Şimdi Ara

Edebiyat için Yayın denizi / Güvender ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar soru bankalarım falan tamam. palme ve yayın denizi soru bankaları elimde. 1 tane konu anlatımlıya ihtiyacım var Güvender mi almalıyım Yayın denizi mi. 50 net üstü için hangisi işimi daha çok görür?

• 54-2 53-3 yapan iki kisi biliyorum ikisi de güvender kullanmis. karar senin.

ha beni sorarsan limit el kitabi ile idare ettim ve 49d 6y yaptim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cisalfa -- 7 Ağustos 2015; 0:21:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Açıkçası güvenderin çok kalın olmasından dolayı çok gereksiz bilgilerle de doldurmak istemiyorum kafamı ama her tm cide bulunmalı falan diyorlar o yüzden bi kafama takıldı. Yayın denizi daha kibar duruyor ama güvender kadar kalitesi var mı bilmiyorum soru bankası çok öneriliyor ama konu anlatımlı hakkında bilgi pek bulamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pacman18

Açıkçası güvenderin çok kalın olmasından dolayı çok gereksiz bilgilerle de doldurmak istemiyorum kafamı ama her tm cide bulunmalı falan diyorlar o yüzden bi kafama takıldı. Yayın denizi daha kibar duruyor ama güvender kadar kalitesi var mı bilmiyorum soru bankası çok öneriliyor ama konu anlatımlı hakkında bilgi pek bulamadım.

Ben dedim diyecegimi karar senin.

• Yayın denizi vardı bende sınavda çıkan özetlerden 2si bu kitapta yoktu 45 net yaptım bu kitabı son 1 haftada knu anlatımlısını ve sbsini bitirdim edeyatı 1 haftada yayın denizi ile 45 net yaptım

• Limit El kitabi + yd eser ozetleri

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    aydın yayınları geometri
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.