Şimdi Ara

Ebrarbilgisayardan MSI Ge60 alacağım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar başlıktada belirttiğim gibihttp://www.ebrarbilgisayar.net/Urun/Msi-GE60-0ND-412TR-i7-3630-24Ghz-8GB-750GB-2GB-GTX660-VGA-156-Freedos-Notebook-pmu238618.html bu ürünü almayı düşünüyorum. Bilgisayar konusunda bir sorum yok.Yaklaşık 1 ay aradıktan sonra buna karar verdim.Asıl sorum ebrar bilgisayar hakkında. Daha önce alışveriş yapan arkadaşlar yorum yapabilirler mi ve axess kredi kartı ile erteleme yaparak alacağım.Erteleme ile alıpta sorun yaşayan oldu mu? Şimdiden teşekkür ederim.

• Alış veriş karşısında sıkıntı yaşamazsınız ama erteleme durumunu telefonlarını arayıp bizzat sorman daha yerinde olur.
  • kardeş aynı bilgisayarı ebrarbilgisayardan alalı 3 ay kadar oldu arkadaşımada MSI CX61 0NE-292TR aldım ben aydından sipariş verdim ertesi gün elimdeydi bilgisayar
  • quote:

Orijinalden alıntı: toni09

kardeş aynı bilgisayarı ebrarbilgisayardan alalı 3 ay kadar oldu arkadaşımada MSI CX61 0NE-292TR aldım ben aydından sipariş verdim ertesi gün elimdeydi bilgisayar

Evet hocam bu konuda herkes memnun suan aklıma takılan tek konu erteleme. Onu da yarin arayıp öğreneceğim artık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bi soru da benden. Bu ebrarbilgisayar pcdepo'nun falan verdiği garanti istanbulbilisim'in verdiği gibi ithalatçı garantisi değil dimi ?
    Yani normal bildigimiz tr'de gecerli 2 yil garanti direk servise goturup tamir ettiriyoruz, bisey oldugunda ebrarbilgisayar yada pcdepo'yla muhattap olmamiza gerek yok ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HyperioИ

Arkadaşlar bi soru da benden. Bu ebrarbilgisayar pcdepo'nun falan verdiği garanti istanbulbilisim'in verdiği gibi ithalatçı garantisi değil dimi ?
    Yani normal bildigimiz tr'de gecerli 2 yil garanti direk servise goturup tamir ettiriyoruz, bisey oldugunda ebrarbilgisayar yada pcdepo'yla muhattap olmamiza gerek yok ?

Evet o konuda sıkıntı yok

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.