Şimdi Ara

Eczacilik FTR Odyoloji Ergoterapi Gerontoloji (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
1
Favori
8.481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: enisee

quote:

Orijinalden alıntı: Xlood

Gerontoloji'yide ekleyebilirsiniz benzer durumda bir mf3 alanı

Gerontoloji mi? Ilk defa duyuyorum

http://www.krkariyerrehberlik.com/ygs_lys_rehberlik/taban_puan_genel/lisans_programlari/mf_puanli/mf_3/gerontoloji.aspx

• Odyaloji 24bin sıralamayla gelirmi arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: mr_gölge

quote:

Orijinalden alıntı: drixer

moleküler biyoloji ve genetik balon bölüm ha :).Türk aklı sadece para kazanmaya odaklı olduğu için böyle yoksa Türkiyedeki ilk 10 bindeki adamlar tıp falan değilde doğa bilimlerini yazardı.

moleküler biyoloji hem de balonun önde gideni . yıllarca geleceğin mesleği diye yutturdular. mezunları en fazla dersanelerde biyoloji öğretmenliği yapabildi.

yurtdışı hikayelerine felan da inanmayın. itü yurtdışında bi üniversiteyle ortak çalışma yapmaya kalktı. rezil olup geldiler. adamların çalışmalara ayırdıkları bütçe teknik imkanlar bizimkinin on katı kadardı. insan geleceğini ben idealist olucam diye riske atmamalı. idealistlik mantık çerçevesinin dışına çıkarsa hayalperestlik olur.

Gerçekleri söylüyorsun kardeşim.

Ama sivrelmeyenler de yok değil. Tabii sivrelmek de zor. Hem de çok...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: moon5ce

quote:

Orijinalden alıntı: tryunar

quote:

quote:

trakya ege sivas - anadolu eczalar sizce kaç k ile kapatır. doğular bence 30 u rahat görür gibi ama bunlar sıkntılı

Yeni açılan devlet ecz.var onların kılavuzda kontenjanları var ama puan yok nasıl iş anlamadım..ben 40binim smdi.annem yaz diyo onlarıda ama anlatamıyorum o kadar düşmez diye.sen ne düşünüyorsun bu konuda?

2012 de yerleşen son öğrencinin puanı ve sıralaması yer aldığı için bu sene orası boş ilk defa öğrenci alacak ve yeni açılan eczanın sıralamaları bence doğuda 30 u bulabilr ama 40 a kadar gelir mi bilmiyorum açıkçası çok zor bir ihtimal. ama sen tabiki çok istiyorsan van ı da diyarbakırı da trakyayı da yaz. genelde o sıralamalarda özeller tercih ediliyor ama yüzde 50 falan. tabi bu sana bağlı

ben yazıcam bütün devlet ecz. ondan sonra da ya özel tıp ya da özel ecz. yazacağım.Ama özelleri yazacaksam mesleği seçmem gerek çünkü şifa 50 binden almış garanti gelir.bezmialem de 60 lardan almış.Yani tıp mı ecz mı...

Geçen yıl tamamen şans eseri öyle düşme olmuş. 50 binden önce yazan adamın sıralaması 1x.xxx'li bir şey. Bu sene aksine aşırı yükselme öngörüyorlar. Şifa'nın yönetiminde tanıdıklarımız var. Sadece Şifa değil, birçok özel üni. inanılmaz yükselecek. Acı ama gerçek.

• quote:

quote:

quote:

quote:

trakya ege sivas - anadolu eczalar sizce kaç k ile kapatır. doğular bence 30 u rahat görür gibi ama bunlar sıkntılı

Yeni açılan devlet ecz.var onların kılavuzda kontenjanları var ama puan yok nasıl iş anlamadım..ben 40binim smdi.annem yaz diyo onlarıda ama anlatamıyorum o kadar düşmez diye.sen ne düşünüyorsun bu konuda?

2012 de yerleşen son öğrencinin puanı ve sıralaması yer aldığı için bu sene orası boş ilk defa öğrenci alacak ve yeni açılan eczanın sıralamaları bence doğuda 30 u bulabilr ama 40 a kadar gelir mi bilmiyorum açıkçası çok zor bir ihtimal. ama sen tabiki çok istiyorsan van ı da diyarbakırı da trakyayı da yaz. genelde o sıralamalarda özeller tercih ediliyor ama yüzde 50 falan. tabi bu sana bağlı

ben yazıcam bütün devlet ecz. ondan sonra da ya özel tıp ya da özel ecz. yazacağım.Ama özelleri yazacaksam mesleği seçmem gerek çünkü şifa 50 binden almış garanti gelir.bezmialem de 60 lardan almış.Yani tıp mı ecz mı...

Hocam Şifa 50k dan aldı geçen sene sonuncuyu ama sondan bir öncekinin sıralaması 13k idi. Dolayısıyla bu seni yanıltmasın. Ayrıca 2011 deki taban sıralamasına bir bak istersen ücretlinin. Ben 4k diye hatırlıyorum :) Boşa umutlanma! Bilgin olsun..

• quote:

Orijinalden alıntı: kapgankaan

Odyaloji 24bin sıralamayla gelirmi arkadaşlar

Arkadaşlar yokmu Sorumu cevaplayabilecek kimse

• quote:

quote:

Odyaloji 24bin sıralamayla gelirmi arkadaşlar

Arkadaşlar yokmu Sorumu cevaplayabilecek kimse

Istanbul ve Bezm-i Alem belki ama bence yeni acilanlar gelir
  • up
  • up
  • 35 binle anadolu eczacılık gelir mi sizce

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eczacılık yazAcaklar iyi araştırın derim .artık eczane açmak imkansız gibi görünüyor sadece boşta kalan şehir dışı bölgelere . Merkezler 7-8 yıl açılmayacak. Ha ben kpssye girerim diyosanız olur. Bide paran yoksa ben yine 7-8 yıl beklerimde diyosan en az şöyle bi 900 milyara ihtiyacın var bunları düüşünün

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.