Şimdi Ara

Eco Bubble Ne Kadar Etkili Çalışıyor??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
6.024
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar samsung makinelerdeki eco bubble olayının yıkamaya katkısı olduğunu,daha düşük sıcaklıkta bile daha iyi performans verdiğini,daha iyi temizlediğini vb iyi yönlerinin olduğunu iddaa ediyor.

Youtube'dan yıkama videolarına baktığımda bazılarının az bir deterjan ile çok iyi köpürdüğünü gördüm,bazı videolarda ise bolca deterjan atmasına rağmen bir türlü köpürmediğini gördüm.

Kullanan arkadaşların yorumlarını bekliyorum,gerçekte bu ecobubble bolca köpürüp,giysiyi daha iyimi temizliyor.Yoksa tamamen bir pazarlama taktiği mi?

• Aslında bu Samsungun pazarlama taktiği.Bence her ne kadar detarjanı bol bol köpürtsede az su ile çok lekeli çamaşırların tamamen temiz çıkacağını düşünmüyorum.Bunlar piyasada satın alınırken kullanıcıya ek olarak gösterilen özellikler.Genelde Samsung marka çamaşır makinesi alınacaksa bence Eco Bubble serisi alınmalı.En azından diğer serilerine göre daha başarılı.

Orijinalden alıntı: @CAN@

Aslında bu Samsungun pazarlama taktiği.Bence her ne kadar detarjanı bol bol köpürtsede az su ile çok lekeli çamaşırların tamamen temiz çıkacağını düşünmüyorum.Bunlar piyasada satın alınırken kullanıcıya ek olarak gösterilen özellikler.Genelde Samsung marka çamaşır makinesi alınacaksa bence Eco Bubble serisi alınmalı.En azından diğer serilerine göre daha başarılı.

aynen hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: lazpanyol

quote:

Orijinalden alıntı: @CAN@

Aslında bu Samsungun pazarlama taktiği.Bence her ne kadar detarjanı bol bol köpürtsede az su ile çok lekeli çamaşırların tamamen temiz çıkacağını düşünmüyorum.Bunlar piyasada satın alınırken kullanıcıya ek olarak gösterilen özellikler.Genelde Samsung marka çamaşır makinesi alınacaksa bence Eco Bubble serisi alınmalı.En azından diğer serilerine göre daha başarılı.

aynen hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Impression -- 12 Temmuz 2013; 23:00:43 >

Orijinalden alıntı: Impression

E arkadaşlar o zaman Eco bubble mı tercih edilmeli yoksa Lg nin Buharlı yıkama sistemi mi? Sizce Neden?

Bu makinalar buharlı temizlemeden ziyade tazeleme fonksiyonuna sahipler yani kötü kokan çamaşırlara buhar nüfuz ettirip koku moleküllerini çamaşırdan uzaklaştırıyorlar. bende aynı süreçten geçtim lg ve samsung arasında kararsız kaldım sonrasında electrolux aldım son derece memnunum 8kg 1400 devir buharla tazeleme özelliğde mevcut.

Orijinalden alıntı: svideoz

quote:

E arkadaşlar o zaman Eco bubble mı tercih edilmeli yoksa Lg nin Buharlı yıkama sistemi mi? Sizce Neden?

Bu makinalar buharlı temizlemeden ziyade tazeleme fonksiyonuna sahipler yani kötü kokan çamaşırlara buhar nüfuz ettirip koku moleküllerini çamaşırdan uzaklaştırıyorlar. bende aynı süreçten geçtim lg ve samsung arasında kararsız kaldım sonrasında electrolux aldım son derece memnunum 8kg 1400 devir buharla tazeleme özelliğde mevcut.

LG'de normal yıkamaya buhar eklenebiliyor. Tam emin değilim ama Samsung'da yok buharlı tazeleme.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Daha Fazla Göster
  • Aynen LG ye her programa eklenebiliyor diye biliyorum. Samsungda da yeni Air-Wash sistemi koymuş ama tazeleme için sadece.

Sanki mantık olarak buhar daha etkili olur gibi geliyor amaaa =?
  • Bencede buharlı çamaşır makinesi kullanmak daha mantıklı. 1 -2 kez giyilmiş kıyafeti buharla havalandırmak daha iyi diye düşünüyorum. Eco bubble'da oluşan köpüğün arınması içinde makinanın daha çok elektrik, su kullanması gerek.

Orijinalden alıntı: GülçinGE

Bencede buharlı çamaşır makinesi kullanmak daha mantıklı. 1 -2 kez giyilmiş kıyafeti buharla havalandırmak daha iyi diye düşünüyorum. Eco bubble'da oluşan köpüğün arınması içinde makinanın daha çok elektrik, su kullanması gerek.

Evet aslında öyle olması mantıklı fakat samsungun iddasıda deterjan komple çözündüğü için durulamasıda çok daha hızlı gerçekleşiyor(muş) Normalde giysi aralarında deterjan kalabildiği için durulama esnasında bile o deterjanlar defalarca ortaya çıkabiliyor(muş)

Bende bu yüzden zaten sorma gereği duydum foruma gerçekten iyi temizliyormu diye (ecobubble modunda) Çünkü internette çok iyi yorumda var çok kötü yorumda kafam karıştı resmen

• quote:

Bencede buharlı çamaşır makinesi kullanmak daha mantıklı. 1 -2 kez giyilmiş kıyafeti buharla havalandırmak daha iyi diye düşünüyorum. Eco bubble'da oluşan köpüğün arınması içinde makinanın daha çok elektrik, su kullanması gerek.

Diğer markalar köpüğü kontrol altında tutmaya çalışır samsung ise köpürtüp duruyor bu yöntemi mantıklı bulmuyorum.

Stereo: Lenco 3808 Turntable - Denon PMA 720 Amp - Denon DCD 720 Cd Player - Onkyo 6130 Network Player - Heco VictaPrime 702 Espresso
    Misc: Cowon D2 - Sony D-EJ1000 discman - Sony WH1000XM3S - Apple Airpods Pro - Jabra Elite 75t Active - Miband 4 - Apple Watch 6 Nike Series Silver 44 mm - Ipad 10.2” 7th generation
  • quote:

Orijinalden alıntı: svideoz

quote:

Diğer markalar köpüğü kontrol altında tutmaya çalışır samsung ise köpürtüp duruyor bu yöntemi mantıklı bulmuyorum.

Dediğinize katılıyorum köpük zaten çamaşırı temizlemez.

eco bubble yanı sıra deterjan da önemli, bazı deterjanların kalıntı yaptığını söylemişti bizim hanım :) makinemiz samsung ve eco bubble ile çalışıyor hep, ama kalıntı olabiliyormuş yine de herşey rağmen

Orijinalden alıntı: zebetosu

eco bubble yanı sıra deterjan da önemli, bazı deterjanların kalıntı yaptığını söylemişti bizim hanım :) makinemiz samsung ve eco bubble ile çalışıyor hep, ama kalıntı olabiliyormuş yine de herşey rağmen

Tabiki hocam,her deterjan uyumlu olmayabiliyor sanırım.Hatta bir tane teste aynı oradan 3 tane deterjan koymuşlar 2 tanesi hiç köpürtmedi neredeyse

Genel olarak temizlemesinden memnunmusunuz? eco bubble programından,kısa programdan filan?

Tabiki hocam,her deterjan uyumlu olmayabiliyor sanırım.Hatta bir tane teste aynı oradan 3 tane deterjan koymuşlar 2 tanesi hiç köpürtmedi neredeyse

Genel olarak temizlemesinden memnunmusunuz? eco bubble programından,kısa programdan filan?

İyi ama, köpürmenin yıkanan çamaşırların yapısı ile de ilgili olduğu unutulmamalı. Mesela gözenekli yapısından dolayı tül perde çok fazla köpürür. Zaten bu da çoğu kullanma kılavuzunda yazar. Yani yıkanan çamaşır da köpürme olayında önemli.
  • Impression kullanıcısına yanıt
    evet genel olarak hanım memnun, dolayısıyla da ben de :) kısa yıka programı var 15 dakka hanımın çok hoşuna gidiyor, az kirlenen şeyleri atıp çıkarıyor hemencecik
    "Bir yandan korkun bir yandan umudun varsa iki kanatlı olursun; tek kanatla uçulmaz zaten."
    Mevlana Celalettin Rumi
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.