Şimdi Ara

ECS A780GM-A Bios Update'e Rağmen Donma Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
826
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Bios u güncellememe rağmen oyunlarda donma yapıyor acaba defalarca format atmama rağmen , anakart sürücülerini manuel olarak tanıtmama rağmen olmadı, benim yapmamış olduğum farklı bir çözüm yolu olabilir mi ? Şimdiden herkese çok teşekkür ederim

• www.ati.com sayfasından HD 3200 için bütün driverleri indirip tekrar kurun. Düzelmesi lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Matchbox -- 17 Haziran 2008; 10:59:26 >
  • Hocam söylemeyi unuttum sistem özelliklerini ;

AMD ATHLON 64 X2 5200+ DUALCORE SOKET 940
    ECS A780GM-A AMD ANAKART
    Kingston 2*1 GB 800 MHz DDR2 PC6400
    Seagate 250 GB 7200 RPM 16 MB SATA
    ASUS TA861 350WKASA
    Asus 20X DRW-2014L1T Sata Siyah LightScribe
    PALIT 1024 MB 8600GT Sup.PCI-EXP. 128bit DDR2

Nvidia'nın sitesinden en güncel sürümü kurupta denedim yine aynı :(
  • Power Supply yetmiyor olabilir.
  • Valla hocam ekran kartı 1024 mb ama basit bi ekran kartı psu ile ilgili sıkıntı olacağını sanmıyorum ama tabi dediğinizi denicem eve gidince başka bir psu denicem bu aklımda olsun ama şöyle bir şey var söylemeden geçemicem ekran kartını çıkardım onboard ekran kartı ile de denedim aynı şey donma devam ediyor ve denediğim oyunlarda Quake III Arena ve medal of honor basit oyunlar ama takılıyor
  • B
    quote:

Orjinalden alıntı: 1nf1n1ty

Valla hocam ekran kartı 1024 mb ama basit bi ekran kartı psu ile ilgili sıkıntı olacağını sanmıyorum ama tabi dediğinizi denicem eve gidince başka bir psu denicem bu aklımda olsun ama şöyle bir şey var söylemeden geçemicem ekran kartını çıkardım onboard ekran kartı ile de denedim aynı şey donma devam ediyor ve denediğim oyunlarda Quake III Arena ve medal of honor basit oyunlar ama takılıyor

Benimde Sapphire 690G anakartımda donma sorunları vardı. ATI nin sayfasından güncel sürümlerini yükledim ve sorunum çözüldü....

Sİze kartınız için yüklemeniz gereken driverların adresini vereyim, buradan kur, kurmadan öncede önceki driverları uninstall et. Birde anakartın son BIOS u yayınlandı, BIOS Update yapabilirsin.

Vista 32 için Option 1 i download edin lütfen,

http://game.amd.com/us-en/drivers_catalyst.aspx?p=vista32/integrated-vista32

• Dün gece bütün güncel update leri denedim zaten driver olarak da bios olarak ta, ama dediğim gibi haala donma var ve sadece oyunda (İşletim sistemi de Win Xp Pro Sp2)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1nf1n1ty -- 17 Haziran 2008; 14:58:36 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Matchbox Hocam sende benim gibi ecs madurusun sanırım : ) forumda başka bi yerde okudum mesajını ama bu bana ders oldu seneler önce hata yapıp yine ECS almıştım ve yine problem yaşamıştım bu sefer ECS büyüdü değişti gelişti dediler inandım ve aldım ama ne olursa olsun dünyanın en performanslı anakartı da deseler inanmıcam ve ECS diye bir anakart markası yok artık hayatımda
  • quote:

Orjinalden alıntı: 1nf1n1ty

Matchbox Hocam sende benim gibi ecs madurusun sanırım : ) forumda başka bi yerde okudum mesajını ama bu bana ders oldu seneler önce hata yapıp yine ECS almıştım ve yine problem yaşamıştım bu sefer ECS büyüdü değişti gelişti dediler inandım ve aldım ama ne olursa olsun dünyanın en performanslı anakartı da deseler inanmıcam ve ECS diye bir anakart markası yok artık hayatımda

Haklısın satmasını biliyorlar, ECS den bir yetkilinin gelipte benim sorunuma bir iki şeyler yazmasını dilerdim. Ama anladım ki bunların desteği mallarını satana kadarmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Matchbox -- 17 Haziran 2008; 16:39:17 >

• ben ecs 5200 anakart aldım. pasif soğutucu uzerine fan ekledim .ısıklı fan. canavar gibi calıştı... bios güncelledim.. ses problemim olmadı.. o/c biraz zayıf amd 4800 x2 3000 mhzde calıştırıyorum fsb 240.
  • Emin olun şanslı insanlardansınız
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.