şeye çalışacağım ne olur ne olmaz geçen sene 22 net yaptım kolaydı bu sene inşallah çok zor sorarlar edebiyattan da eleriz sadece favori eserleri ezberleyenleri.
    Bugün meb konular hakkında açıklama yapacak bi relax
  • Up

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.