Şimdi Ara

Edebiyat için limit el kitabi yeterli mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bende Güvender, Altin anahtar, ve limitin el kitabi var konu anlatim olarak. Hocamla konu işlerken Güvenderden gidiyoruz ama karisik geldi sanki bana biraz, çok ayrintili..
    Limit el kitabi sanki daha 12 den vurmuş gibi konuları çok güzel ele almış ama ayrintili değil gibide kafam çok karisti yani hangisinden yürüsem diyorum, limit yeterli gelir mi, soru çözerken sorulara yabanci kalmak istemem, altini çizerek, önemli yerleri kalin keçeli kalemle çizerek yürüyorum, ardından test, sizce yanlis mi yapiyorum??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yukari arkadaşlar, onerilerinizi bekliyorum, hedef en az 45 net.

• Net bir yorum yapamam ama limit yeterli bence +45 yapan tanıdıklarımım çoğu kullanmış.Şuan yayın denizi ve fem çözüyorum kolay kitaplar olduğu için sorun çıkarmadı ama bir iki yayından deneme çözünce haber veririm.

• Bekliyorum o zaman hocam, bende konuyu bitirip hemen bitirdiğim konunun testlerini cozecegim, Final,Körfez,Limit ve Guvender soru bankalari var yeterli gelir diye düşünüyorum..

• Baby Blue kullanıcısına yanıt
    İyi olur ben de en kötü 3 4 sb bitiricem zaten konu oturdu mu çok çok hızlı çözülüyor sorular.

• quote:

Orijinalden alıntı: PolitikHukukçu08

İyi olur ben de en kötü 3 4 sb bitiricem zaten konu oturdu mu çok çok hızlı çözülüyor sorular.

Aynen öyle oluyor hocam, bir süre sonra sorular kendini tekrarlıyor..

• Limit+Güvender gidiyorum 2sindende aynı anda aç kitabı ben yazarak çalıştığım için ikisindende açıp önemli şeylerini yazıyorum kağıda yazarların sen okuyarak çalışıyorsan çiz ikisindende önemli yerlerin altını tekrar yaparken 2 kitabıda açar okursun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LYS de 270 yapmak zor mu
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkpeles

Limit+Güvender gidiyorum 2sindende aynı anda aç kitabı ben yazarak çalıştığım için ikisindende açıp önemli şeylerini yazıyorum kağıda yazarların sen okuyarak çalışıyorsan çiz ikisindende önemli yerlerin altını tekrar yaparken 2 kitabıda açar okursun

Hocam bu en baştaki konularda yani dönemlere geçmeden önce, ufak tefek yazar şair var, onlari ezberledin mi yoksa dönemlere geçince mi ezber yapmaya başladin? Sadece yazarlardan bahsediyorum

• Baby Blue kullanıcısına yanıt
    dönemlere geçinçe yazarları ezberlemen daha iyidir kardeşim , benim hedefim 52 net tabi ki herşeyi bildiğimi söyleyemem ama yardımcı olmya çalışıyım ,
    hangi yazarın hangi döneme ait oldğuunu bilirsen soruda verilen dönemden hemen o yazarın hangisi olduğunu çıkartabilirsin.
    o yüzden her yazarı kendi dönemi içinde ezber yapmalısın.

soruna geelcek olursam limit şöyle ki öğretici edebi metinlerde on numara dönem özelliklerindede güzel , ancak bazı yazarlar daha doğrusu fazla önemsiz yazarları detaylı vermiyor
    arkasında diğer yazarlar diyor ufak bilgiler verip geçiyor , ha şans meselesi güvenderden çalıştıkların cıkmaz limnitten cıkar maa ben güvenderden yazarlara , limitten dönemlere özelliklerine , metinlere çalışılması taraftarıyım.

hedefin 45 ise limitn yeterli olduğunu düşünüyorum üzerisi çıkartırmısın tabi ki şans meselesi biraz bildiğin yazar çıakr tak ordan net alırsın bilemem orasını.

• Limit El Kitabı mı yoksa fem el kitabı mı?

• 4007 kullanıcısına yanıt
    Fem el kitabı sbs'ye, limit el kitabı lys'ye hazırlar. Hangisini istediğini sen seç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: youlost038

dönemlere geçinçe yazarları ezberlemen daha iyidir kardeşim , benim hedefim 52 net tabi ki herşeyi bildiğimi söyleyemem ama yardımcı olmya çalışıyım ,
    hangi yazarın hangi döneme ait oldğuunu bilirsen soruda verilen dönemden hemen o yazarın hangisi olduğunu çıkartabilirsin.
    o yüzden her yazarı kendi dönemi içinde ezber yapmalısın.

soruna geelcek olursam limit şöyle ki öğretici edebi metinlerde on numara dönem özelliklerindede güzel , ancak bazı yazarlar daha doğrusu fazla önemsiz yazarları detaylı vermiyor
    arkasında diğer yazarlar diyor ufak bilgiler verip geçiyor , ha şans meselesi güvenderden çalıştıkların cıkmaz limnitten cıkar maa ben güvenderden yazarlara , limitten dönemlere özelliklerine , metinlere çalışılması taraftarıyım.

hedefin 45 ise limitn yeterli olduğunu düşünüyorum üzerisi çıkartırmısın tabi ki şans meselesi biraz bildiğin yazar çıakr tak ordan net alırsın bilemem orasını.

Hocam aradigim cevap tam olarak buydu çalışıyordum ama hep buruktum, çok çok sağol başarılar

• Koç Burssuz kullanıcısına yanıt
    Peki limit yayınlarında da eser özetleri bulunuyor mu? Femde az çok var

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.