|
Normal elektrikli toz torbasından farklı mı acaba? Ben bi tane elektrikli süpürgenin toz torbasını uydururuz diye düşünmüştüm. |
Ecovacs Deebot Ozmo 900 ve T serisi robot süpürgeler (107. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Ben de HBden 4900 TL ye 950 modeli alarak aranıza katıldım. Sipariş elime 2 günde ulaştı. @Hepsirobot Ali Hocama değerli yorumları ve katkıları icin teşekkürler. -
Benim de Aliexpres den 23 Kasım da sipariş ettiğim t8 aivi dün akşam üstü işleme alınmış. Ama henüz bir kargo hareketi yok. Daha önce alan arkadaşların 1 hafta ile 15 günlük bir bekleme ve habersizlik sürecinden yana tecrübesi var galiba. O yüzden ben de panik yapmadan bu süreyi tamamlamayı hedefliyorum. İnşallah hepimiz kazasız belasız kavuşuruz robotlarımıza:) -
Arkadaslar merhaba, ben Ecovacs osmo 950 i yeni aldim. Ev 3 katli bu nedenle multifloor seçeneğini seçtim. 2 bölgenin haritasını başarılı kaydetti. 3. bölgeyi başarılı taradı ve haritayı çıkardı. Ama kaydet dediğimde harita limitini aştınız diyor. En fazla 2 haritamı kaydedebiliyor. Bizim evde basamak çok olduğyndan 4 ayrı yeri hafızasına alması lazım. Çözümü bar mı? Teşekkürler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Neden 2 dedi bilmiyorum ama 950 ve T8’lerde harita limiti için kendi söyledikleri değer 3’tür. -
-
Vay be adamlar milandan yolluyorlar 3. Günde elinizde oluyor. Biz İstanbul’dan alıyoruz 4-5 gün sürüyor. Harikaymış -
Ben bugün mağazayla konuştum, kargo numarasını girmişsin ama, paketleri hala kargo ofisine teslim etmemişsin dedim.
Birkaç gün daha bekle lütfen dedi.
-
Belki işinize yarar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oceanofmemories -- 27 Kasım 2020; 17:50:52 >
-
Merhaba arkadaslar..ben de bugun robot supurge arayısıma son verdım..bu arastırma surecınde yardımlarını esergemeyen @hepsirobot Ali hocama cok cok tesekkur ederım..ozmo 950 - T8 aivi- ozmo 920 derken nıhayet bugun 2 tane ozmo 920 alarak bu ısı nıhayete erdırdım..amazon.de satıcı amazon olarak 2 tanesı 790 euro ya geldı..henuz kargo tarıhı bellı degıl..ınsallah sagsalım sekılde elıme ulasır..ilgılenen olursa dıye lınk:
amazon.de
Ecovacs Deebot Ozmo 920 süpürme ve silme robotu – 2’si 1 arada elektrikli süpürge robotu, silme fonksiyonlu ve akıllı navigasyonlu – Google Home, Alexa ve uygulama üzerinden kontrolhttps://www.amazon.de/-/tr/dp/B084ZR6HWN
-
-
Bu hangi site -
17 Track -
O site hata veriyor bende -
Kargonuza işlem yapılmamıştır henüz o yüzden.
Jnet in kendi sitesinden de bakabilirsiniz. Sonuçta veriyi oradan cekiyor -
Hata oluştu yazıyor -
Bugün kuzenimin hanımını (53) covidden kaybettik içimiz yanıyor keşke o süpürge hiç gelmese de o geri gelse...Halamın durumu da kritik.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnurFB1453 -- 27 Kasım 2020; 19:23:14 > -
Allah rahmet eylesin. Mekânı cennet olsun. Başınız sağ olsun...
Halanızada, Rabbim acil şifalar versin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Allah rahmet eylesin, sizlere de sabırlar dilerim. -
Bu telefon numarasını ne için alacağız?
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
Hızlı