Şimdi Ara

Eco Round Hakkinda Bilgilendirme

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
5.659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar takimdaki tum oyuncularin 4000$ i varken 8-0 yeniliyorken eco round yapalim diyen ve uymayinca da bir ton kufur eden turk arkadaslar gibi oyuncular icin bilgilendirme ypmak istiyorum.

Benmi eco round nedir blmiorm yoksa bizim oyuncularimizmi ?

En cok eco round lafini da bizim ulke oyuncularindan duyuyorum.

Eco round nedir ?

Tab a basarsin takiminin sahip oldugu paraya bakarsin. Eger takimda riffle dedigimiz yani daha guclu silahlari ( guclu derken damage bakimindan dedim zaten her silah yerine gore ve oyuncunun kabiliyetine gore guclu) alabilecek para yoksa max 300-400$ harcanarak rounda baslamak ve bitirmektir. Onemide bir daki ele biriken parayla o silahlari elde etme amacidir.

Smdi sen gelip bana 4000 e eco dersen ben sana oyunu bliomusun diye sorarim. Gel gelelim birde eco roundlar hep o round u kaybetme ustunw temellendirir. Aksine bu becerisizliktir. Ben eco round la awp ak 47 dusurdugumuz ve o round u kazandigimiz nice roundlar yasadim. Ama gel gorki bizde direk olmeye hazir. Cnku kisi kafasina yerlestrms elimde m4a1s yoksa napablirim ki diye ? Sanki tum oyun ak 47 ve bu silah trundeki silahlar ustune kurulu. Demekki sen ump p90 mp7 yada five seven yada baska silahlari kullanamayacak kadar yeteneksizsin bn bnu dusunurm.

Hemde 8-0 yeniliosun. Ki bahsettigimde zaten 1. Eco yapilmis adam 2. Ecoyu yapmak istiyor. Bende diyorum ki zaten yeniliyosun, auto mu kascaz hepimiz ? Amac ne ?

Yani ben yeri geliyor eco round da ecoya uymayip o dandik ddgnz ump -45 ile oyunu aliorm.

Lutfen sole sagdan soldan prolardan duyma sozleri anlamini bile blmeden kullanmayin.

Rahat ol ya , gucsuz silah yoktur ya kim cikip diyebilir. Ben her zaman soyluyorum gucsuz silah yoktur guclu oyuncu vardir .

E karsindaki de global olmadigina gore , five seven ile 4 adam alip eco round kazanmadikmi ? Mp 9 larla oyun cevirmedik mi ? Cevirdik.

Hatta diger en gicik kaptigim bir konu allah askina Turk oyunculardan istihram ediorm. 4-0 dan snra helede karsi takimda bir turk varsa ona serzeniste blunup aglamayin. Yok zaten yenildik salin yok karsiya mesaj yazmalar abi bizim takim kotu yendiniz saldik demeler.

Biz ne maclar cevirioz ama adam daha 4-5 sifirda yok yenilcez kasmayi birakayim mantgiyla oyun zevkine zarar veriyor. Ben 2 kisi tasiyosam 3. Yani senin salmani tasiyamam ki.

Nedense hepde bizim ulkedeki oyuncularla problem yasiorm. Nedense ? Cidden anlayamiyorum. Yabanci adam gelio yenilsede ustune dusen herseyi yapio. Ama ne zaman bizden biri ile girsem , ( genelleme yapmiyorm cok iyi ve terbiyeli oyuncularimizda var. Bu nedenle yok genelleme yapiosun yada sucluosun gbi anti yorunlari kabul etmiyorum. Belirtmek isterim. Cogunluk anlaminda konusuyorum. Belirli az sayida topluluk icin degil yani. Muhakkak her ulkenin skntili oyunculari var ama ben oyuncu izellikleri acisindan kastediyorum) ama bizim ulkemizin %80 i bu tur sorunlar yasatmaya mailli arkadaslar. Zevk aliyorlar heralde artk nediim.

Ve eger haksiz oldugum varsa mantikli her elestiriye acigim. Hatali cumlelerim varsa duzeltmeyede hazirim. Kimseye fikrini belirtti diye darilip gucenmem. Hatali oldugum cumlelerim varsa sizlerle duzeltmeye hazirim. Yani kotu bir niyetim yok amacim sadece biraz olsun tecrube edindigim konularda biraz serzenis biraz da bilgi verme amaciyla fikirler vermek.

Herkese kolay gelsin. Bol fraglar guzel oyunlar.

Yorumuna cevap vermedigim kisiler gercekten ya agir uslub kullanmis yada yol gosterici olmayan, mantikli olmayan, sirf yazmis olayim diye yorumlar yapmis kisiler kategorisindedir. Dogal olarak ignore edecegim.

Onun haricinde yardimlari ve yapici yorumlar icin de ayrica tesekkur edecegm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stattrak -- 17 Ağustos 2015; 18:17:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ağlıcaksanız oynamayın bu oyunu
  • kardeş öncelikle gözüm kanadı bu nasıl bir yazım şekli
    genel olarak haklısın. örnek olarak bugün supreme maçınca pistolü verdik. herkes tec9 armor yaptı, bir kişi full eco. sonraki el biz full eco yaptık, adam tec9 armor çekti:( bu seviyeye gelip ekonomi hakkında hiçbir fikri olmayan oyuncular var. yeni rank lazım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f0rest -- 17 Ağustos 2015; 18:12:06 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Onu geç pistolu yendik takımda bi türk var pistolu yendik eco yapalım dedi çektik yenilmiştik o round sövmeye başladı eco yapmadık diye böyle oldu ne bos adamlar var :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: f0rest

kardeş öncelikle gözüm kanadı bu nasıl bir yazım şekli
    genel olarak haklısın. örnek olarak bugün supreme maçınca pistolü verdik. herkes tec9 armor yaptı, bir kişi full eco. sonraki el biz full eco yaptık, adam tec9 armor çekti:( bu seviyeye gelip ekonomi hakkında hiçbir fikri olmayan oyuncular var. yeni rank lazım...

Haklisiniz, maalesef durun boyle. Fikirlerinize katilmakla beraber , ilginiz icinde ayrica tesekkur ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: İnnocent Man

Onu geç pistolu yendik takımda bi türk var pistolu yendik eco yapalım dedi çektik yenilmiştik o round sövmeye başladı eco yapmadık diye böyle oldu ne bos adamlar var :D

Ancak oyunda yada sanal dunyada kufur edebiliyorlar. Normalde yapamayacaklarini tabikide ancak burada yapabilecekler. Maalesef sizinde dediginiz gibi. Durum boyle olunca insan birsey de diyemiyor ki :) Smdi bende kufur etsem ondan farkim kalmicak. O yuzden boyle oyuncuksri mutelemek yada dislayip sadece ozel lobilerle yalniz olmadan oyuna girmek daha mantikli cozumlerin basinda geliyor gibi. Daha napalim . :(

İlgin icin cok tskr ederim innocent man.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stattrak -- 17 Ağustos 2015; 18:23:57 >
  • Türklerle oyuna girme , bazen elemanlar çağırıyor onlarla oynamamak için tek başıma giriyorum :D

Oyuna türk gelince de çaktırma türk olduğunu bu kadar basittttttttt
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozan1212

Türklerle oyuna girme , bazen elemanlar çağırıyor onlarla oynamamak için tek başıma giriyorum :D

Oyuna türk gelince de çaktırma türk olduğunu bu kadar basittttttttt

Yok zaten normalde , profilimden gruplarima kadar hepsi baska ulkelere bagli. Fakat bazen ingilizce konusurken anlayanda var anlamayanda. Genelde anlamiyorlar. Speaking i allahtan o acidan ii kullanmaya clisiorm. Fakat caktiklarinda nie ingilizce konusuosun diye kufur eden bile ckiyor :D

Ya gl hf diosun onda bile anana sovuyo , :D Nediim :D hemde bunu yapan soyleyen kisi rahat 20+ :D

• rifle dediğin m4a4-s alınca 800 kalıyor. Kevlar da alınca nade-kit-helmet alıcak paran kalmıyor. yani 4bin civarı eco ypamak doğru olan. 8-0 yenilmek herhangi birşeyi değiştirmiyor. Sonuçta o sideda 15 el oynayacaksınız. 7 round az değil. ctde pistol roundu kaybedince 3.rounda kadar eco yapılmasının bi nedeni var. sürekli p90+scout çekmek sence mantıklı mı? Forcebuy dediğimiz şey adı üstünde forcebuy. Zorunluluk durumu yani. Halftime gelir oyun sonu gelir o zaman yapılır.

O dediğin yok şu silahla kaazadık yok 5-7le kazandık muhabbetleri tamamen misplay. Yoksa full eco olarak da round alabilirsiniz. İmkansız değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-42B93504E -- 17 Ağustos 2015; 19:11:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: greencraft

rifle dediğin m4a4-s alınca 800 kalıyor. Kevlar da alınca nade-kit-helmet alıcak paran kalmıyor. yani 4bin civarı eco ypamak doğru olan. 8-0 yenilmek herhangi birşeyi değiştirmiyor. Sonuçta o sideda 15 el oynayacaksınız. 7 round az değil. ctde pistol roundu kaybedince 3.rounda kadar eco yapılmasının bi nedeni var. sürekli p90+scout çekmek sence mantıklı mı? Forcebuy dediğimiz şey adı üstünde forcebuy. Zorunluluk durumu yani. Halftime gelir oyun sonu gelir o zaman yapılır.

O dediğin yok şu silahla kaazadık yok 5-7le kazandık muhabbetleri tamamen misplay. Yoksa full eco olarak da round alabilirsiniz. İmkansız değil.

Fikirlerinize katilmakla beraber p90 ve scout cekmek neden mantiksiz onu anlayamadim ?

Scout bnce en seri ve guclu silahlardan birisi. Eco yerinde guzeldir. Herseyin zamani var yani ben elimde 4000 varken neden eco kalayim ki. Ustelik 8. Round. Evet ilk 3 el eco kalmak olabilir. Zaten bununla ilgili yazimda herhangi bir yorumda bulunmadim.

Tabiki herkesin bir oyun stili vardir. Ama ben eco konusunda bahsettiginiz fikre katilmiyorum. O zaman her 4000 de eco mu yapalim. Yani benim vermeye calistigim.mesaj daha cok eco nun nerede ciddi anlamda gerekli ve gereksiz oldugu ile ilgili yoksa kisisel eco tercihlerine saygim var. Ama 4000 de eco yurumek bnce bu skorda tamamen kisisel tercih. Eminim bircogu o skorda ve 4000 de 2. Ecoyu yapmaz. Yani 2. kez eco kalmanin bir mantigi yok benim icin. Bunu belirtmek istedim. Ama yinede fikriniz ve aciklamalariniz icin cok tesekkur ederim sonucta fikrinizi tavsiyelerinizi en guzel sekilde aciklamissiniz. Bu baglamda 1 gunde soz tavsiyenizi dinleyecegim. Denemekten zarar gelmezki. Denemeden bilemeyiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stattrak -- 17 Ağustos 2015; 19:20:32 >

• Stattrak kullanıcısına yanıt
    Şöyle söyliyeyim p90-scout çekince rifle-awpye karşı dezavantajlı durumda oluyosun ve ekonomin sıfırlanıyor. Onun yerine 1 round bekleyip full buy yaparak eşitlenmek daha mantıklı. 4000 yetersiz dedim zaten. Önceden eco yapıp yapmaman ya da 8 kere kaybetmen ben ebişeyi değiştirmez. Sonuçta ecoyu full buy için yapıyorsun. O zaman ilk ecoyu niye yaptınız? İlk ecoda para kazanamadıysanız mecburen ikincisini de yapıyorsunuz.
  • 4000 para var

3200 e m4 aldi adam
    600 e kevlar aldi hadi zaten ak tek atiyor diye
    200 ede bir flash aldi bu adam sis he defuse kit kullanmayacak mi

Yani hani t de 3700 para varken ak + kevlar cekmek adamin isine gelmeyebilir. zaten oyun acilmiyor round alamiyorsan taktiksel esya kullanmadigindandir.

Mesela 4 pre giriyoruz bir ruski arkadas geliyor 3500 para var eco sadece pistol alin dedik herkes p250 tec9 falan cekti adam zirh + p90 eli alamadik biz tam cektik adam eco kaldi bu seferde oyun 4v5 e donuyor.

Yani takima bagli kalmak lazim. Hani sende 4000 adamlarda 2500 var o zaman onlar eco kalir sen zirhsiz ssg p90 bizon falab alirsin hem ekonomi dengelenir hem el alma sansi artar

• 8-0 yeniliyorsun. para 4000$. round kaybedince 3400$ geliyor. bu durumda full eco kalınmalı mı diyorsun?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takım çekemedikten sonra 1 kişi çekse ne olacak ?

• f0rest kullanıcısına yanıt
    Full eco kalınmalıo demiyorum. Loose aldıkça daha fazla para geldiğini ben de biliyorum. 4000e full buy yapılamaz diyorum.
  • sonuna kadar katılıyorum. türklerle oynadığım 100 maç varsa 90nında bu tür sıkıntıyı yaşadım. yensekte yenilsekte yaşadım. abartmıyorum yüzde doksanı arızalı tip ve oyun için girmiyo amaç farklı. ya ruslara dalaşmak için yada takımda veya karşı takımda türk varsa ona bulaşmak için giriyo. bu oyunu bırakırsam sırf bu yüzden bırakıcam. kazandığımız maçta bile küfür hakaret. ve son olarak lütfen ego tatmin etmek için 10 round sonunda hala 2-3 kill i varken TT verme telaşında olan türk arkadaşlar lütfen uzak durun . az ötede oynayın.
  • 4000$ varken çekmek mantıksız olur.eco gidersin,diğer round awp+m4 alırsın.Famas ve scout la rakibin awp sini ve ağır silahlarını durdurmak çok güç olur.Zaten çekeceksen eğer o 4000 dolara kadar beklemiceksin.2000-3000 neyse force layıp giriceksin.He alamadın roundu battınmı ozaman bekle m4 parası çıkana kadar.He bazen oyundan ümidi kesersin her daim çekersin.Ben genelde 3000-4000$ olduğunda armor+five seven oynarım.yada tec9.Kaybedersen telefisi kolay olur.Ama famas çekip kaybedersen telafisi zor.
  • Takım eco yaparken alacağın bir silahla rakipten 2 kişiyi indiririm diyorsan al gitsin. O iki kişiden düşen silahtan takım arkadaşların nemalanır eli bile alabilirsiniz.

• t tarafında ak47 ile full buy 4700$, ct tarafında m4a1-s ile 5600$. ct tarafında 4000 dolar ile satın almaya çalışırsan anca smg alarak full buy yapabilirsin. sadece dust 2 oynadığın da burada belli oluyor. smg ile cobblestone, train gibi haritalarda smg ile koşturursan kan alırlar adamdan. bence oyunu biraz daha öğrenmeye çalış. cs:go tamamen utility üzerine kurulu bir oyun. cod ve bf gibi hedöö diye koşturamazsın sağda solda.

• Eğer oyun 4-0 veya üstü ise ve 4000$ varsa o el her türlü buy yapılır.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.