Şimdi Ara

Edebiyat +50 için tavsiyelerinizi bekliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Elimdeki kitaplar Fem cumhuriyet dönemi ka limit el kitabı kültür best ka limit edebiyat sb bilgi sarmalı sb
    Sizce elimdeki kitaplar yeterli mi ve tecrübeli olan biri varsa nasıl çalışmam gerektiğini söyleyebilir mi , özet çıkararak gitmeyi düşünüyorum . Kitap tavsiyelerinizi bekliyorum

• yorumu bırakayım soyle
  • Ben de bırakayım şöyle. Rezil ettin bizi YGS. Edebiyattan 50 şart oldu.
  • Rezerve

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rez

• Naçizane fikrim edebiyattan rahat 5 kitap biter ki zaten bitmeli çabuk unutuluyor ve çerez gibi çözülüyor. Birey,Palme,limit,Fen bilimleri,sarmal ben bunları çözmeyi düşünüyorum. Cumhuriyet edebiyatına geldiğimde de hem sb hem de deneme çözmeyi planlıyorum. (Geçen sene de böyle yapmmıştım 47-48 net geliyordu denemeler).Rahat bir şekilde 1.5 ayda 5 farklı kaynaktan cumhuriyete kadar geldim sonra aman zaten mezuna kalacağım diye cumhuriyeti ezberlemeden girdim sınava ne yazık ki 6-7 soru gitti ne büyük bir aptallık. 12.sınıf arkadaşlara tavsiyem ümitsizliğe düşüp konuları yarım bırakmak gibi bir hataya düşmesinler. Lys ygs gibi değil çalışınca emeğinin karşılığını veriyor. Ben ygs'den sonra lys çalışmadım 3 ay olmasına rağmen zerre kitap açmadım coğrafya 10 netti. matematik 7. edebiyat 42. 280K 'dan 120k'ya gelmişim. O üç ayı adam akıllı geçirseydim çok çok daha iyi bir sıralama olacağına eminim.

• BURAK CCC kullanıcısına yanıt
    Konu anlatım için limit var elimde yeter mi ?

Güvende alayım mı +50 şart hocam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    edebiyat 10 net için öneri
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • aynen öyle hocam
  • Oha 5 kitap mı çözecez 3 nitelikli kitap yetmiyor mu?
  • Elimde konu anlatımlı olarak Limit var.

Soru bankası olarak :

Limit SB
    Palme SB
    Karekök SB
    Yayın Denizi SB
    Altın Anahtar SB

Sıralama istediğim gibi gelirse üsttekilerin yanına 1 kitap daha ekler 2 saat daha az uyurum geceleri.
  • Şöyle bir şey olabilir arkadaşlarınla yapabileceğin dinlenirken öğrenmek için: Poker kartları gibi bir soru cevap kart destesi hazırlayarak tabu mu ney onun gibi bir oyun oynanabilir
  • rez

• *

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.