Şimdi Ara

EDANADA BASLIYACAKLAR bANA MSNDEN ULASSın sEEVER ACILMAdan (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ugunum sen kur clanı lvl kasın gelın bız alalım ama 2 hafta kdr sonra
  • madem belirledin gircekleri sil konuyu
  • o arkadas mage olarak soyledı bız mage konusunu hallettık arkadasım
  • bi kac ark daha olursa ii olur super olcak bu tkm
  • edanada mage acmayı dusunuyorum ama ırk konusunda tam bı karar veremedım.ama orc olma ihtimali yuksek.

clanınıza gırmek ısterım.fakat ben genelde gece lvl kasarım.tabı serverın ılk gunlerı gece gunduz

clandan cok beraber kasabılecegımız bı partı arıyorum.cunku olımpıada da oldugu gıbı cogu kısı daha baslarda bırakıyor.(olımpıanın ılk ıkı haftasında tanıdıklarımın %90 ı ya banlandı yada bırakdı)

eger genelde gece onlıne olan mage varsa beraber kasalım hem zevklı olur.bırbırımızı daha iyi tanır ilerde pklar daha zevkli olur.

vaybe arkadas arama sitelerideki gibi oldu

bu arada beraber kasmak ısteyenler bana pm atsın msn pek kullanmıyorum.eger clanınıza kabul edersenızde sevınırım(daha sonra cıkarsam sattı demeyın clanı gormek lazım)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hewalE -- 18 Mart 2006; 6:13:37 >

• hewale kardesım sen bır kac gun kendın kas clan kurulunca ztn burayı yazı yazan arkadaslardan saglamlaını sacıcez kasma konusuna gelınce bende ztn 62 ye kdr gece gunuduz ondan sonra gce kasarım saat 12den sonra bırlıkte taqılırz gayet guzel olur
  • ben karus priest olucam yeni serverda arkadas rogue olucak 2 kişi baslıyoruz clanıda ben acıcam gelmek ısteyen varsa beraber kasarız ılk gun 45 2. gun 50 olmaya calısıcaz gunde 10 18 saat arası onlıne yım ilk 2 gun 24 saat onlıne yım ıstersenız mage arkadaslarla harpy yaparız :) saygılar
  • hakan sadec bu forumda 5 10 ksı clan kuracak dıgerlerını sen dusun ama cogu tutunamaz bılıyorsun unutma bunu
  • Bence İlk 1 hafta clan kurulmaz daha kimin ne yapcagı belli degil clan kuruyosun adam alıyorsun adam bırakıyor oyunu sonra bug fln olıyo clandan atamıyorsun adamı çok kötü bişi ben kendim clansız kascam 1 hafta sonrada 50+ mage clan kurmayı düşünüyorum
  • edena diye yeni server mı açılcak?
  • enterasan bana msnden ulas
  • o zaman anlasalım 5 10 kişi clan kuracagına ii bi clan kuralım 1 hafta sonra 50+ bı clan kuralım mesela
  • Ben mage açacağım.Mykoda lvl 64 mageyi bırakıp geliyorum.Eğer sağlam bi clan kuracaksan gelirim..
  • arkadaslar clan saglam ınanın ztn cıkma gıbı ozgurlugunuz var sız 3ncu gun bana msn den ulasın 40 + alıcam gerısı ztn clandan konusur hallederız ama cok kalabalık olmayacagız en fazla 20 ksıı olur ama saglam 20 ksı
  • beyler herkes acsın orda orc mage ben acacam
  • mag rogue herseyı acın orada orc ustunlugu olsun
  • KARUS ROGUE AÇICAM BENDE
  • ben actım bile mage karus 20 lwl su anda bende varım. [link=http://fireleon46@hotmail.com][/link] msn adresim
  • link cıkmamış kusura bakmayın http://fireleon46@hotmail.com
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.