Şimdi Ara

ebook print sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar ben online olarak bir kitap bakıyorum bu kitap üzerinden çıktı almak isityorum ama lanet olsun olmuyor. bu arada kitap şu dönmeli kitaplardan, yani sayfa sayfa dönüyor . bazı yerleri yazdıracağım ama yazdıramıyorum. biri yardım etsin 1 aydır internet başındayım en sonunda donanım ahalisi çözer dedim buraya üye oldum. aslında bu kitabı (resminide koydum ) ben pdf olarak ele geçirmek istiyorum. şu aof çözümlerini denedim onlarda derman olmadı. .
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Hocam kitap jpg halinde mi?Öyle ise hepsini bastırman lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: In God We Trust

Hocam kitap jpg halinde mi?Öyle ise hepsini bastırman lazım.
    http://www.okulistik.com/srv/home?redirect=/srv/teacher

aşağıda e kitap var onu seçersen bir kitap seç karşına çıkar. 1 aydır araştıyorum bulamadım.
  • değerli forum sakinleri bi el atsaydık şuna . iyi olurdu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: madem-atik

değerli forum sakinleri bi el atsaydık şuna . iyi olurdu.
    evet sos durumu lütfen.
  • quote:

evet sos durumu lütfen.

Alıntıları Göster
    tam emin değilim ama buraya bir bakın belki bu yöntemle çözebilirsiniz.

http://forum.donanimhaber.com/m_22180501/mpage_1/f_/key_//tm.htm#22180501

• quote:

Orijinalden alıntı: mesuthaksoy

tam emin değilim ama buraya bir bakın belki bu yöntemle çözebilirsiniz.

http://forum.donanimhaber.com/m_22180501/mpage_1/f_/key_//tm.htm#22180501

Alıntıları Göster
    mesut bu benimkisi aof değil ki. yukarıdaki linke tıklarsan ne demek istediğimi anlarsın benimkisi şu çevirmeli kitaplardan.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Word yazdırma sorunu
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

mesut bu benimkisi aof değil ki. yukarıdaki linke tıklarsan ne demek istediğimi anlarsın benimkisi şu çevirmeli kitaplardan.

Alıntıları Göster
    hocam ben zaten kesin öyle olur demedim ama benim anlattığım yöntemde de pdf ye çevirdiğimiz dosyalar FLASH dosyalardı (swf)
    sizin siteye baktım orada açılan e-book larda flash tabanlı..tekrar bir bakayım ama siz de temp klasörüne inen swf yi açmaya çalışın.
  • quote:

hocam ben zaten kesin öyle olur demedim ama benim anlattığım yöntemde de pdf ye çevirdiğimiz dosyalar FLASH dosyalardı (swf)
    sizin siteye baktım orada açılan e-book larda flash tabanlı..tekrar bir bakayım ama siz de temp klasörüne inen swf yi açmaya çalışın.

Alıntıları Göster
    hocam sizde bir deneyin yapılabilir mi bir bakalım.. yapabilirseniz çok memnun olurum o zaman bende yapabilirm demek .
  • quote:

hocam sizde bir deneyin yapılabilir mi bir bakalım.. yapabilirseniz çok memnun olurum o zaman bende yapabilirm demek .

Alıntıları Göster
    mesut hocam da gitti .sayfamıza kimse gelmez artık.
  • quote:

mesut hocam da gitti .sayfamıza kimse gelmez artık.

Alıntıları Göster
    he he yok siteye bakıyordum..
    aslında webmaster bir arkadaş denk gelse bizim işi daha kolay çözer.çünkü javascript tarzı bir uygulama ile sayfa atlattırma falan yapıyor herhalde..siteyi güzel kodlamışlar :)
    şunu sorayım size..bu sitede ilköğretim 1-8 sınıflar arası e kitaplar var..siz bunları hangi formatta istiyorsunuz?bilgisayarda offline çalışılacak ama nasıl istiyorsunuz?mesela vcd şeklinde olur mu?
  • quote:

he he yok siteye bakıyordum..
    aslında webmaster bir arkadaş denk gelse bizim işi daha kolay çözer.çünkü javascript tarzı bir uygulama ile sayfa atlattırma falan yapıyor herhalde..siteyi güzel kodlamışlar :)
    şunu sorayım size..bu sitede ilköğretim 1-8 sınıflar arası e kitaplar var..siz bunları hangi formatta istiyorsunuz?bilgisayarda offline çalışılacak ama nasıl istiyorsunuz?mesela vcd şeklinde olur mu?

Alıntıları Göster
    abi pdf şeklinde olsa çok iyi olur çünkü kes yapıştır yapıyorum soru hazırlıyorum.

• quote:

abi pdf şeklinde olsa çok iyi olur çünkü kes yapıştır yapıyorum soru hazırlıyorum.

Alıntıları Göster
    eveeeeeeeeeeeeeeeetttt uzun uğraşlar sonucunda kaynak dosyalara ulaşabildik.. :)))
    örneğin
    http://www.okulistik.com/qb/smartbook/trk2
    şimdi pdf ye çevirmek için neler yapabiliriz onu bakacağım.

hahaha..kitapların ana sayfasında link varmış hehehe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mesuthaksoy -- 27 Kasım 2011; 23:16:40 >

• quote:

eveeeeeeeeeeeeeeeetttt uzun uğraşlar sonucunda kaynak dosyalara ulaşabildik.. :)))
    örneğin
    http://www.okulistik.com/qb/smartbook/trk2
    şimdi pdf ye çevirmek için neler yapabiliriz onu bakacağım.

hahaha..kitapların ana sayfasında link varmış hehehe

Alıntıları Göster
    abi yaparsan beni o kadar çok mutlu edersin ki çooooook öenmli benim için. uğraşın için minnettarım dostum.

• mesut hocam işte bende bunun ötesine geçemiyorum bundan sonra bi şey yapamıyorum. açıköğretim yöntemlerini denedim ama yapamadım.
  • quote:

mesut hocam işte bende bunun ötesine geçemiyorum bundan sonra bi şey yapamıyorum. açıköğretim yöntemlerini denedim ama yapamadım.
    mesut hocam bir de dikkatimi çeken bir nokta var, ilerki sayfalara doğru gidince sayfa yükleniyor diye biraz bekletiyor, ama aynı sayfaya geri gelince artık bekletmeden açıyor. acaba sayfaların yüklendiği bir yer mi var sonucu çıkar mı?
  • quote:

mesut hocam bir de dikkatimi çeken bir nokta var, ilerki sayfalara doğru gidince sayfa yükleniyor diye biraz bekletiyor, ama aynı sayfaya geri gelince artık bekletmeden açıyor. acaba sayfaların yüklendiği bir yer mi var sonucu çıkar mı?

Alıntıları Göster
    bi gelişme var mı mesut hocam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tangmuch

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    tamam buldum rastgele bir kitap. dostum kitap sayfaya gömülü değil o yüzden orada almak, print yapmak, veya başka bir formata çevirmek mümkün değil. (en azından benim bildiğim kadarıyla)
  • quote:

Orijinalden alıntı: tangmuch

tamam buldum rastgele bir kitap. dostum kitap sayfaya gömülü değil o yüzden orada almak, print yapmak, veya başka bir formata çevirmek mümkün değil. (en azından benim bildiğim kadarıyla)

Alıntıları Göster
    yapma yav ...
  • quote:

yapma yav ...

Alıntıları Göster
    Sayın hocam
    anca cvp yazabiliyorum kusura bakmayın..Şimdi bu e-booklar Tangmuch'ın dediği gibi ayrı bir serverda duruyor ve bilgisayara indirildiğinde görüntülenemeyek gibi " korumalı" olarak tasarlanmışlar..Kanımca bunu nasıl hallederiz, konuşmak illegal yönlere sapabilir.Size tavsiyem o verdiğim adrese girip kitabı tam ekrana yaydıktan sonra soruları print screen ile alıp jpg olarak ayrı ayrı kaydetmeniz.
    ekranın belli bir bölümünü seçip print screen yapabileceğiniz programlar var.Böylece pdfye çevirip(ki düz yazı olsa neyse ama resimler grafikler var ne kadar performans verir o da tartışılır) bölümleri almaktansa bu yöntem de zaman / emek anlamında çok da abartı olmayacaktır.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.