Şimdi Ara

EDANANIN EN HLEKAR CLANI 4SULTANS

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • dun savastan sonra lufersonu basmaya gıttık.kelelerının yakınında 4sultans clanından bı mage gordum.hemen daldım.hp yarıdaydı adamın.bı baktım devamlı ılerıgeri yapmaya basladı.light flettle yetisemedim.bu arda hp doldurdu.diger arkadaslarınıcekti ve beni yatırdılar.bu kadar serefsızlıkde olmaz.

lvl 69
    asasın

• adamlar h,le yapmıyor adamlar oyunu biliyor helal olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: Crazy_A

adamlar h,le yapmıyor adamlar oyunu biliyor helal olsun

oyunumu biliyor ? yahu dün akşma ben beramus ta bir warriordan kaçamadım lf le 20 saniye boyunca adam ben lf e bastığım halde bana damage vermeye devam etti sonrada bir kayboluşu vardı görmeniz lazım ne iş yine bişiler olmaya başladı sanırım,eskiden vardı lf le koşan rougelerden 2 misli hızla koşan warriorlar yeniden türedi anlaşılan..
  • evet 4sultasdaki wariorlarda oyle.warior vurdum yanımdan gecti gitti.beni gormedi bile.bunlar hepsi bi program gibi biseyler kullanıyo
  • Adam sana bi numara cekmis anlasılan cok dokunmus sana bence kafanı takma zamanla sende ole olursun
  • sanırım ne kullandıklarını biliyorum;memleketteyken benim sürekli takıldığım bi cafe vardı her masada olan bi program vardı programda nerde olursan ol inn hostesi açabilme seçeneği,swift hızında gidebilme seçeneği,light feet hızında gidebilme seçeneği ve ultra light feet (yanlış hatırlamıyosam)böyle seçenekler vardı ama kullanmaya başladıkdan en fazla 10 dk sonra dc olunuyodu sanırım buna benzer bi program kullanıyor olmalılar
  • helal olsun ne diyelim oyunu güzel biliyolarmış
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Heaven Clanı
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • o clan dan adam gibi biri çıksa şaşarım saten clan baştan aşagı emeksizce yapılan hilelerden oluşuyor...(koxp , düpe , exp bug , hack , bu tür programlar her türlü şeylerden war adamlarda)!
  • sen onları tanımıyorusun bilip bilmeden konuşma pls onlar ne koxp nede başka bişeyle kastı asla hile kullanmazlar ben onları bilirm
  • belki leg cutting yemişsindir
    quote:

Orjinalden alıntı: dieforyou1

quote:

Orjinalden alıntı: Crazy_A

adamlar h,le yapmıyor adamlar oyunu biliyor helal olsun

oyunumu biliyor ? yahu dün akşma ben beramus ta bir warriordan kaçamadım lf le 20 saniye boyunca adam ben lf e bastığım halde bana damage vermeye devam etti sonrada bir kayboluşu vardı görmeniz lazım ne iş yine bişiler olmaya başladı sanırım,eskiden vardı lf le koşan rougelerden 2 misli hızla koşan warriorlar yeniden türedi anlaşılan..
  • quote:

Orjinalden alıntı: ShangaiNooN

sen onları tanımıyorusun bilip bilmeden konuşma pls onlar ne koxp nede başka bişeyle kastı asla hile kullanmazlar ben onları bilirm

HII HIII DABİ DABİ..
  • sen onları tanımıyorusun bilip bilmeden konuşma pls onlar ne koxp nede başka bişeyle kastı asla hile kullanmazlar ben onları bilirm

ben gordugume inanırım.duyduguma degil. 3 kez basıma geldi.ucununde clanı4sultans dı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.