Bildirim
Eczacılık okumak isteyen var mı?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Eczacılık yalnız ilaç satmak mı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: GergedanGörünümlüAyı
Eczacılık yalnız ilaç satmak mı
evet
türkiyede ise evet
edit: haaa kast ettiğin ilaç üretimi değil de condom filan satmak ise evet haklısın. condom ve kişisel bakım ürünleri de satıyorlar unutmuşum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi p-216 -- 25 Mart 2015; 23:57:01 > -
Hayir eczacilik sadece ilac satmak degil cahil cahil konusmayin artik uzmanlik sinavi geldi labartuvarlarda , hastanelerde bir cok yerde eczacilar olacak bu arada eczacilik 5 yil.
Bence bu sekil kotulemeye gerek yok yani saygili olmak lazim her meslege herkesin kendi secimi zaten disardan boyle kedi ciger muhabbeti gibi duruyo aslinda
quote:
Orijinalden alıntı: astepsiyon
Bence bu sekil kotulemeye gerek yok yani saygili olmak lazim her meslege herkesin kendi secimi zaten disardan boyle kedi ciger muhabbeti gibi duruyo aslinda
hayır cidden kötü bir meslek, sınavsız alsalar ben okumam. bakkallar da ilaç ticareti yapabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi p-216 -- 26 Mart 2015; 1:16:11 > -
quote:
Orijinalden alıntı: wendez2
quote:
hayır cidden kötü bir meslek, sınavsız alsalar ben okumam. bakkallar da ilaç ticareti yapabilir.
Oyle bi olay olsa yani hani bakkallarda ilac satilsa falan kac kisi recetesini bakkala götürur ki ? Cogu insan guvenemez cunku bakkallarin isi tamamen ticaret ve bu isten anlamayan kisileri çalıştırır yani ama eczanede yine eczaci teknisyenligi diye bisi var sanirsam kalfa oluyosun yani en azindan ilaclar hakkinda bilgi sahibi oluyosun da milletin recetesindeki ilaclari veriyosun bi sorun oldugunda eczaciya danisiyosun cunku adam farmakoloji dersi almis ve bilgisi var ilaclar hakkinda hasta sadece ilacini alip gidiyo mu saniyosun sen ilaci nasil kullanacagini tam olarak soruyo yan etkilerini soruyo ve nerdeyse ilacla ilgili herseyi ogrenebiliyo bazen cunku eczaci diye kucuk gordugun insan farmakoloji dersi almis ilaclari ezberlemis adam simdi sen kalkip da nasil bir bakkalla eczaciyi bir tutarsin ki o adamin o kadar bilgisi var mi daha ilacin adini okuyamaz bakkallar birak bilgi vermeyi herkes nedense eczaciligi sadece ilac satmak olarak goruyo
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ben istiyorum.
Ne kadar sığ bir düşüncedir hocam bu?Lutfen bilginiz olmayan konularda atip tutmayiniz
Sacma sapan konusma ya he sadece sizin sectiginiz meslek super.
Muhendis olsan zaten hergun yeni bir icat cikaracaksin yeni birsey ureteceksin.
Iyi eczaci da vardir kotu eczaci da sen kotulere bakarak bir meslek grubunu genelleyemezsin.Kotu ogretmen oldugu gibi iyi ogretmen de var.
Bu ulkede ertesi gun hapini kocasiyla icen varken agri kesiciyi fitil seklinde alan varken komsunun kullandigi kanser ilacini bana da iyi gelir diye kullanan varken eczacilara gereksiz demek ?
Hadi kaldirin eczaneleri satin marketlerde bakalim ne olacak o zaman.
Bu ulkede eczacilar olmasin her mahalleden cenaze cikar lan 2 3 gunde bir neden bahsediyorsun sen ?
Eczaci degilim eczaci akrabam da yok eczacilarla isim de olmaz ama durum bu.
Ha diceksin ki ayni isi doktor da yapar.
Doktor basina gunde 156873 hasta dusuyorsa bir ulkede yapamaz kardesim.Bu durumda boyle bir sey de mumkun olamaz.
Zaten eczacinin farmakoloji kimya ilac bilgisi doktordan daha ustundur.Adamlarin isleri bu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sturmfahrt -- 26 Mart 2015; 2:12:14 >
-
şu durumdan sonra eczacılığı okumak ne biliyim bana riskli geliyor yani.5 sene okuyacaksın bi o kadar da zor bir bölüm o kadar emek vereceksin,sonuç? belirsiz hani garanti diyebileceğimiz bir meslek değil artık ondansa gidip radyoloji okumayı tercih ederim yani en azından şimdilik garanti...yada diyetisyenlik filan.(radyoloji yazdığım için bana gülmeyin cidden iyi maaş alıyor 2500 filan az değil yani. )
-
quote:
Orijinalden alıntı: onuryum
şu durumdan sonra eczacılığı okumak ne biliyim bana riskli geliyor yani.5 sene okuyacaksın bi o kadar da zor bir bölüm o kadar emek vereceksin,sonuç? belirsiz hani garanti diyebileceğimiz bir meslek değil artık ondansa gidip radyoloji okumayı tercih ederim yani en azından şimdilik garanti...yada diyetisyenlik filan.(radyoloji yazdığım için bana gülmeyin cidden iyi maaş alıyor 2500 filan az değil yani.)
Bilmem gundemi takip ediyor musun ama uzmanlik sinavi eczacilara artik hastanede 50 yataga 1 eczaci dusecek bu ne demek onu baya acildu demek uzmanlik sinavi geldigi icin bolumunu ilerliyebiliyorsun ilac depolarinda labavatuvarlarda
Dün yola çıktık araba tuttu beni midem bulandı eczacıdan hap alalım dedik gittik bizi 10 dk beklettiler çünkü işleri yoğundu hastanenin karşısındaki tek eczaneydi bende o süre zarfında göz ucuyla süzdüm ve şunu anladım eczacıların tek işi ilaç satmak değil -
quote:
quote:
Sen veteriner mi olacan.Hani şu ineklerin götüne kolunu sokup bağırsaklarında böcek arıyan meslek?
quote:
ben de geçen sene 150k yapmıştım bu sene 300k bile yapamicam...
Ve bu arkadaşın bir mesajı.Yani muhattaba almaya bile değmiyecek biri ama eczacılara neden dışkı attığı ortada.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Polene Alerjisi Olan Arı -- 26 Mart 2015; 18:17:49 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Polene Alerjisi Olan Arı
quote:
quote:
Sen veteriner mi olacan.Hani şu ineklerin götüne kolunu sokup bağırsaklarında böcek arıyan meslek?
quote:
ben de geçen sene 150k yapmıştım bu sene 300k bile yapamicam...
Ve bu arkadaşın bir mesajı.Yani muhattaba almaya bile değmiyecek biri ama eczacılara neden dışkı attığı ortada.
Ahhahaha anlasildi derdi
-
quote:
quote:
Bakkalların ilaç ticareti yapmasının sonucu.
Bence eczacılık kral meslek.Hem para konusunda pek sıkıntısı yok. Hem de dükkan gibi bir yerde rahat rahat çalışıyorsun.Eğitimi zor mu bilmiyorum fakat çalışma şartları düşünüldüğünde katlanılabilir.
Yani ne bileyim bir eczacı buraya baksa burdaki ergenlerin okumuş bakkal rerörö şeklinde konuşmalarına aldıracaklarını düşünmüyorum. Adamların zaten keyfi yerinde 3-5 tane liselinin lafına mı üzülecekler -
quote:
Orijinalden alıntı: correy
quote:
quote:
Bakkalların ilaç ticareti yapmasının sonucu.
kardeş bakkaldan ilaç mı aldın yapma gözünü seveyim eczacılığı mı karalıyorsun
-
quote:
Orijinalden alıntı: xxlunch
Bence eczacılık kral meslek.Hem para konusunda pek sıkıntısı yok. Hem de dükkan gibi bir yerde rahat rahat çalışıyorsun.Eğitimi zor mu bilmiyorum fakat çalışma şartları düşünüldüğünde katlanılabilir.
Yani ne bileyim bir eczacı buraya baksa burdaki ergenlerin okumuş bakkal rerörö şeklinde konuşmalarına aldıracaklarını düşünmüyorum. Adamların zaten keyfi yerinde 3-5 tane liselinin lafına mı üzülecekler
dışardan duyduğunuz çoğu şey uydurmadır işini iyi yaparsan her meslek kazandırır eczacılık ta iyi meslek en yakın akrabam amcamın kızı marmara eczacılık okudu ilk seneler çalıştı sonra işlek bir cadde kendi dükkaını açtı aylık kazancım 10 civarında oluyor diyor tabi bu sabit değil onu da söyledi ama işinden memnun ayriyetten kasaba tarzı yerlerde dükkan açarsanız daha kazançlı oluyor bizim memleketten biliyorum adam dükkan açtı 5 sene içindde her şeyini aldı.
Benzer içerikler
- üçgende merkezler
- doping hafıza şikayet
- vücutta damar atması
- 1 ile 1 aralarında asal mıdır
- adaptasyon kalıtsal mıdır
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X