< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
en son harita yaptırdığım ve odaları böldüğünde..ilk tamizlemesinde salona gitti temizliği yarıda kesip diğer odaya gitti..orada da açık alandaki bir noktayı es geçip diğer odalara devam etti..lidardan olabilir mi acaba??ilk zamanlar ben de tek harita ile uzun süre kullanmıştım... < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Fenerbahçe Yıkılmaz,Cümle Alem Bir Olsa Başa Çıkamaz !!
|
Bütün odaları tek seferde yaptırıyorsanız olabilir bunun yerine tek tek odaları temizliğe gönderin sonucuna bakın. Ben aldığımda da odanın birisinin orta yerini hiç bir engel olmamasına rağmen süpürmüyordu. Müşteri hizmetlerine odanın fotoğrafını attım onlar inceleyip geri dönüş yaptılar meğer o bölgeyi temizlememe sebebi o saatte aldığı yoğun güneş ışığıymış. Temizliği biraz ilerki saatlerde yada perde kapalı yaptırınca problemsiz temizlemeye başladı. Sizde de buna benzer evinize özel bir durum olabilir. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Benim cihaz her seferinde haritayı güncelliyor. Mesela haritada oda kapıları açık ama temizlik yaptığı gün kapı kapalıysa hemen o bölgeyi işaretliyor. İsterseniz oto modunda tekrar temizlik yaptırmayı deneyin ama eski harita değişebilir dikkatli olun. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Fenerbahçe Yıkılmaz,Cümle Alem Bir Olsa Başa Çıkamaz !!
|
Cihaz şu an temizlik yapıyor, tesadüf bu ya dün hanım çocuğun odasındaki şifonyerin yerini değiştirdi bugünkü durumu eski haritaya ekleyecek mi temizlik bitince bakıp söyleyeyim. Edit: Yok hocam benim kalıcı haritayı da değiştirmemiş. Hazır işi bitmişken haftalık temizliğini de yapayım dedim cihazı kapatıp temizledikten sonra açtım yine bir değişiklik olmadı. En son cihaza oto modunda sadece o odayı temizlettirdim ama bu seferde şarj dockunu bulamadı ben götürüp docka koydum dolayısıyla eski haritayı güncellemedi vaktiniz varsa bahsettiğiniz değişiklik olan odayı oto modunda temizlettirin ama cihaz docka kendisi dönsün sonucunu burada söylerseniz ilerde belki lazım olur. Edit:2 Birşey dikkatimi çekti. Dün cihazın yazılımı güncellenmişti ondan mı bilmiyorum ama cihazın üstündeki kırmızı butonu kapatıp açınca eskiden "I am relocating please wait dedikten sonra I am starting to charge " derdi bugün bu ikisinide söylemedi siz bir kontrol ederseniz sevinirim. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartel1 -- 29 Eylül 2021; 10:47:39 > |
|
Yaptim beyefendi robot sarja don dediğimde de, temizliğe başla dediğimde de hareket etmiyor, fircalar her iki komutta da dönüyor ama robot hareket etmiyor. D tof hatasi veriyor < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Dostlar herkese selam robot süpürgemiz arada yaptığı gibi yine haritayı abuk subuk şekillerde cıkartıyor. Reset map diyorum haritayı silip 3 gündür tekrar başlattırıyorum ama bana mısın demiyor ne yapabilirim? [simage]https://store.donanimhaber.com/56/2d/99/562d994d4f39014e00d58b141b2ba5f9.jpeg[/simage] |
Hocam ben ürünü ilk açılışta bir defa çalıştırdım ama 5 dakika hareket etti, sonra şarja gödnerdim bir daha şarjdan çıkıp hareket etmedi, fırçalar dönüyor , robot hareket etmiyor, uygulamada temizliyor gösteriyor ama sonra uygulamda hata verip dtof a bastırın diyor, ben apketşedim iade edecem ,içini açarsam bu s3er değişime veremem, ne önerirsiniz , ali beye götüreyim dedim , @Hepsirobot ali hocam ankaradaymış , ne önerirsiniz ? Ali hocamda açarız bu defa garanti dışı kalır iade edemeyiz dedi . |