Şimdi Ara

Eczacilik ve ftr tutarken beslenme ve diyetetik sacma mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar arastirdim da burada da konular açılmış herkes diyetetigi sona atiyor bu ucunde. Maaslara bakiyorum hemsirelerle devlette ayni aliyorlar. Ozelde sansi en az olan da oymus. Dogru mu tanidigi diyetisyen olan biri var mi cok kafam karisti :S ama hacettepe yazacagim yani okul farkiyla sansim artar belki. Ne dersiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Veraniego -- 16 Temmuz 2014; 15:19:43 >

• Veraniego V kullanıcısına yanıt
    Tabiki de değil içinden ne geliyorsa onu yaz. Aralarında büyük bir fark yok sevdiğini işi yapmayı katarsak beslenme diy. Bi tık öne geçer

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynı durumdayız, ben de çok kararsızım açıkçası
  • Ne alaka dostum puana yazık olmasın diye bir düşünce çok saçma içinden geçeni yaz
  • Eczacilik ölmez kardes bunlar hep yalan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yukari

• Ne istiyosan en iyisini yaz git benim tanıdığım 6k da eleman diyetik yazıyı özelde tam burslu ondan puanı düşünme

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    gata'da tıp okunur mu?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • eczacılık gayette ölü şuanda. ilerde kim bilir ne olur. bence mantıklı bir tercih olmuş seninki.
  • ftr hepsini ezer geçer. eczacılık ölü zaten heryer eczane kaynıyo beslenme ve diyetitikde millet boğazına hakim olup kilo verirse sen nasıl iş yapcan
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.