Şimdi Ara

Ecovacs Deebot Ozmo 900 ve T serisi robot süpürgeler (175. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.981
Cevap
186
Favori
303.610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 173174175176177
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar ecovacs uygulamasinda kayitli haritalarda label areas yani isimlendirmeyi secince bir turlu olmuyoe uygulama hata veriyor? Android uygulama icin konusuyorum. Siz hic denediniz mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haritalandırıp isim verdği hayali bir yeri haritadan silebiliyor muyuz?
  • T8 aivi eski kullanıcı arkadaşlar mop yaptırırken ve süpürürken genel ayarlarınızı nasıl ayarlıyorsunuz? Burada resimlerini paylaşırmısınız?
  • Merhabalar bende robot supurge almak ıstıyorum ancak, yazılankar benı bıraz korkutuyor teknık konularda karşılaştıgınız sorunlar ve onlara uyguladıgınız cozum yollarını pek uygulamayı başaramam gıbı hıssedıyorum, bır sorum olacak sıze boyle bır robotu alıp manuel kullanabiliyor muyuz, ornegın robotu mutfaga bırakıp dugmesıne basıp supurtebılır mıyım,....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kral2429

T8 aivi eski kullanıcı arkadaşlar mop yaptırırken ve süpürürken genel ayarlarınızı nasıl ayarlıyorsunuz? Burada resimlerini paylaşırmısınız?
    Ben mop aparatını çıkarıyorum.
    Sadece moplama yapılacağı zaman takıyorum.

Iyi forumlar...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kızım_Aleynam K kullanıcısına yanıt
    Bende T8 AİVİ var kullanımı çok basit. Tek seferde harita çıkardı. Ama sizin dediğiniz gibi odaya koyup çalıştırabilexeğiniz modellerde var. İrobot romba 6xxx serisi gibi. Ama ana konuya bakarsanız orada size daha çok seçenek sunarlar.
  • melodramm kullanıcısına yanıt
    Ama zaten çıkarmazsanız halıya çıkamaz ki. Daha çok ayarlar menüsünü merak ediyorum. Mesela yeni güncelleme ile advance mode gitmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kral2429 -- 29 Aralık 2020; 12:2:6 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kral2429

Ama zaten çıkarmazsanız halıya çıkamaz ki. Daha çok ayarlar menüsünü merak ediyorum. Mesela yeni güncelleme ile advance mode gitmiş.
    Bazen sadece mop yapacağımız zaman o şekilde kullanabiliyoruz.
    Ben genelde custom mode ile temizlik yaptırıyorum.
    İstediğim yeri haritadan işaret edip temizle diyorum.

Cok fazla yazılım içinde boğulmaya gerek yok.

Iyi forumlar...

Ben area dan seçiyorum oda oda süpürüyorum.
  • Benim bir sorum var,elimle alıp haritalandırdığım yere götürüp komut versem işlemi yapar mı? Neden soruyorum çünkü mop yaptıracağım bölgeye yolladığım zaman mop yapa yapa gidiyor,halı varsa kaldırmak zorunda kalıyorum. Böyle imkanım yoksa bundan sonra mopu takmadan yönlendirip sonra mopu takmayı düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnurFB1453 -- 29 Aralık 2020; 13:38:6 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnurFB1453

Benim bir sorum var,elimle alıp haritalandırdığım yere götürüp komut versem işlemi yapar mı? Neden soruyorum çünkü mop yaptıracağım bölgeye yolladığım zaman mop yapa yapa gidiyor,halı varsa kaldırmak zorunda kalıyorum. Böyle imkanım yoksa bundan sonra mopu takmadan yönlendirip sonra mopu takmayı düşünüyorum.
    Custom seçeneği ile gönderin.
    Ancak yol üzeri komple halı kaplı ise mop apqratini çıkarıp göndermek sonra takmak daha kolay olur.

Iyi forumlar...
  • Benim haritayı çıkardı ama mutfak ve banyoya girmedi. Docka geri döndü. Şimdi sadece oralara nasıl göndereceğim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hhuctas

Benim haritayı çıkardı ama mutfak ve banyoya girmedi. Docka geri döndü. Şimdi sadece oralara nasıl göndereceğim?
    Once harita çıkarması lazim.

Auto mod ile yeniden gönderebilirsiniz

Iyi forumlar...

Teşekkürler auto ile tekrar gönderdim fakat heryere tekrar gidiyor. Yine oralara gitmiyor. Önleri açık bekliyorum ama geri dönüyor
  • Arkadaşlar böyle bir mail aldım, biraz baskı istiyor arkadaşlar heralde.

T serisi cihazlar için satış ve satış sonrası teknik servis çalışmalarımız devam etmektedir. Şirketimiz tarafından ithal edilmemiş ürünler maalesef 2 yıl garanti kapsamında değildir.

Saygılar,

Mustafa S.

ECOVACS Türkiye

Adress: Axis Istanbul Office B2 Block No:65, Eyüpsultan, Istanbul

Tel: +90 212 663 30 15 Mob: +90 530 927 57 89

Website: www.ecovacsturkiye.com

• quote:

Orijinalden alıntı: hhuctas

Teşekkürler auto ile tekrar gönderdim fakat heryere tekrar gidiyor. Yine oralara gitmiyor. Önleri açık bekliyorum ama geri dönüyor
    Sizin cihazin modeli.nedir
    Bizimki girmeden mutfağın Bilen haritasını çıkarmıştı zamanında

Iyi forumlar...
  • hhuctas H kullanıcısına yanıt
    Ben ayrı değilde area ile yapmıştım tek seferde haritayı çıkardı. Daha sonrada neresi süpüreceksem oraya gönderdim gene areadan
  • msyildiz06 M kullanıcısına yanıt
    Evet zaten biz bunu bilerek almıştık ama yeni açıldı ecovacstürkiye.com.tr. Şuan değil ama ilerleyen zamanlarda belki birşey olabilir. Ama inşallah sıkıntı çıkarmayacak cihaza bekliyor.
    Aynen bizim cihazda dediğimiz gibi banyoya giremedi ama haritasını çıkardı.
  • Bende baktım şimdi haritaya işlemiş orayı :)
  • 
Sayfa: önceki 173174175176177
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.