|
Cok caliskanım. Elaman daha fazla calismasi lazm < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

|
Cok caliskanım. Elaman daha fazla calismasi lazm < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Aynen icimi okudun < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 6 Nisan 2026; 9:14:46 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
patron eleman aramak icin bir ilan daha versene, bu sefer ki ilan oyle bir ilan olsun ki, okuyan herkes mesaj gondersin < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 6 Nisan 2026; 9:32:29 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
| _____________________________ |
|
ne yask? peynir ekmek mi? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Peynir ekmek çalışmak için duyulan karbonhidrat eksiğini ve proteğin eksiğini kapatır. Bu yuzden faydalıdır. misal iskender gibi yağlı yemek yiyen çalışana ağırlık çöker. Verim veremez. Faydasız olur. Ama peynir ekmek ağırlık çöktürmez. Çalışan tüm gün faydalı çalışır. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
tam bir patron iste turbo hocam. elemanin efektif calismak icin ihtiyac duyacagi gida maddesini bile bilip ona gore veriyor.. fakat elemanlar nankor.. iskender istiyorlar, kebap istiyorlar, doner istiyorlar.. sagliksiz seyler yemek istiyorlar, turbo hocama hakaret ediyorlar < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
bak ben de nankor kiracilarla ugrasiyorum mesela. ev veriyorum, yer veriyorum, makul kira arttiriyorum ama beles oturmak istiyorlar... beles oturtsam tapuyu isteyecekler.. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 6 Nisan 2026; 10:14:24 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
yerden goge kadar haklisiniz sayin hocam.. bu nankor kiracilar, bir de "barinma hakkimiz var" diyorlar. evi kiralarken "abiy abiy" eve oturunca nankorluk < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 6 Nisan 2026; 12:24:8 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 6 Nisan 2026; 12:44:56 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|