Şimdi Ara

Ecocard nedir?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.067
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Meraba arkadaslar best10 hesabi acacagim ve best10 a ecpayz ile para yatirip cekmeyi dusunuyorum ve ecopayz in Ecocard talebinde bulunacagim su ki bu Ecocard normal kredi kartimi nasil bisey tam olarak mantigini anlamadim yoksa paypal nakit kart gibimi kartin icine ne kadar para yatirirsak yatirdigimiz parayimi harciyoruz ?

Mobil den konuyu actim yazim yanlisi olabilir kusurabakmayin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bilen birisi yokmu?

• Ecocard e-cuzdan hesabıdır arkadaşlar....

internet üzerinden vadesiz banka hesabı gibi düşünün. Türkiye de bankalarda açtığınız hesaplar kadar güvenlidir.

normal alışverişlerinizde dahi kullanabileceğiniz bir kart gönderir. bu kart ile paranızı teb atmleriniden çekebilirsiniz. Düzenli olarak kestiği bir ücret yoktur. Sadece atmden çekerken hesabınızın türüne göre (silver, gold, platin) masraf alır.

para yatırma işlemini banka hesabınızdan havale ile yapabilirsiniz. türkiyede anlaşmalı inpay diye bir şirketi vardır.
  • Eco hesabınız 6 ay kullanılmaz ise bir miktar para alıyorlar diye okumuştum Eco nun sayfasında bir yerde. Sanırım 6 ay için 3 lira civarında bir şeydi.

• quote:

Orijinalden alıntı: lionking42

Ecocard e-cuzdan hesabıdır arkadaşlar....

internet üzerinden vadesiz banka hesabı gibi düşünün. Türkiye de bankalarda açtığınız hesaplar kadar güvenlidir.

normal alışverişlerinizde dahi kullanabileceğiniz bir kart gönderir. bu kart ile paranızı teb atmleriniden çekebilirsiniz. Düzenli olarak kestiği bir ücret yoktur. Sadece atmden çekerken hesabınızın türüne göre (silver, gold, platin) masraf alır.

para yatırma işlemini banka hesabınızdan havale ile yapabilirsiniz. türkiyede anlaşmalı inpay diye bir şirketi vardır.

Hocam ecopayz yani ön ödemeli kart olarak geçiyordimi paypal nakit kart gibi
    ?

• Evet Aynen öyle.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.