Şimdi Ara

Edam Yayınları- TARİH-COĞRAFYA-BİYOLOJİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
4.212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 YGS LYS BİYOLOJİ ÖZET ANLATIM EDAM YAY 9,60 TL
    2 EDAM YGS-LYS TARİH ÖZET ANLATIM 9,60 TL
    3 EDAM YGS-LYS COĞRAFYA ÖZET ANLATIM 8,00 TL

bu kitaplarını almayı düşünüyorum.Sayısalım ygs de sosyalden 35+ yapmak istiyorum , felsefe için hocadan özel notlarım var.

Sizden isteğim bu kitapları kullanan ya da bu kitap hakkında bilgi sahibi olanlarınızın yorumları.

Bu kitaplar hakkında yorum yaparsanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Unfaithfull -- 12 Ocak 2012; 17:23:37 >

• Biyoloji coğrafya al.Tarih çöp.
  • az önce 3 ünü de sipariş verdim NT'den. İnşallah işime yarar , ygs fen de 14 fizikten şuan için 11+ kimya 11-13 arası biyoloji ise 7-13 arası

ygs kimya ile biyolojiyi fullemek istiyorum , o yüzden biyoloji icin cok saglam bir kitap lazım bana , arkadaslar edamı tavsiye ettiler sizinde goruslerinizi alayım dedim.
  • Coğrafya Çok İyi..
    Yalnız Şöyle Bişey Var Eğer Hiçbişey Bilmezsen Bi Faydasını Göremezsin..Adı Özet Zaten..Bu Yüzden Mümkünse ZTV Coğrafya Derslerini İzlemeni..Olmadı KörfezVideo İle Takip Etmen Daha Faydalı Olur..

Tarih İdare Eder Fakat Ben LYS İçin Yeterli Görmedim..Ama YGS İçin İşini Fazlasıyla Görür.

Biyoloji Hakkında Malesef Fikrim Yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Ugly

Coğrafya Çok İyi..
    Yalnız Şöyle Bişey Var Eğer Hiçbişey Bilmezsen Bi Faydasını Göremezsin..Adı Özet Zaten..Bu Yüzden Mümkünse ZTV Coğrafya Derslerini İzlemeni..Olmadı KörfezVideo İle Takip Etmen Daha Faydalı Olur..

Tarih İdare Eder Fakat Ben LYS İçin Yeterli Görmedim..Ama YGS İçin İşini Fazlasıyla Görür.

Hocam sen Ztv videolarını indirdinmi yoksa üye misin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: -öndengidenatlı-

quote:

Orijinalden alıntı: The Ugly

Coğrafya Çok İyi..

Hocam sen Ztv videolarını indirdinmi yoksa üye misin?

Üyeyim..Ama Üyeliği Uzatmayacağım Çünkü Videoları Torrente Buldum..

Sen Sormadan Söyleyeyim Torrent Linkini Atamam..Çünkü Üyelik Gerekiyor..Free Torrent Denilen Şeyden Değil.

• Hocam sendekinde lys kimya videoları var mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Biyoloji ve coğrafya var bende coğrafyası süper biyolojisinde sanki biraz uç bilgiler verilmiş gibi geldi. Ama özet olarak piyasadaki en iyi biyolojidir bence

geometrisini de öneririm
  • biyolojisi bence güzel ama konuları ondan çalısırsan konuya tam hakim olamazsın ama tekrar amaçlı guzel bir kitap
  • felsefe notlarını paylaşabilirmisin hocam
  • Bende yarin gidip cografyasini alayim.
  • tarayıcı yok bende tel. de 5mp yazılar okunmuyor cekince
  • tarih cografya var bende. coğrafya güzel fakat tarih çok abartı olmuş beğenmedim
  • kardeşim zahmet olmazsa felsefe notlarını paylaşırmısın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.