< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
** ECA PROTEUS PREMİX **Kullanıcıları (64. sayfa)

-
-
Merhaba bu kombiyi almaya karar verdim ama okuduğum kadarıyla farklı serilerde farklı marka iç malzemeler kullanılmış üretim tarihi olarak önerebileceginiz bi Aralık var mı? Aldığım yere üretim tarihini ona göre sorayım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Çok teşekkürler
Merhaba,
İlk öncelikle emekleriniz için teşekkürler 2 gün önce demirdöküm aden kombim arızalanıp 5 bin civarı masraf açınca tamir yerine değiştirmeye karar verdim.
Bir çok grupta yazılarınızı okudum videolarınızı izledim evim 110 m2 2+1 İstanbulda mutfak peteğini söktüm 5 petek Bi havlupan var 20 bin bütçe ile sanırım önerdiğiniz kombilerin başında bu model geliyor. Başka önerebileceğiniz güncel bir model varımdır acaba.
İyi günler
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhaba videolar bana ait değil ama forumdaki resimler bana ait
Eca proteus premix öneririm. Kaliteli bir cihaz. Bütçenize uygun Başka marka model öneririm ama bu defa da umarım kafanız karışmasın
Baymak duo tec compact, Daikin vz 23 premix, Baymak lunatec, Arçelik atria, beko smart logic
Arçelik Beko kombileri Alarko üretiyor
Önerdiğim tüm kombiler paslanmaz çelik premix eşanjör ve pirinç hidroblokludur
Plastik yok risk yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkür ederim önerdiğiniz kombileri inceleyeceğim.
Merhaba bende eca proteus premix de karar kıldım.
Gittim direk yerinde inceledim. Açtık hatta cihazın içine baktık aldığım yerde cumartesi günü değişim yapılacak bakalım umarım uzun yıllar memnun kalırım.
Hayırlı olsun
Montajdan sonra kombinin içinin resimlerini çekip buraya yayınlayabilirseniz iyi olur
Merhaba alalı 2 yıl kadar oldu e5 hatası alıyorum nasıl düzeltebilirim
SICAK SU GELİYOR AMA ASE VE sonrasında E5 hatası
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilonsahiden -- 4 Eylül 2023; 13:46:24 > -
-
Kullanım kılavuzuna bakın. Cihazınız 5 yıl garantili. Bir sorun varsa servis halleder
Merhaba
Kollektörü alüminyum değil çelik,pirinç malzemeden debi ayarlı ve hava pürjörlü alın
Oda term. Honeywell T3R
Kombinin altında plastik vana ve filtre değil
Metal ve tam geçişli vana ve filtreler kullanın
cevap için teşekkür ederim hocam.
t3r için kombiyi uzaktan açma kapama yapabilir miyiz acaba? akıllı priz vs gibi bir sistem ile
-
Neyse bakım için gelince o da halloldu
-
Üstadım merhabalar , yerden ısıtma 120 m2 evimiz için kombi arayışındayım. Eleye eleye 2 modele düşürdük.
1) Eca proteus premix
2) Demirdöküm nitromix
Sizlerin değerli fikirlerine ihtiyacım var garanti sebebiyle gönlüm eca ya kayıyor ama teknik açıdan çok bilgim yok siz olsanız hangisinden yana kullanırsınız tercihinizi ?
cep telefonundan komut edilebilen akıllı oda termostatına ihtiyacınız varsa wi-fi özellikli bir oda termostatı almanız lazım
-
merhaba
iki kombi arasında büyük fark yok
Eca proteus premix'in hidroblok grubu tamamen pirinç , Nitromix'in ise yarısı pirinç yarısı plastik
iki kombinin de ana eşanjörü paslanmaz çelik
Nitromix 2 yıl Eca ise 5 yıl garantili bir de Eca'da kalorifer modunda eco-comfort özelliği var
bence Eca proteus premix daha iyi tercih
ayrıca yerden ısıtma borularınız oksijen bariyersiz ise. kombi altında mutlaka hava ayırıcı ve tortu tutucu kullanın yoksa birkaç yıla kalmaz pex boruların içinde yapay çamur oluşacak ve kombi zarar görmeye başlayacak
borular oksijen bariyerli ise birşey yapmanıza gerek yok kombiyi takın geçin
bir de kombi altında plastik vana ve filtreler önermem.metal ve tam geçişli vana ve filtreler öneririm
-
Anladım hocam hava ayırıcı ve tortu tutucu dediklerinizi kime söyleyip yaptırmam gerek ? Ben de Eca üzerinde yoğunlaştım sanki
Hocam bir de Eca servisi ile görüştüm oda termostatı için Eca circle 100 önerdi Eca dışında takmam dedi bu model hakkında bilginiz var mı?
yaklaşık 5 aydır yeni model duca pompa olan proteus premix kombiyi kullanıyorum, memnun değilim, zaten yazın kullanılmadı gibi, sürekli e03 hatası veriyor, e 80 ve e82 de verdi, ilk ay resetleyerek düzelttim ama baktım olacak gibi değil servis çağırdım, servis içindeki kalın plaka eşanjörü söktü ince olan eşanjör taktı, arıza düzelmediği gibi sıcak su performansı da düştü, sonra 2 kez daha servis geldi ama arıza yine tekrarlıyor, çağrı merkezini arayarak değişim talep ettim, bakalım ECA malının arkasında duracak mı, yıllardır farklı markalarda kombi kullanıyorum hata arıza nedir bilmem, umarım sadece bana gelen kombi sorunludur.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X