Kontenjanı 90'dan 40'a düşürülmesine rağmen, tavan puanı dahi aynı okuldaki diş hekimliği fakültesinin tabanından daha düşük kalmış. Kontenjan düşürülmesine rağmen geri dönüşü durdurulamayan bir talepsizlik yaşıyor eczacılık. |
Eczacılık kontenjanı düşmesine rağmen durdurulamayan bitişi
-
-
Ailenin eczanesi varsa veya maddi imkanın iyiyse hala çok mantıklı bölüm. Benim şahsen dersler çok ilgimi çekiyordu ama böyle bir durumum olmadığı için yazmamıştım. Yine okuyan birisinin bir şekil yolunu bulacağına inanıyorum.
-
Bitik bölüm talepte yok o yüzden iyi yapmışlar.
-
Hemşirelik yazmak daha mantıklı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
çok normal abi eczane açmaya çalışsan kota çok pahalı ve kota neredeyse yok. okuması 5-6 sene +1 sene staj. hastaneye atama kura ile ve çok az. marmara mezunu abi ile tanıştım keşke diş ya da başka bir şey yazsaydım diyor eczanede staj yapıyor asgari bile vermiyorlar. 2 yıllık sağlık bölümleri ya da hemşirelik ebelik 100 kat daha iyidir eczacılıktan şu anki durumda. ben de eczacılık okuyordum tıp kazandım tıpa geçeceğim şimdi
-
garanti esnaf olamayacaksan yazmak mantıksız artık...
-
İyi olmuş yazılmasın şu bölüm artık
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
hayırlı uğurlu olsun, büyük yırtmışsınız
-
mevcut ekonomiyi düşündüğümüzde eczane açamıyorlar zaten kota geldi yıllar önce.
devir parasıyla eczane açacağımıza, o parayla bir market açsak aynı parayı belki daha fazlasını ilaç satmak gibi bir yük de olmadan daha rahat kazanamaz mıyız? insanların aklına bu geliyordur bence.
-
çok sağ olun siz de dişçiydiniz baya gördüm sizi size de başarılar dilerim meslek hayatınıszda ve dusa girerseniz dusta
-
evet mezun oldum geçen ay, sağ olun teşekkür ederim
-
Beyaz eşyacı açın. Eczacılık mı kaldı lan.
Dalga geçer gibi başlık açılmış birde.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
tekel bayi açmak daha mantıklı olabilir komisyon alıp duruyolar 2 3tl karla ödeyince 200 kişiden alsa sadece 600tl ordan gelir
-
tekel bayi zaten kesinlikle daha mantıklı hocam da haraç vs muhabbeti biraz korkutabilir
-
Tekel bayi deyince bu aklıma geliyor
-
babanı ara
-
hocam yapma..
-
-Kardeşim rica etsem babanı arar mısın sana zahmet?
+Tabi abi hemen arıyorum, oturun şöyle çay söyleyim size
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Remembrance. -- 13 Ağustos 2024; 14:3:56 > -
neden eczacılığı bu kadar kötülüyorsunuz? evet iş imkanı eskiye göre azaldı ama hiç mi iş yok? eczacılık sadece eczaneden mi ibaret? internete yazın bakın duymadığınız bir sürü alanı var. neden fakülteler doluyor o zaman, ilaca hiç mi ihtiyaç olmayacak? herkes öyle bir konuşuyor ki gerçekten yapabilecek nitelikli olacak insanların önüne kesiyorsunuz. tıpçıyla konuşuruz tıpçı tıp yazma der, dişçi diş yazma atama yok der. herkes kendi bölümünden memnun değil. biraz da nesnel bakmak lazım. türkiye şartlarında bölümlerde herkes çabalamak zorunda. esnaflığa memurluğa merakınız varsa oraya doğru yönelin sıkıntı yok ama eczacılığın gerçek amacını unutuyorsunuz. forumda herkes kendi fikrini söyler sıkıntı yok ama artık bölümü kötülemek mantık dışı çerçevede olmaya başladı. eczacılık isteyip de okuyanlar da her yorumdan bir fikir alsınlar faydalansınlar ancak tamamen bunlara bel bağlayıp üzülmesin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4CF4212CF -- 13 Ağustos 2024; 17:23:18 >
-
Özel sektördeki alanları diyorsan oralar kimya mühendisi,top tier mezunu kimyager kaynıyor haberin olsun.Şu an 10 yıl yetecek kadar öğretmen var ama öğretmenlikler hala doluyor.Sırf doluyor diye ihtiyaç var çıkarımı yapılamaz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sacrifice003 -- 13 Ağustos 2024; 17:27:44 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Benzer içerikler
- akademisyen olmak zor mu
- acil matematik zor mu
- marmara ybs
- prozac kullananların yorumları
- osman tan kyk
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X