Şimdi Ara

Eclipse proje oluşturma hatası (Çözüldü)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.985
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    Eclipse de proje oluşturmaya çalıştığımda şöyle bir hata almaktayım. Sizce sorun nerede olabilir?
    API 17 yüklü ve bununla derleme yapmaya çalışırken alıyorum hatayı.

Eclipse proje oluşturma hatası (Çözüldü)

API 19 ile derleme yapınca hata almıyorum ancak bu seferde layout,menu ve activity_main.xml dosyaları oluşmuyor.

Çözüm
    quote:

i solved this problem by choosing empty activity rather than blank activity then the src and layout was generated automatically

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mechatronik -- 28 Haziran 2014; 15:05:27 >

• büyük ihtimal api level 17 de appcompat kütüphanesi yerleşik olarak bulunmuyor o yüzden.
    appcompat v7 yi dışardan indir eclipseye import et daha sonra projene sag tıkla propertiesten android kısmına gir en alttan import et onuda projene dahil et ondan sonra calısır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Burada bahsi geçen sorunu yaşıyorum.
    http://stackoverflow.com/questions/22278479/eclipse-doesnt-generate-mainactivity-java-activity-main-xml

Güncellemeleri gerçekleştirdim. Yine de çözüme ulaşabilmiş değilim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mechatronik -- 28 Haziran 2014; 13:51:39 >
  • Android Studio ya gecmeni öneririm veya eclipse 4.4 cikti onu indir kur sdkyida bastan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.