Şimdi Ara

ECS G41T-M7 ANAKART RAM SORUNU VE BIOS NASIL GÜNCELLENIR ? ACIL YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
895
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • S.A beyler yeni ram aldım 2 gb 1333 kasa da takılı olanda 2 gb 1333 2 sinide takıyorum 4 gb göstermısı gerekirken windwos 2 gb gösteriyor işin garibi cpuz programında 2 ramı gösteriyor ? yardımcı olun LÜTFEN

ECS G41T M7 ANAKAART http://www.ecs.com.tw/ECSWebSite/Product/Product_Detail.aspx?DetailID=1093&MenuID=16&LanID=0
    İNTEL PENTUIM 2.80 GHZ
    WİN 7 64 BIT
    SAPPHIRE HD 7750 2 GB 128 BIT EKRAN KARTI
    500 W PSU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 35 EMRE -- 21 Eylül 2014; 15:54:02 >

• Hocam 8Gb ram destegi gozukuyor.Ayrıca 2Gb DDR3 1333 cogu ram destegi var.Desteklemesi lazım eger olmuyorsa Ram slotunda bir problem ya da ramlerde bir uyumsuzluk olabilir.Aklıma baska birsey gelmiyor.
    Ayrıca live Bios Update Utiliy ile İnternet uzerinden kolayca Bios update yapabilirsin diyor.Download kısmına ya da Utilies kısmına Live Bios yazıp boardunuza uyan bir surumunu inirin.Sonra da update yapın.Zaten sadece 1 update var.Onda da yeni CPU destegi saglanmıs.Ejiffy diyor onu da indirebilirsiniz.
  • Kardsm 2 slot var zaten ikiside çalişyor ama yeni aldıgım 2 gb 1333 ram tek başına takınca kasa çalışıyor işlemci fanı filan ama ekran hıç gelmiyor bide cpuz programında 2 ramde gözukuyor işin garibi diger ram la takınca yanı iki ramıde takınça pc çalışyıor bu seferde windows 4 gb yerıne 2 gb göruyorr bıos update sis usb belegi filan atın yapın ddiyorlar bıos giriyorum usb bulamıyorum yapamadım :sS
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    z87-a Anakart için ram sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.